Na początek Witam cześć i czołem jestem tu nowy i jestem tez nowym posiadaczem Hondy Pantheon 125 2003r
i mam pare pytan do posiadaczy skuterow bo jest to moj pierwszy skuter wiec jeszcze sie nie orientuje , a wiec na początek czy w panteonie 4t silnik ma oznaczenia GY6 bo jak patrzyłem czesci to widziałem takie oznaczenia ??
A co do wariatora to podczas jazdu i delikatnego dodawania gazu czy tez jadac jednostajnie słychac takie brzeczenie, dodam ze mam "delikatny" luz na wariatorze a moze i nie delikatny niewiem czy wario ma byc z zerowym luzem czy tez moze byc luz (delikatny w sensie ze rusza sie mysle ze jakis szczelinomiesz jakis najcieńszy bym wsunął )
i w razie czego gdzie kupic wario i przeciw talerz bo na allegro wario 230 niby oryginalny i przeciw talerz 70 wiec moze gdzies cos taniej jakie sklepy polecicie
I moze ktos ma w Białymstoku jakiegos servisanta mechanika do skuterow :Dtez sie moze przydac
Pytanie
zaba371
Na początek Witam cześć i czołem
jestem tu nowy i jestem tez nowym posiadaczem Hondy Pantheon 125 2003r 
i mam pare pytan do posiadaczy skuterow bo jest to moj pierwszy skuter wiec jeszcze sie nie orientuje
, a wiec na początek czy w panteonie 4t silnik ma oznaczenia GY6 bo jak patrzyłem czesci to widziałem takie oznaczenia ??
A co do wariatora to podczas jazdu i delikatnego dodawania gazu czy tez jadac jednostajnie słychac takie brzeczenie, dodam ze mam "delikatny" luz na wariatorze a moze i nie delikatny niewiem czy wario ma byc z zerowym luzem czy tez moze byc luz (delikatny w sensie ze rusza sie mysle ze jakis szczelinomiesz jakis najcieńszy bym wsunął )
i w razie czego gdzie kupic wario i przeciw talerz bo na allegro wario 230 niby oryginalny i przeciw talerz 70 wiec moze gdzies cos taniej
jakie sklepy polecicie 
I moze ktos ma w Białymstoku jakiegos servisanta mechanika do skuterow :Dtez sie moze przydac
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi