Drek Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Romek szybkiego powrotu do zdrowia. Dziadzia był dwa razy bo za pierwszym razem to, jak skończyli, zaczął gdakać jak kura Musieli robić drugi raz bo tam ma ośrodek mowy
Roman67 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 41 minut temu, dziadzia napisał: A robili Ci laparoskopowo czy na rzeźnika, czyli miałeś cięcie? Laparoskopowo i to było ok tylko znieczulenie poszło w kręgosłup i od pasa w dół nic nie czułem nawet "Gwidona" i balem się że już go nie poczuje
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 8 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 8 Stycznia 2018 28 minut temu, roman67 napisał: i balem się że już go nie poczuje Taaa ,dobrze,że zadzwoniłeś do mnie i skorzystałeś z rady -aby przyciskiem przy łóżku wezwać młodą pigułę na masaż coby ukrwienie wróciło W przeciwnym razie nie wiemy coby to teraz było
dziadzia Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 2 godziny temu, roman67 napisał: od pasa w dół nic nie czułem nawet "Gwidona nawet jak by 100 lasek rozebranych przed tobą zatańczyło na golasa to ani by nie drygnął hi hi miałem tak samo, te znieczulenie nazywa się podpajęczynowe, cholernie dziwne uczucie. 4 godziny temu, Drek napisał: Musieli robić drugi raz bo tam ma ośrodek mowy Pomyłka ośrodek mowy mam w małym palcu u nogi
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 8 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 8 Stycznia 2018 Że tak zapytam , czy kobieta nie skuterkiem mogłaby na spota też przylecieć ??
1912michał Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 17 minut temu, SzymonSeptic napisał: czy kobieta nie skuterkiem mogłaby na spota też przylecieć ?? Ma elegancki przekrok przez siedzisko, może tak wyjątkowo jak zabrała by koleżankę z toru .
dziadzia Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 10 godzin temu, SzymonSeptic napisał: Że tak zapytam , czy kobieta nie skuterkiem mogłaby na spota też przylecieć Szymon, obiecanki cacanki, ty tyle nie gadaj tylko proś od razu, a nie robisz jakieś podchody smoku jeden.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 11 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2018 JEST TU KTO ?????
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 11 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2018 Bo KOŃ SRO
dziadzia Opublikowano 11 Stycznia 2018 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Godzinę temu, SzymonSeptic napisał: Bo KOŃ SRO Ty nie „bo koń sro” tylko co z tą laską co miała być na spocie??? Zobaczcie lepiej tutaj, Termi_n mi to podesłał, nawet nie wiedziałem o niektórych drogach. https://dobresklepymotocyklowe.pl/aktualnosci/665-10-najpiekniejszych-drog-motocyklowych-w-polsce
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 11 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Stycznia 2018 12 minut temu, dziadzia napisał: koń sro Nie podchodz blisko bo Cię oprysko 12 minut temu, dziadzia napisał: co z tą laską co miała być na spocie??? Była dzisiaj - trza było być
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 13 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 13 Stycznia 2018 Jeszcze 6 tygodni i Marzec ......
dziadzia Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Ja piernicze dzisiaj już dwa razy byłem sobie posiedzieć na moto w garażu, normalnie jak mały dzieciak
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 13 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 13 Stycznia 2018 A ja co chwilę coś dziubie przy skucie i ryje jak świnia w kalafiorach na portalach aukcyjnych
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 14 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 14 Stycznia 2018 Trzeba coś zrobić,żeby zimą też skuterem latać
dziadzia Opublikowano 14 Stycznia 2018 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zapierd.lają ze głowa boli t6lko jest jedno ale „te białe gów.no” nienawidzę zimy !,!,!!!!,
Sympatycy kris02 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Sympatycy Opublikowano 19 Stycznia 2018 Tak se siedze i kminie. Może tak by można było by się w tym roku wybrać do Grodna lub Brześcia (ponoć są tam lokomotywki) ?
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 19 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 19 Stycznia 2018 Tutaj jest przewodnik jakby co Jaki termin organizatorze wchodzi w grę ??
Sympatycy kris02 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Sympatycy Opublikowano 19 Stycznia 2018 To był tak wrzucony temat. Jeśli byli by chętni to można by było coś pokombinować
Siwy Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Wiadomość dla Szymona ,ale może innych też zainteresuje... To jest maszyna o której rozmawiałem z Tobą na wczorajszym spotkaniu: https://www.otomoto.pl/oferta/honda-dn-01-igla-abs-2010-rok-3-kufry-dodatki-burgman-tmax-silver-wing-ID6zkxqe.html?utm_source=refferals&utm_medium=traffic_exchange&utm_campaign=olx#xtor=SEC-8
dziadzia Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Dziub ma jak rekin, fajna maszynka
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 20 Stycznia 2018 Klubowicze Opublikowano 20 Stycznia 2018 13 godzin temu, Siwy napisał: To jest maszyna o której rozmawiałem z Tobą na wczorajszym spotkaniu: Dokładnie o tym myślałem ,tylko zapomniałem jak się nazywa
dziadzia Opublikowano 20 Stycznia 2018 Opublikowano 20 Stycznia 2018 2 godziny temu, SzymonSeptic napisał: Dokładnie o tym myślałem ,tylko zapomniałem jak się nazywa Szymon akurat ten model jest mega jak masz ochotę i oczywiście jak starczy Ci „czasu” to kupuj zaje.isty !!!
Rekomendowane odpowiedzi