MISIEK Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 W związku z faktem rozpoczęcia dyskusji i wstępnych przygotowań do wyjazdu PES-u na PYROMAGIC 2017 zakładam specjalnie ten temat. http://www.pyromagic.pl/ Proszę o pilne wpisy kto jedzie ! ZYBEX rozpoczął już poszukiwania agroturystyki pod Szczecinem. Myślę, że odległość tak maksymalnie do ok. 20-30 km będzie odpowiednia. Hotele w Szczecinie absolutnie odpadają... ceny wyższe niż na Manhattanie... Do dzieła.! Po wszystkich ustaleniach obowiązkowo dogadać i spotkać się musimy z GZ.!!! Lista chętnych: 1-2. Drek i Asia 3-7. Zybex, Monika, Kinga, Julia, Marcin 8-9. JER2Y i Basia 10-13. Cappo, Asia, Marcin, Horacy Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 17 minut temu, MISIEK napisał: Po wszystkich ustaleniach obowiązkowo dogadać i spotkać się musimy z GZ.!!! Jak najbardziej, jak pojedziemy to mus !!!! Się spotkać z fajnymi ludźmi Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 28 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Zybex już zajął się szukaniem noclegów Proszę więc o wpisy kto jedzie aby szybko ułatwić Zybexowi załatwienie rezerwacji. Kochani - czas goni.! Ja jadę pod warunkiem rozsądnych cen noclegów. Proponowane ceny noclegów w Szczecinie nie są do zaakceptowania. W pierwszym poście tematu będę prowadzić listę chętnych na wyjazd. Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Mogę powiedzieć w poniedziałek ostatecznie nie chciałbym kogoś w konia robić. Odnośnik do komentarza
Drek Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Ja jadę plus lepsza połówka. Ta agroturystyka podoba mi się Zybex. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 29 Lipca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Jest jeszcze inna opcja w Szczecinie jest dom studencki -pokoje 2 osobowe a łazienka i kuchnia wspólna na korytarzu (cena do 36 zł osoba) zadałem pytanie co z motorami czekam na info Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 55 minut temu, ZYBEX napisał: Jest jeszcze inna opcja w Szczecinie jest dom studencki -pokoje 2 osobowe a łazienka i kuchnia wspólna na korytarzu (cena do 36 zł osoba) zadałem pytanie co z motorami czekam na info Pytanie czy mają jeszcze wolne miejsca na ten termin.? Co do parkowania motocykli: trzeba będzie poszukać chyba jakiś parking strzeżony, a to już nie wyjdzie chyba tak tanio. Dlatego lepszym rozwiązaniem byłaby jakaś agroturystyka czy pensjonat w okolicach Szczecina. Odpada problem z parkowanie maszyn. Byleby mieli jakiś aneks kuchenny i lodówkę. Dodano: Zybex: Jeśli rozchodzi Ci się o Dom Studencki na ul. Chopina to naprzeciw jest parking strzeżony. Ceny za parkowanie motocykli w Szczecinie wahają się w okolicach kilkunastu zł za dobę -więc nie ma tragedii. Kochani wpisujcie się szybko, byśmy wiedzieli ile szukać miejsc noclegowych - czekamy do poniedziałku. Odnośnik do komentarza
JER2Y Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Chętnie bym pojechał ale właśnie wróciłem z urlopu i w poniedziałek idę pierwszy dzień do pracy - muszę ogarnąć co się tam dzieje. Odpowiedź dam w poniedziałek po południu. Czy wyjazd do Szczecina planujecie w piątek od rana czy raczej na godziny popołudniowe? Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 5 godzin temu, JER2Y napisał: Czy wyjazd do Szczecina planujecie w piątek od rana czy raczej na godziny popołudniowe? Też właśnie kończę urlop. Więc wyjazd tylko po pracy... Ja wyjadę chyba dopiero o 16:00. Hmm... chyba, że kierownictwo wyrazi mi zgodę na wcześniejsze przyjście do pracy, to o 15:00. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 30 Lipca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Jak widac w cenniku wykorzystują okazje do szybkiego zarobkuTyle tylko ze jest to w centrum imprezy 600 m do pokazu.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 No i pięknie. Ceny do zaakceptowania. Ja jadę... Jeszcze jedna osoba albo najlepiej dwie i rezerwuję pokoik. Czekam do jutra na chętnych.! Odnośnik do komentarza
Drek Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Kto ogarnia rezerwacje? Każdy sam? Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 13 minut temu, Drek napisał: Kto ogarnia rezerwacje? Każdy sam? Wy macie pary - to możecie już rezerwować sobie pokoje. Ja czekam jeszcze na współlokatorów.! Dodano: z ostatniej chwili: w Szczecinie nie ma już miejsc.! Pozostaje jedynie rozwiązanie z pensjonatem lub agroturystyką w okolicach Szczecina. Chętnie bym pojechał i poszukał takiej agroturystyki, ale nie mam na razie nikogo chętnego na współlokatora... A sam nie pojadę... Wyjdą za wysokie koszty noclegów. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 31 Lipca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Zarezerwowanej noclegi w Gryfinie -30 zł osoba (2 pokoje 3 osobowe i 2 pokoje 2 osobowe)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Niestety siła wyższa nie mogę, inne plany Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Zarezerwowałeś wstępnie cztery pokoje ? Zybex - rozumiem, że jedziesz ? Z Moniką ? Trzeba tylko dogadać sprawę opłaty za osobę/pokoje ? Co będzie gdy nie zapełnimy wszystkich miejsc ? >> KLIK: baza w Gryfinie << >> KLIK: droga dojazdowa z bazy << - ok. 30km z bazy do Wałów Chrobrego Będzie się działo ! Kto jeszcze jedzie ? >> KLIK: Pyromagic 2017 << Odnośnik do komentarza
JER2Y Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Jeśli znajdzie się osobny pokój dwu lub trzyosobowy to jadę z kobitą. Powiedziała że samego mnie nie puści, też chce pooglądać . Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 1 minutę temu, JER2Y napisał: Jeśli znajdzie się osobny pokój dwu lub trzyosobowy to jadę z kobitą. Wszystko do dogadania. Razem z Zybexem ogarniemy wspólnie sprawę. Dodano: Z tego co widzę to zajęliśmy właśnie wszystkie wolne miejsca z pokoi które zarezerwował ZYBEX. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Misiek dopisz proszę Marcin(Capo),Asia,Maurycy,Horacy -jadą z nami w piątek -nocleg tez z nami. Patrząc na tak Elitarne grono nasówa się plan: piątek: wyjazd z Poznania 10-11, -przyjazd 13:30 14:00 - zakwaterowanie i biesiada na ośrodku ( gry i zabawy).... sobota: - 11:00 wyjazd do Krzywego lasu - 12:30 - wyjaz do Nowe Warpno ( 70 km) - 14:00 -17:00 zwiedzanie /obiad/ taras widokowy ( lub prom do Niemiec -szlakiem przemytników) - 18:00 - 23:00 Szczecin ( zwiedzanie, kawka,kolacja i fajerwerki) Inne propozycje? Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Ja wyjeżdżam po godz. 16-tej, więc będę na miejscu po 19- tej. Odnośnik do komentarza
JER2Y Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Ja również raczej wystartuję o 16 - postaram dogadać się w takim układzie z MIŚKIEM. Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 2 godziny temu, JER2Y napisał: Ja również raczej wystartuję o 16 - postaram dogadać się w takim układzie z MIŚKIEM. Drek: hmmm... na Tobie więc spoczywa zaszczyt przygotowania pokoju na nasz przyjazd Odnośnik do komentarza
1912michał Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Żaglowce odpłynęły grunt gotowy pod pokaz fajerwerków. Dobrej zabawy. Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Z ostatniej chwili: niestety nie wiem czy pojadę Pyromagic. Wczoraj wieczorem zaproszono mnie na sobotnie rodzinne spotkanie, którego raczej nie wypada mi opuścić. Dzisiaj wieczorem dam znać jak sprawa wygląda.???! Odnośnik do komentarza
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Jest jeszcze wolny 1 pokój -3 osobowy -jak ktoś chętny to proszę o info. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi