Klubowicze arturas Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Czerwca 2017 Przykro mi Jasiu rozumiem ze to przez wojaże w górach? Do Bluesa jeszcze 3 tygodnie to może wydobrzejesz? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze MAKI Opublikowano 20 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2017 Ja mam miejscówkę zaklepaną w hotelu Hańcza razem z Mario. Myślę że w piątek po uprzednim telefonie znajdziemy się na trasie np.w Popowo k. Grajewa - jadąc trasą 61 od Łomży stacja Orlen po lewej stronie p rzed Grajewem. To co?? do 7-go ??
Klubowicze Karolina Opublikowano 20 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2017 Proszę o zarezerwowanie mi miejsca w pokoju. Płacimy na konto czy można gotówką na miejscu?
Klubowicze arturas Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2017 4 godziny temu, MAKI napisał: Ja mam miejscówkę zaklepaną w hotelu Hańcza razem z Mario. Myślę że w piątek po uprzednim telefonie znajdziemy się na trasie np.w Popowo k. Grajewa - jadąc trasą 61 od Łomży stacja Orlen po lewej stronie p rzed Grajewem. To co?? do 7-go ?? Tak jest Maki 7-ego będziemy lecieć na Suwałki. Więcej szczegółów podam dzisiaj 5 minut temu, Karolina napisał: Proszę o zarezerwowanie mi miejsca w pokoju. Płacimy na konto czy można gotówką na miejscu? Ooo, jaka miła niespodzianka Karolinko, jeśli z namiotem i pod namiot można opłacić na miejscu,Miejsca w pokojach wymagają potwierdzonej wpłatą rezerwacji, którą zgłaszam do obsługi obiektu. SUPER !!! Burgmania BLUES Brothers się rozwija
Klubowicze Karolina Opublikowano 20 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2017 Przepraszam, ale przefarbowałam się na jasny blond i dalej nie wszystko rozumiem... Jaką kwotę wpłacamy: samo wpisowe, same noclegi, wszystko? ...a co z opłatą parkingową?
Klubowicze arturas Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2017 Karolcia, 50 zł od osoby, a resztę rozliczamy na miejscu.
putek Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Proszę o dopisanie do listy, namiot jedna nocka i niestety muszę wracać, pojadę troszkę pod górkę i postaram się złapać Was po drodze Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
kordziuk Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Bede potrzebuje przestrzeni metr na metr Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
ŻABA Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Super, jadę! Opcja namiot. Nasłuchałem się w Trójce, a tu proszę, Burgmania jedzie w silnym składzie:)
Klubowicze arturas Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2017 Byłem na miejscu w sobotę. Są tutaj warunki dobrego kampingu. Pokoje czyściutkie i z akcentem integracyjnym jak w dobrym schronisku. Do dyspozycji będziemy mieli parking oraz pasy zieleni przy budynku jak na zdjęciach. O noclegu w budynku decyduje kolejność rezerwacji oraz wpłaty. PROSZĘ o dopisywanie się do listy namiot lub pokój - muszę oszacować liczbę osób Tutaj Focia Bardzo wstępny PLAN organizacyjny (z opcją zamówionej pogody): PIĄTEK - 7 lipca 1. Przyjazd na miejsce od rana - teren przyległy do Stadionu LA - adres: Al. Wojska Polskiego 17 (Główna ulica w okolicach Biedronki i Hotelu Hańcza) - zajmujemy lokum, rozkładamy namioty2. Godz. 14-14.20 zbiórka i grupowy przejazd do Karczmy w Jeleniewie - wyśmienita kuchnia regionalna serwująca również dziczyznę i wyśmienite desery - fotka 3. Powrót do Suwałk - integracja (na miejscu będzie grill, namiot ogrodowy - tu zaopatrzenie we własnym zakresie, jak rok temu) - Wyjście na miasto na plenerowe i klubowe - te drugie biletowane SOBOTA - 8 lipca 1. Po śniadaniu o godz. 10.30 wyjazd na zwiedzanie przepięknej okolicy. W zależności od chęci, chętnych oraz sił do zwiedzania będą 1 lub 2 trasy na objazd z finiszem na strawę W planach m.in. Stańczyki, Jez. Hańcza, Trójstyk, Wisztyniec, Rowele, Smolniki, Góra Cisowa, Turtul 2. Godz. 15.30 Suwałki - zbiórka - formowanie szyku na przejazd w Bluesowej Moto Paradzie przez miasto. Przejazd w rytmie kapeli na ruchomej platformie. 3. od 17ej integracja oraz atrakcje przy bluesowych scenach w Suwałkach do białego ranaMożna będzie też spróbować własnych sił na otwartej scenie i zagrać bluesa. Koncerty klubowe i plenerowe Główny Koncert to niesamowici Blues Brothers Band z USA NIEDZIELA - 9 lipca Śniadanko i Dalszy luz blues w Suwałkach lub formowanie wyjazdu do domciu - nie będzie można zapomnieć o Jagodziankacha dla wytrwałych wieczorem zagra DŻEM
kordziuk Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Arturas zapowiada się blusowo w końcu Blues Brotherd Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Suwałki czekają już na nas Bluesmani Dzisiaj robię krótki rekonesans i ustalam z Mateo28 ciekawe szczegóły na przyjazd Arturas zapowiada się blusowo w końcu Blues Brotherd a Dżem dla zablusowanych Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
spring Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Niniejszym zapisuję się. Spring + plecak Przelew poszedł
ŻABA Opublikowano 21 Czerwca 2017 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Przelew poszedł. Ja stratuję w piątek po pracy, czyli na miejscu pojawię się ok 18.00. Gdzie Was znajdę o tej porze?
Klubowicze arturas Opublikowano 21 Czerwca 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Czerwca 2017 O tej porze na miejscu przy grillu lub przy scenach bluesowych na mieście. Damy radę melduj się przy stadionie LA
ŻABA Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Bilety na koncerty kupione! Bracia i Siostry - widzimy się w Suwałkach:)
kowal Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Witam, jak zobaczyłem fotki pokoików to od razu wykonałem przedpłatę. Z bluesowym pozdrowieniem..
Klubowicze arturas Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dnia 21.06.2017 o 12:29, spring napisał: Niniejszym zapisuję się. Spring + plecak Przelew poszedł @spring proszę określajcie opcja namiot czy pokój. Liczba dostępnych łóżek się kurczy @ŻABA widzę już czujesz Bluesa - to mi się podoba
Sympatycy zdun13m Opublikowano 22 Czerwca 2017 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2017 Na naszym rumaku razem z Edzią do was lecimy kłusem. By się nasycić blusem. Do zobaczyska.
romarjo Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Proszę dopisać mnie wersja namiot, plus Kszyniu wersja namiot
marcyś Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Kaska poszla za pokoikWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Mateo28 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Tak między wierszami wrzucę ciekawostkę można już powoli wczuwac się w klimaty bluesowe http://suwalkiblues.com/znakomity-przewodnik-po-sbf-2017-jest-juz-dostepny/Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
tomekmoroz Opublikowano 26 Czerwca 2017 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Witajcie. Jako miejscowy też zagoszczę. Z niektórymi już się znamy a innych będzie miło poznać. Pozdrawiam.
Klubowicze arturas Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Czerwca 2017 9 godzin temu, tomekmoroz napisał: Witajcie. Jako miejscowy też zagoszczę. Z niektórymi już się znamy a innych będzie miło poznać. Pozdrawiam. Bardzo się cieszę Tomku Do zobaczenia
romarjo Opublikowano 28 Czerwca 2017 Opublikowano 28 Czerwca 2017 My wyjedziemy we wtorek do was dojedziemy prawdo podobnie w sobotę bo chcemy pokręcić się trochę po Polsce
kowal Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Arturze możesz sprawdzić możliwość noclegu z niedzieli na poniedziałek w tym pokoiku, chciałbym zostać na koncert Dżemu o godz 19:00, a nie chcę rozpoczynać jazdy powrotnej nocą.
Rekomendowane odpowiedzi