MISIEK Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Pisałem już na priva do uczestników, że ze względu na rodzinne sobotnie spotkanie niestety nie będę mógł pojechać na Pyromagic. Bawcie się dobrze i godnie reprezentujcie PES.
smarciu Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 I jak tam było w tym roku? W zeszłym bardzo fajnie i miałem być również tym razem, ale plany się zmieniły, czekamy na fotki
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Z tego co wiem fest się bawili , tylko zdjęcia najpierw muszą być w photoshopie obrobione żeby można było na forum wrzucić
JER2Y Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Jak ten czas zapiernicza, dopiero co pojechaliśmy a to za chwilę będzie tydzień. Ponieważ długi weekend miałem wypełniony wyjazdami do oporu, więc dopiero dzisiaj siadam do komputera i popełnię parę słów. Przede wszystkim podziękowania dla wszystkich uczestniczek i uczestników, dużych i małych za zajefajny weekend w Gryfinie (i Szczecinie). Plan jaki nakreślił ZYBEX został w pełni zrealizowany punkt po punkcie. W piątunio PYROMAGIC jednak sromotnie przegrał z biesiadą, tak więc na fajerwerki zawitaliśmy tylko w sobotę. Można by zacytować klasyka Zdjęcia... hm... powiem tak, na youtube są zamieszczone filmiki z PYROMAGIC 2017 (nie moje) ale w lepszej jakości niż te które zarejestrował mój aparat, więc sobie odpuszczę ich wstawianie.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 17 Sierpnia 2017 12 godzin temu, JER2Y napisał: Można by zacytować klasyka Buahahahahha Dobre 12 godzin temu, JER2Y napisał: PYROMAGIC jednak sromotnie przegrał z biesiadą Wiadome - jak wynik walki lwa z antylopą
Rekomendowane odpowiedzi