marcin.kmo Opublikowano 23 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Witam czy może zamawiał ktoś automat ssania do piaggio mp3 125ccm niestety nigdzie nie mogę go znaleźć, może pasuje z jakiś innych modeli? Odnośnik do komentarza
0 Adik Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Jeżeli to na gaźniku, a sądze po pytaniu że tak, to ssanie będzie pasowało od każdego Piaggio/Vespa Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
0 markoni Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Witaj Moje wszystkie problemy z MP3 rozwiązuje Grzegorz z Wielunia. "Serwisuję" tam swoje trzy kółka i nigdy się nie zdarzyło, bym był niezadowolony (zarówno jeśli chodzi o efekt, jak i o koszt usługi czy części). Zadzwoń - na pewno coś podpowie https://www.olx.pl/oferta/naprawa-piaggio-mp3-gilera-fuoco-peugeot-metropolis-CID619-IDekV5N.html Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
0 marcin.kmo Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Witam zamówiłem na allegro do x8 wymiary i średnice się zgadzają zobaczymy co przyjdzie dam znać. Odnośnik do komentarza
0 marcin.kmo Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 40zł z wysyłką podejrzewam że zamiennik Odnośnik do komentarza
0 marcin.kmo Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Obiawy duże spalanie i kopcenie na neurtalu do tego spadek obrotów po nagrzaniu macie link do tego który kupowałem wymiary się zgadzają pasuje idealnie http://allegro.pl/elektrozawor-ssania-ssanie-piaggio-x8-125-suzuki-i6863120042.html Można stary sprawdzić wsadzając do zamrażarki i sprawdzając czy się chowa do środka iglica i na ile i czy po podgrzaniu albo daniu na niego 12V wysuwa się iglica, niestety nie mam opisu ile powinno się wysuwać ale przy porównaniu stary/nowy jest znacząca różnica na sucho, po prostu stary nie domykał ssania. Pierwsze zdjęcie po zostawieniu w samochodzie nagrzanym na 30 min, nowy ma dużo bardziej wysuniętą iglicę drugie zdjęcie po 30 min w zamrażarce, ewidentnie widoczna różnica Odnośnik do komentarza
0 marcin.kmo Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 u mnie również coś takiego było zapomniałem bo dawno zimno nie było rozwiązałem to tymczasowo podciągając obroty na lince no ale w końcu musiałem się za to zabrać Odnośnik do komentarza
Pytanie
marcin.kmo
Witam czy może zamawiał ktoś automat ssania do piaggio mp3 125ccm niestety nigdzie nie mogę go znaleźć, może pasuje z jakiś innych modeli?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi