Rzelu Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 Skoro zabrakło naszego dyżurnego komentatora Elvisa, życzę wszystkim kolegom udanego skuterowego lipca.
minimi1 Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 Jacek, jak się okazuje nie tylko sympatyczny sympatyk, ale i niezastąpiony
Rzelu Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Opublikowano 1 Lipca 2017 Ponieważ aura nas nie rozpieszcza, mam do odstąpienia/odsprzedania: KALESONY TERMOAKTYWNE firmy WISSER rozm. XL (na kogoś niższego ode mnie, pomyliłem się w rozmiarówce), kolor czarny, nieużywane, w pudełku Cena 50 zł
Rogierro Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 Do odstąpienia a cenę podajesz?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rzelu Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Opublikowano 2 Lipca 2017 LIPIEC Słońce zza chmury promyczek przeciska deszczyk go przepędza, kropelkami tryska cisza na forum cisza na łozapie każdy do familii w niedzielę przykuty mocniej ona więzi niż kolczaste druty nikt dziś nie jeździ, kot tapetę drapie każda maszyna w garażu schowana nie spotkasz hondy nie spotkasz burgmana smutno przez okno na chmury się gapię może po obiedzie do garażu skoczę przelecę po mieście, rondem się potoczę wypiszę oponą hasło na asfalcie "meteorolodzy - po prostu się walcie" dołożę do tego prawdę oczywistą nikt z Grupy nie jeździ - zostanę solistą.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 2 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 2 Lipca 2017 Hm.... a może by jakieś lody w Trzebieży czy coś? Kurczę, nosi już człowieka. Może nie będzie padało koło 16:00?
KOT66 Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 11 minut temu, Rzelu napisał: nikt dziś nie jeździ, kot tapetę drapie ...nic nie drapie...co innego drapie...jak tu i gdzie kalapulkowac sie...
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Lipca 2017 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2017 45 minut temu, Rzelu napisał: LIPIEC Słońce zza chmury promyczek przeciska deszczyk go przepędza, kropelkami tryska cisza na forum cisza na łozapie każdy do familii w niedzielę przykuty mocniej ona więzi niż kolczaste druty nikt dziś nie jeździ, kot tapetę drapie każda maszyna w garażu schowana nie spotkasz hondy nie spotkasz burgmana smutno przez okno na chmury się gapię może po obiedzie do garażu skoczę przelecę po mieście, rondem się potoczę wypiszę oponą hasło na asfalcie "meteorolodzy - po prostu się walcie" dołożę do tego prawdę oczywistą nikt z Grupy nie jeździ - zostanę solistą. Jacek szacun, obserwuje temat jak mocno nie będzie padać to my chętni.
czemil Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Godzinę temu, Rzelu napisał: LIPIEC Słońce zza chmury promyczek przeciska deszczyk go przepędza, kropelkami tryska cisza na forum cisza na łozapie każdy do familii w niedzielę przykuty mocniej ona więzi niż kolczaste druty nikt dziś nie jeździ, kot tapetę drapie każda maszyna w garażu schowana nie spotkasz hondy nie spotkasz burgmana smutno przez okno na chmury się gapię może po obiedzie do garażu skoczę przelecę po mieście, rondem się potoczę wypiszę oponą hasło na asfalcie "meteorolodzy - po prostu się walcie" dołożę do tego prawdę oczywistą nikt z Grupy nie jeździ - zostanę solistą. wielką radość sprawiłeś mi swą poezją. W GZ są ludzie pozytywnie zakręceni. Pozdrawiam
Rogierro Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Dobre, dobre.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gregor998 Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Coś ustalone konkretnie Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 2 Lipca 2017 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2017 Ja do pracy skuterem dziś poleciałem, choć rano mocno dmuchało... Teraz mokro, ale już nie pada. Może uda się wrócić na sucho... Pogoda podła, chyba czeka na wrzesień, jak w zeszłym roku...
Gregor998 Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 11:30 to była piękna chwila dzisiaj Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 2 Lipca 2017 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2017 Udało się na sucho ... Lotka po mieście, Kaufland i już w domku...
Borek 2 Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Dnia 2.07.2017 o 13:32, Rzelu napisał: LIPIEC Słońce zza chmury promyczek przeciska deszczyk go przepędza, kropelkami tryska cisza na forum cisza na łozapie każdy do familii w niedzielę przykuty mocniej ona więzi niż kolczaste druty nikt dziś nie jeździ, kot tapetę drapie każda maszyna w garażu schowana nie spotkasz hondy nie spotkasz burgmana smutno przez okno na chmury się gapię może po obiedzie do garażu skoczę przelecę po mieście, rondem się potoczę wypiszę oponą hasło na asfalcie "meteorolodzy - po prostu się walcie" dołożę do tego prawdę oczywistą nikt z Grupy nie jeździ - zostanę solistą. Szacunek Wieszczu :-)
Sympatycy KriSSo Opublikowano 5 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 5 Lipca 2017 Dziś ma być ładne popołudnie i słoneczny wieczór. A zatem rzucam propozycję: 17:00 spotkanie pod Pleciugą i o 17:15 wyjazd do Morynia na lody. Jeśli Moryń nie pasuje, to możemy pojechać gdzie indziej - kwestia ustalenia. KriSSo Bilety i Zofija Kunisz ....
Klubowicze bilety Opublikowano 5 Lipca 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2017 Super, na 99,99% jesteśmy.
Joshua_77 Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Ja odpadam. Lecę właśnie do Świnoujścia na Moto Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 5 Lipca 2017 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2017 melmacie będzie też.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 5 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 5 Lipca 2017 No to pięknie. Ekipa rośnie, będzie miło. KriSSo Bilety i Zofija Kunisz Melmacie ....
Rogierro Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Jadę.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
romeo1971 Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 9 godzin temu, KriSSo napisał: No to pięknie. Ekipa rośnie, będzie miło. KriSSo Bilety i Zofija Kunisz Melmacie .... ekipę widziałem na szarych szeregów a oni mnie nie a foty gdzie?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 5 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 5 Lipca 2017 Chciałem zaproponować, żeby jutro spot czwartkowy odbył się na żeberkach w Babigoszczy, ale to się raczej nie uda, bo propozycja pada za późno, a poza tym trzeba byłoby wyjechać wcześniej - max o 17:00. Wielu na pewno nie będzie mogło pojechać tak wcześnie, zatem chyba lepiej spotkać się normalnie o 18:00 pod Pleciugą. A ja polecę na żeberka z Melmacie i Kuniszem już o 15:00 i wrócimy na spot o 18:00. Jeśli jednak jest ktoś jeszcze chętny na żeberka (wyjazd o 15:00), to zapraszam (może ktoś ma akurat urlop, albo wolne itd).
Sympatycy Urbi Opublikowano 5 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 5 Lipca 2017 Bardzo fajny pomysł z ogólnym spotem GZ na żeberkach (w połowie drogi), jeszcze w tym roku takiego nie było, tylko czy trochę nie za późno przedstawiony... Trochę wątpię żebyśmy zdążyli się wszyscy na jutro zorganizować i spotkać się w Babigoszczy, z kolegami i koleżankami ze Świnoujścia, Wolina i Stargardu ???
Rekomendowane odpowiedzi