Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2017 16 godzin temu, rbpol napisał: ( ... ) Jeszcze raz dzięki i już teraz wiemy, że turystyka skuterowa może być pasjonująca i dawać takich doznań, których nie jesteśmy w stanie poznać w innych formach podróżowania. Mamy nadzieję, że jak zdrowie i czas pozwoli, to zwiedzimy jeszcze inne zakątki Europy. ( ... ) I tego Wam życzę Dzięki za fajną relację i piękne zdjęcia
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Gratuluję udanej podróży i po cichu zazdroszczę. Wakacje spędzone dokładnie w taki sposób, jaki planuje od jakiegoś czasu - wyjazd z żoną na jednym moto, sporo jazdy, ale i sporo zwiedzania. Niestety na razie to tylko plany. A tak przy okazji pytanie: brakowało Wam towarzystwa ? Bo pamiętam że szukaliście kogoś do wspólnego wyjazdu. Wydaje mi się że przy takim spontanicznym (bez planów) wyjeździe samemu lepiej np. z noclegiem dla większej grupy mógł by już być problem ?
Valdek_Tychy Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Aż mi się chce zrobić taką trasę
Sympatycy kris02 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Super wycieczka, tylko pozazdrościć. Niestety ja muszę jeszcze czekać na dojście do siebie żony po wypadku. Jak na razie ma alergie na skutera. Jeszcze raz gorąco gratuluje i pozdrawiam
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Administrator Opublikowano 23 Sierpnia 2017 17 godzin temu, rbpol napisał: (przeżyłem już pół wieku) Wielu mówi, że to właśnie najlepszy moment aby zacząć się naprawdę cieszyć życiem 17 godzin temu, rbpol napisał: Jeszcze raz dzięki i już teraz wiemy, że turystyka skuterowa może być pasjonująca i dawać takich doznań, których nie jesteśmy w stanie poznać w innych formach podróżowania. `Prawda... i sporo takich podsumowań można znaleźć na naszym forum czy w relacjach na stronie głównej 17 godzin temu, rbpol napisał: A co najważniejsze na Hondzie SW T600 można było polegać, na całej trasie. Kolejny niezaprzeczalny fakt ... bo pewny sprzęt w takie wyprawie to podstawa. Super relacja i xtra fotki. Dzięki
Klubowicze Ewik Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Relacje i fotki przeczytałam z dużym zainteresowaniem. Najbardziej w tej wyprawie podobała mi się forma zwiedzania, bez napinania się na pokonywanie kilometrów, dopasowywanie trasy do potrzeb uczestników, nic na siłę, za to wszystko robione tak aby cieszyło podróżujących. Gratuluje nie tylko udanej wyprawy, ale też dobrego przygotowania do niej
Sysgone Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Fajna relacja, fajna wyprawa. Gratuluję
DYSIA Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Super relacja i godna skopiowania. Uwzględnimy to w naszych planach i wyprawach. Brawo
Klubowicze KasiaP Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Klubowicze Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Super wycieczka, fajna relacja i zdjęcia Pozdrawiam ☺
Bogusz Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Super " wycieczka " i relacja . Zazdroszcze Wam . Czyta i oglada sie wysmienicie . Pozdrawiam
Pan rypak Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 Dziś mogłem w spokoju przeczytać i zobaczyć zdjęcia z wycieczki.Bardzo fajnie opisana relacja i zachęcająca do wyjazdu waszym szlakiem dla innych na przyszłość
kmodzele Opublikowano 12 Października 2017 Opublikowano 12 Października 2017 Jestem pod silnym wrażeniem bogatego komentarza i licznych, całkiem dobrych zdjęć. Aż się boję, że opis i ilustracje są lepsze niż można było tego doświadczyć osobiście :-D Gratuluję konsekwencji i odwagi. Brawo!
dr.big Opublikowano 12 Października 2017 Opublikowano 12 Października 2017 Dnia 19.8.2017 o 06:54, rbpol napisał: (...)samochód porośnięty trawą – kto zgadnie co to za model: (...) Wygląda mi na VW New Beetla...
smarciu Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 Piękna inspirująca relacja, dzięki Wam łatwiej mija zima
Rekomendowane odpowiedzi