smarciu Opublikowano 26 Marca 2017 Opublikowano 26 Marca 2017 Będzie dobrze Kolego! Wit. D3 popijaj, żeby się lepiej zrastało a jak się już pozbierasz, to zapraszamy na Dolny Śląsk, cały sezon przed Tobą A i lekcje wszystkim nam dałeś przy okazji
Tatko Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Szybkiego powrotu do zdrowia, najlepszego
Sympatycy pawel883 Opublikowano 27 Marca 2017 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2017 Szybkiego powrotu do formy życzę.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 27 Marca 2017 Sympatycy Opublikowano 27 Marca 2017 Michale zdrówka ,szybkiego powrotu na 200.
Yarorot Opublikowano 27 Marca 2017 Opublikowano 27 Marca 2017 Michał wracaj szybko do zdrowia . Bo sezon się zbliża. PozdrawiamWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
1912michał Opublikowano 30 Marca 2017 Opublikowano 30 Marca 2017 Jeszcze raz dzięki za życzenia. Siebie nie fotografowałem, a skuter prawie nie ucierpiał nic nie połamane tylko trzy blizny.
Tomjoz Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Twardy sprzęt Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
jankes Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Michał wracaj szybko do zdrowia. Ja również mam miesiąc przerwy w jeździe. 2 dni temu zoperowano mi lewą dłoń i muszę cierpliwie odczekać aż się pozrasta.
1912michał Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Byłem dzisiaj w sumie na drugiej kontroli po złamaniu obojczyka. Myślałem, że gwóźdź się złamał, ale jest ok wygiął się trochę stąd to głupie i bolesne uczucie. Tak czy siak gwoździa jeszcze nie wyjmują i zalecenia chodzić w ortezie, a ja już parę kilometrów na 2oo zrobiłem. Tyle wstępu, a jak ktoś ciekaw jak przebiega proces zespalania złamanego obojczyka, taką metodą jak u mnie zastosowano załączam film.
Sympatycy kris02 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Sympatycy Opublikowano 12 Czerwca 2017 Michał, proszę nie przy jedzeniu. Dzisiaj razem z żoną jedziemy do ortopedy na kontrolę. Również czeka ją wyjęcie gwożdzi. Ja mam już to za sobą. Życzymy zdrowia !!!!!!
Klubowicze Piootr Opublikowano 12 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2017 Mógłbyś oszczędzić wszystkim takich obrazków. Jak będą chętni to sobie takie filmiki wygooglują. Gdyby screen był bardziej przyjazny dla oka nic bym nie pisał, a jeśli to gorący temat to mogę wszystkich "uszczęśliwić" szczegółami z mojej operacji stawu skokowego wraz z montażem dwóch płyt i piętnastu śrub firmy Striker. Nie chcecie, prawda? Powrotu do zdrowia i na 2oo życzę. Pozdrawiam Piootr
1912michał Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 24 minuty temu, Piootr napisał: mogę wszystkich "uszczęśliwić" szczegółami z mojej operacji stawu skokowego wraz z montażem dwóch płyt i piętnastu śrub firmy Striker. Czytałem o Twoim przypadku. Rozumiem po drugiej operacji jest już dobrze, zresztą już trochę czasu minęło i mam nadzieje, że możesz "skakać". W każdym razie rekonwalescencja wiem, że trwa długo, nawet w przypadku obojczyka do około roku. Twoja noga to była grubsza sprawa. Również życzę zdrówka. PS Obraz jak obraz, faktycznie mogłem podrzucić film w grafice komputerowej na którym widać jak pręt jest umieszczany wzdłuż w kości w niej samej. Osobiście jestem pod wrażeniem kunsztu ortopedów. Powinienem wziąć pod uwagę wrażliwsze dusze, ale zabrakło mi wyobraźni
dziadzia Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2017 53 minuty temu, Piootr napisał: dwóch płyt i piętnastu śrub firmy Striker. Piotrze No to kurna jesteś taki Iron Man, moja żona ma kręgosłup blachami poskręcany, ja na nią mówię żelazna lady he he
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2017 Dziadzia to już za parę dni ja ci opowiem i pokażę mój zestaw naprawczy ( a i parę zdjęć mogę pokazać )
1912michał Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 10 minut temu, arturo-bb napisał: opowiem i pokażę mój zestaw naprawczy Ech rozumiem, że też przygoda na drodze? My to w pewnej części cyborgi jesteśmy, przynajmniej przez jakiś czas z tym żelastwem.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Czerwca 2017 Klubowicze Opublikowano 12 Czerwca 2017 Ta k an drodze i już od 10 lat ze złomem w kościach.
1912michał Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 To szmat czasu. Podatku od wzbogacenia nie zapłaciłeś za żelastwo
dziadzia Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2017 2 godziny temu, arturo-bb napisał: Ta k an drodze i już od 10 lat ze złomem w kościach. A jak na lotnisku? Nie rzucają Cię na glebę żeś terrorysta hi hi
Rekomendowane odpowiedzi