Skocz do zawartości
Forum Burgmania

P.E.S. jedzie na PYROMAGIC 2017 11-12-13 VIII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W związku z faktem rozpoczęcia dyskusji i wstępnych przygotowań do wyjazdu PES-u na PYROMAGIC 2017 zakładam specjalnie ten temat.

http://www.pyromagic.pl/

Proszę o pilne wpisy kto jedzie ! 

ZYBEX rozpoczął już poszukiwania agroturystyki pod Szczecinem. Myślę, że odległość tak maksymalnie do ok. 20-30 km będzie odpowiednia. 

Hotele w Szczecinie absolutnie odpadają... ceny wyższe niż na Manhattanie... 

Do dzieła.!

Po wszystkich ustaleniach obowiązkowo dogadać i spotkać się musimy z GZ.!!!

Lista chętnych:

1-2. Drek i Asia

3-7. Zybex, Monika, Kinga, Julia, Marcin

8-9. JER2Y i Basia

10-13. Cappo, Asia, Marcin, Horacy

Opublikowano
17 minut temu, MISIEK napisał:

Po wszystkich ustaleniach obowiązkowo dogadać i spotkać się musimy z GZ.!!!

Jak najbardziej, jak pojedziemy to mus !!!! Się spotkać z fajnymi ludźmi

Opublikowano

Zybex już zajął się szukaniem noclegów Proszę więc o wpisy kto jedzie aby szybko ułatwić Zybexowi załatwienie rezerwacji.

Kochani - czas goni.!

Ja jadę pod warunkiem rozsądnych cen noclegów. Proponowane ceny noclegów w Szczecinie nie są do zaakceptowania.

W pierwszym poście tematu będę prowadzić listę chętnych na wyjazd.

Opublikowano

Mogę powiedzieć w poniedziałek ostatecznie nie chciałbym kogoś w konia robić.

Opublikowano

Ja jadę plus lepsza połówka. Ta agroturystyka podoba mi się Zybex.

• Klubowicze
Opublikowano

Jest jeszcze inna opcja w Szczecinie jest dom studencki -pokoje 2 osobowe a łazienka i kuchnia wspólna na korytarzu (cena do 36 zł osoba) zadałem pytanie co z motorami czekam na info

Opublikowano
55 minut temu, ZYBEX napisał:

Jest jeszcze inna opcja w Szczecinie jest dom studencki -pokoje 2 osobowe a łazienka i kuchnia wspólna na korytarzu (cena do 36 zł osoba) zadałem pytanie co z motorami czekam na info

Pytanie czy mają jeszcze wolne miejsca na ten termin.? Co do parkowania motocykli: trzeba będzie poszukać chyba jakiś parking strzeżony, a to już nie wyjdzie chyba tak tanio. 

Dlatego lepszym rozwiązaniem byłaby jakaś agroturystyka czy pensjonat w okolicach Szczecina. Odpada problem z parkowanie maszyn. Byleby mieli jakiś aneks kuchenny i lodówkę.

Dodano:

Zybex: Jeśli rozchodzi Ci się o Dom Studencki na ul. Chopina to naprzeciw jest parking strzeżony.

Ceny za parkowanie motocykli w Szczecinie wahają się w okolicach kilkunastu zł za dobę -więc nie ma tragedii. 

Kochani wpisujcie się szybko, byśmy wiedzieli ile szukać miejsc noclegowych - czekamy do poniedziałku.

Opublikowano

Chętnie bym pojechał ale właśnie wróciłem z urlopu i w poniedziałek idę pierwszy dzień do pracy - muszę ogarnąć co się tam dzieje. Odpowiedź dam w poniedziałek  po południu. Czy wyjazd do Szczecina planujecie w piątek od rana czy raczej na godziny popołudniowe?

Opublikowano
5 godzin temu, JER2Y napisał:

Czy wyjazd do Szczecina planujecie w piątek od rana czy raczej na godziny popołudniowe?

Też właśnie kończę urlop. Więc wyjazd tylko po pracy... Ja wyjadę chyba dopiero o 16:00. Hmm... chyba, że kierownictwo wyrazi mi zgodę na wcześniejsze przyjście do pracy, to o 15:00.

• Klubowicze
Opublikowano

Jak widac w cenniku wykorzystują okazje do szybkiego zarobku5563abc30f330e02d2cdb78bb4d9ace5.jpg

Tyle tylko ze jest to w centrum imprezy 600 m do pokazu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

No i pięknie. Ceny do zaakceptowania.

Ja jadę... Jeszcze jedna osoba albo najlepiej dwie i rezerwuję pokoik.

Czekam do jutra na chętnych.!

Opublikowano

Kto ogarnia rezerwacje? Każdy sam?

Opublikowano
13 minut temu, Drek napisał:

Kto ogarnia rezerwacje? Każdy sam?

Wy macie pary - to możecie już rezerwować sobie pokoje. 

Ja czekam jeszcze na współlokatorów.!

Dodano:

z ostatniej chwili: w Szczecinie nie ma już miejsc.!

Pozostaje jedynie rozwiązanie z pensjonatem lub agroturystyką w okolicach Szczecina. Chętnie bym pojechał i poszukał takiej agroturystyki, ale nie mam na razie nikogo chętnego na współlokatora... A sam nie pojadę... Wyjdą za wysokie koszty noclegów.

• Klubowicze
Opublikowano

Zarezerwowanej noclegi w Gryfinie -30 zł osoba (2 pokoje 3 osobowe i 2 pokoje 2 osobowe)

5d860465fbd0b292e6d54212977f149f.jpg

Opublikowano

Niestety siła wyższa nie mogę, inne plany

Opublikowano

Zarezerwowałeś wstępnie cztery pokoje ? Zybex - rozumiem, że jedziesz ? Z Moniką ?

Trzeba tylko dogadać sprawę opłaty za osobę/pokoje ? Co będzie gdy nie zapełnimy wszystkich miejsc ?

>> KLIK: baza w Gryfinie <<

>> KLIK: droga dojazdowa z bazy << - ok. 30km z bazy do Wałów Chrobrego

Będzie się działo !  Kto jeszcze jedzie ?

>> KLIK: Pyromagic 2017 <<

Opublikowano

Jeśli znajdzie się osobny pokój dwu lub trzyosobowy to jadę z kobitą. Powiedziała że samego mnie nie puści, też chce pooglądać .

Opublikowano
1 minutę temu, JER2Y napisał:

Jeśli znajdzie się osobny pokój dwu lub trzyosobowy to jadę z kobitą.

Wszystko do dogadania. Razem z Zybexem ogarniemy wspólnie sprawę.

Dodano:

Z tego co widzę to zajęliśmy właśnie wszystkie wolne miejsca z pokoi które zarezerwował ZYBEX. 

• Klubowicze
Opublikowano

Misiek dopisz proszę 

Marcin(Capo),Asia,Maurycy,Horacy -jadą z nami w piątek -nocleg tez z nami.

Patrząc na tak Elitarne grono nasówa się plan:

piątek:

wyjazd z Poznania 10-11,

-przyjazd 13:30 14:00

- zakwaterowanie i biesiada na ośrodku ( gry i zabawy)....

sobota:

- 11:00 wyjazd do Krzywego lasu

- 12:30 - wyjaz do Nowe Warpno ( 70 km) 

- 14:00 -17:00 zwiedzanie /obiad/ taras widokowy ( lub prom do Niemiec -szlakiem przemytników)

- 18:00 - 23:00 Szczecin ( zwiedzanie, kawka,kolacja i fajerwerki)

Inne propozycje?

Opublikowano

Ja wyjeżdżam po godz. 16-tej, więc będę na miejscu po 19- tej.

Opublikowano

Ja również raczej wystartuję o 16 - postaram dogadać się w takim układzie z MIŚKIEM.

Opublikowano
2 godziny temu, JER2Y napisał:

Ja również raczej wystartuję o 16 - postaram dogadać się w takim układzie z MIŚKIEM.

Drek: hmmm... na Tobie więc spoczywa zaszczyt przygotowania pokoju na nasz przyjazd B)

Opublikowano

Żaglowce odpłynęły grunt gotowy pod pokaz fajerwerków. Dobrej zabawy.

20170808_100754.jpg

Opublikowano

Z ostatniej chwili: niestety nie wiem czy pojadę Pyromagic. Wczoraj wieczorem zaproszono mnie na sobotnie rodzinne spotkanie, którego raczej nie wypada mi opuścić.

Dzisiaj wieczorem dam znać jak sprawa wygląda.???!

• Klubowicze
Opublikowano

Jest jeszcze wolny 1 pokój -3 osobowy -jak ktoś chętny to proszę o info.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...