Sympatycy Jaco Opublikowano 29 Czerwca 2017 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2017 Ku....a już mnie nosi, chyba się wścieknę
Klubowicze arturas Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Czerwca 2017 Wściekły Bluesman, to będzie dobre ... Jacek spokojnie brama nie zmieniła swojego położenia. 1 godzinę temu, kowal napisał: Arturze możesz sprawdzić możliwość noclegu z niedzieli na poniedziałek w tym pokoiku, chciałbym zostać na koncert Dżemu o godz 19:00, a nie chcę rozpoczynać jazdy powrotnej nocą. Wydaje mi się że nie będzie z tym problemu, ale oczywiście potwierdzę
Klubowicze arturas Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Czerwca 2017 Hey BLUES Brother's!!! Podaję komunikat - miejsca noclegowe w pokojach mamy już obłożone, więc jakby coś to pozostaje otwarta opcja ze swoim namiotem. Były pytania o możliwość noclegu już od czwartku lub do poniedziałku i po potwierdzeniu odpowiadam:jest taka możliwość tylko proszę o takową deklarację do mnie, bo muszę to zgłosić!
kerik Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 No to wszystko na dobrej drodze. Proszę o dopisanie mnie do listy wersja namiot.
kowal Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Tak więc deklaruję dodatkowy nocleg niedziela/poniedziałek.
marcyś Opublikowano 1 Lipca 2017 Opublikowano 1 Lipca 2017 Jaco spokojnie. sprawdz olej wlej plyn do spryskiwaczy i bedzie piatekWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
DYSIA Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Arturku, chyba tę naszą miejscówkę pod namiotem musimy zwolnić, bo zbyt bardzo nam się ten weekend komplikuje. Kolejne podejście do Suwałk i bez powodzenia... Oczywiście... jak sytuacja pozwoli w ostatniej chwili to dajemy znać i dobijamy.
kerik Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Wstępnie deklaruje przyjazd w czwartek. Do zobaczenia.
Klubowicze arturas Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2017 Halo Suwałki, Halo Suwałki Blues... Zwieramy szyki, bo wygląda na to że pogoda przygotowana
marcyś Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 od Meggy. Jako że, instytucja o nazwie babcia niestety nie będzie mogła zająć się naszą dziatwą nie możemy oboje z Marcysiem wybyć na bluesa. Ja nie jestem zmotoryzowana na 200 także wybór był prosty: Marcyś będzie mnie dumnie reprezentował Tym samym zwalniamy jedno miejsce w pokoju. Życzę Wszystkim udanej zabawy i pięknej pogody. Marcyś -poproszę na wynos dwa kartacze i 2 jagodzianki
Klubowicze arturas Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2017 Godzinę temu, kerik napisał: Czy mogę liczyć na miejsce w domku. Na tą chwilę pokoje mamy dostępne od piątku (jeżeli przyjeżdżasz w czwartek to pozostanie tylko namiot). Jeżeli zwalnia się miejsce po Meggy, to zapewne byłaby kwestia rozliczenia zaliczki z Marcysiem. Pokoje były zaliczkowane wcześniej.
Sympatycy irasko Opublikowano 4 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 4 Lipca 2017 Artur...tak jak napisała Dysia...w pracy kocioł i w weekend musimy być w innym miejscu.. ...niestety pozostaje nam tylko śledzić temat...
kerik Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 Nie ma problemu, z czwartku na piątek znalazłem nocleg po drodze a w piątek pisze się do domku. Rozliczenie zrobie na miejscu. Proszę o potwierdzenie. kerik
Klubowicze arturas Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2017 Irek, Dysia pozostaje jeszcze sobota i niedziela - pomyślcie bo pogodę pierwsza klasa Mateo nam wytańczyl na calego Bluesa. Kerik do zobaczenia!Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
kerik Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Niema problemu. Pakuje namiot i rano startuje. Do zobaczenia.
DYSIA Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 15 godzin temu, arturas napisał: Irek, Dysia pozostaje jeszcze sobota i niedziela - pomyślcie bo pogodę pierwsza klasa... Arturku...z chęcią, ale w sobotę musimy być od rana w Nałęczowie i zanim wrócimy do Wawy to będzie noc. Tak więc tylko na niedzielę to trochę krótko...szkoda. Następnym razem.
putek Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Artur nie wiem czy coś przeoczyłem ale może spotkać się gdzieś razem ja mogę jechać do Suwałk przez Grajewo Ełk i okolice, rok temu spotkaliśmy się razem w Augustowie i po obiedzie jakąś trafiliśmy na bazę...chyba tylko Zibiemu mało brakowało aby nocował pod siatką
Klubowicze arturas Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2017 22 godziny temu, kerik napisał: Niema problemu. Pakuje namiot i rano startuje. Do zobaczenia. @kerik czyli meldujesz się na miejscu w piątek? 14 godzin temu, putek napisał: Artur nie wiem czy coś przeoczyłem ale może spotkać się gdzieś razem ja mogę jechać do Suwałk przez Grajewo Ełk i okolice, rok temu spotkaliśmy się razem w Augustowie i po obiedzie jakąś trafiliśmy na bazę...chyba tylko Zibiemu mało brakowało aby nocował pod siatką @putek my ruszamy w piątek rano ok 8ej i będziemy jechać przez Łomżę.W Łomży będziemy przelatywać przez główne rondo ok.10.30-11tą
marcyś Opublikowano 6 Lipca 2017 Opublikowano 6 Lipca 2017 Sytuacja na dzis.Wariant 1Zdechla elektrownia w burku i czekamy na nowa z Krzytrem. Jesli dzis przyjdzie to mozecsie uda i poskadamy i polece z Wami jutro z rana.Wariant 2W sobote rano pakuje Meggy i dzieciaki do puszki i jedziemy razem do suwalk.Powrot w niedziele.Jak znajdziemy kwaterke to super a jak nie to biore namiot.Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Artur w obu wypadkach zwalniamy chyba nasza rezerwacje w pokojachWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Napewno zwalniamy rezerwacje w pokojachWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturas Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Lipca 2017 @marcyś Rozumiem jak namiot to nie ma problemu. Jak kwaterka to jeszcze dzwoń do mnie Ktoś mnie zapytał o śpiworek bo prawie kolonijny klimat jak na zgrupowaniu sportowym, więc mam informacje z OSiR - że jutro czekają na nas w pokojach świeżutko pościelone łóżeczka oraz ręczniczki.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 6 Lipca 2017 Sympatycy Opublikowano 6 Lipca 2017 Hejka. Razem z Edit już spakowani. Ale wyjazd około 9.00. Jak możecie to poczekajcie przed pierwszym wypadem na nas. Jestem stale pod nr. 503172620. Jak będziemy się spóźniać to dzwońcie. Narka.
Klubowicze arturas Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Lipca 2017 Oki. Bedziemy w kontakcie ok. 14ej ruszamy na obiad do JeleniewaWysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
kerik Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 Witajcie, czekam na Was. Pogoda w Suwałkach wyśmienita z rana 22 stopnie.
kordziuk Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 Muszę czekać jeszcze 0.68 na barometrze Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi