Elvis Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Szafa gra, meble tańczą ... świat jest dziś pomarańczą ... No niestety ... świat jest dziś p a ź d z i e r n i k i e m ... a to oznacza że poprzedni miesiąc i niezbyt udane lato, można włożyć między bajki i zaliczyć do historii ... By nie przedłużać ... pozdrawiam wszystkich (minus jeden) ludków spod szyldu GZ ... a miesiąc październik ... uważam za otwarty ... I jeszcze jedno karwasz kawka barabasz ... liście, liście, liście ... uważać na mokre, oślizłe i wszędobylskie liście ... oraz na to, co się pod nimi kryje ... LwG ...
wd40 Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Witajcie, nasz plan na dzisiaj, miedzy 13 a 14 wyjazd do Trzebiatowa na pierogi. Nastepnie troszke poogladanie miescine i wyjazd do Kamienia na marine lub Miedzywodzia do cukierni Bojzan na kawe i ciacho, zapraszamy.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 1 Października 2017 Sympatycy Opublikowano 1 Października 2017 Postaram się dotrzeć do Trzebiatowa na 13:00-14:00. A póki co, jeśli ktoś woli się karnąć przed południem, to o 10:30 pod McDonald's koło Makro i na lody do Morynia.
wd40 Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Czekamy na kolegów ze Szczecina i zaraz po 13 jedziemy, jakby ktoś chciał dołączyć to będziemy na rynku w Trzebiatowie. Prędkość Gregorowa +25
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2017 Przyjedziemy do Trzebiatowa wyjazd ze Szczecina 13:30
Sympatycy Urbi Opublikowano 1 Października 2017 Sympatycy Opublikowano 1 Października 2017 KriSSo, kantos i Dymek, dzięki za wspólny wypad do Morynia. Krzysiu szerokiej drogi do Trzebiatowa - pozdrowienia dla wszystkich tam bawiących.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2017 Nuda... Nic się nie dzieje...
wd40 Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 My już po wizycie w Trzebiatowie i Kamieniu, było branie... ,dzięki.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 1 Października 2017 Sympatycy Opublikowano 1 Października 2017 Było fajnie. Cały dzień na 2oo. Super, a szczególnie przy takiej pogodzie. Dzięki za miłe spotkanko i przejażdżkę przed i po południu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2017 I my dziękujemy za wspólne kulanie i konsumpcje.
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 1 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2017 A fotki gdzie ?
Gregor998 Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Ja również dziękuję za miłą wycieczkę w miłym towarzystwie Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
minimi1 Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 weekendowi turyści -:). Przyznać się łapka w górę kto dziś po poludniu wracał z pracy na dwóch kółkach ? W mieście jak wróciły te studenckie nieroby prawdziwa hakatumba mówiąc klasykiem. Wszystko dokumentnie zakorkowane. Skala wyłączonych ulic dała o sobie znać. Sam wracałem z Obrońców do domu dość okrężną drogą prawie pół godziny w największy deszcz. Szczęśliwie wziąłem spodnie przeciwdeszczówki. Wszystko wytrzymało, ale stan nerwów kierowców się pogarsza. Przynajmniej kilku (o dziwo kobiet) chciało mnie zamordować niezbornymi ruchami swoich pojazdów. Jacek szczęśliwy, mieszka i pracuje blisko. Co gorsza autobusy stoją w tych samych korkach i też się nie ruszają a wyłączenie tramwajów na Gumieńce nie daje szans na przesiadkę komunikacją miejską
bodzio61 Opublikowano 2 Października 2017 Opublikowano 2 Października 2017 He He Te studenckie nieroby ,,,dobre ,,bardzo dobre. Pozdrawiam B61.
Rzelu Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Dziś to sobie chyba nie pojeździmy...
bodzio61 Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 A ja dałem radę i do pracy i z pracy choć było gorzej, ale cóż nie pierwszy i nie ostatni raz człowiek zmoknie.Pozdrawiam B61.
burgifan Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Byłem pod Pleciugą punktualnie o 18, oczywiście na Burku Nikogo nie było ! Mięczaki ! Przestraszyli się wiaterku i deszczyku
minimi1 Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 11 godzin temu, Rzelu napisał: Dziś to sobie chyba nie pojeździmy... Mów za siebie- do pracy i z pracy- ok było mokrawo, ale nie jest żle. Dziś po kilku latach pożegnałem stare rękawice odkupione od Joasi. Służyły mi wiernie, ocieplenie dawało radę, membrana również, niestety szwy zaczęły się rozchodzić. W tamtym roku skleiłem je klejem do skóry (na palcu)- do dziś trzyma. Następne szwy owinąłem srebrną taśmą- jest super. Ale zakupiłem i mam nowe, również Vanucci
Sympatycy KriSSo Opublikowano 5 Października 2017 Sympatycy Opublikowano 5 Października 2017 1 godzinę temu, minimi1 napisał: również Vanucci To pochwal się jaki to model tych rękawic. Vanucci ...... jakie?
minimi1 Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Nie mam zielonego pojęcia Jacku. Te od Joasi były zdaje się damskie ale bardzo mi pasowały. Szukałem podobnych, czyli z ociepleniem i membraną. Czyli jakaś nowsza kolekcja i bez twardych kościanych ochraniaczy bo takich nie trawie. Ważne że pasują mi na długość palców i wyglądają solidnie. Nawet nie wiem czy są one damskie czy męskie. Nie mają żadnego oznaczenia w tym względzie są czarno białe kupiłem je za 179 złotych. Mam do nich zaufanie gdyż poprzednie przetrwały te 35000 km
burgifan Opublikowano 8 Października 2017 Opublikowano 8 Października 2017 Oj, widzę, że chyba Qźwa jesień idzie... Świadczą o tym wpisy na forum. A raczej ich brak. Co roku to samo. Powinni tego zabronić! Nasze skutery siedzą w garażu i się nudzą, a my mamy chyba jakieś przedzimowe depresje. Przykre to bardzo. Ja w każdym razie nie zamierzam się poddać i dziś w planach mam wyprowadzić Burka na przejażdżkę. Trochę hałasu i adrenaliny jeszcze nikomu nie zaszkodziły Póki co lecę na giełdę, może spotkam tam Prezesa? Tydzień temu również byłem i zaparkowałem obok jego 4oo, ale chyba się nie zorientował
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Października 2017 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2017 7 godzin temu, burgifan napisał: Póki co lecę na giełdę, może spotkam tam Prezesa? Tydzień temu również byłem i zaparkowałem obok jego 4oo, ale chyba się nie zorientował sorki Maciek że nie poznałem twojej maszyny ale dzisiaj też nie ma szansy właśnie wracamy z Zosią i Azjonem z imprezy burgmaniowej w Kątach Rybackich teraz przerwa na pierogi w Ostrowcu przed Wałczem.
Rekomendowane odpowiedzi