Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Byłem i będę ponownie. :) Nie można odpuszczać tak fajnej imprezy.

Opublikowano

W tym roku mam nadzieję że będę , że pomogę i że będę się świetnie bawić w waszym towarzystwie. Yes! ! !. DOZO w Świnoujściu.

Opublikowano

O! A co tu się wyprawia? Ktoś tu nad morze zaprasza? Natalia i ja wstępnie jesteśmy zainteresowani :) 

• Sympatycy
Opublikowano

U mnie widzę, że Majówka rozpocznie się już 20.09.  na Rugii...!OK

Powrót oczywiście przez Świnoujście. Do zobaczenia 22.09.

Opublikowano

My z Wiolką to już oczywiście obowiązkowo obiecujemy się zameldować jak co roku na tej cyklicznej imprezie.

No chłopaki -  jak chociaż połowa dojedzie z dzisiejszych chętnych to będziecie musieli zarezerwować cały ośrodek tym razem dla nas :D i tego Wam życzę.

Opublikowano

to niech Kamil będzie wstępnie zainteresowany - ja jadę na pewno ;) super klimat i Ludzie - do zobaczenia we wrześniu w ZP :)

Opublikowano

Jeśli bym nie przeszkadzał a było by wolne miejsce to proszę o dopisanie do listy Uczestników Pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 21.03.2017 o 10:43, Andrzej.S napisał(a):
Jeśli bym nie przeszkadzał a było by wolne miejsce to proszę o dopisanie do listy Uczestników Pozdrawiam

Tatko ale ty skromny jesteś
Ja też proszę o dopisanie do listy uczestników.
Opublikowano

Maniuś Dziecko Drogie jak zwykle

Opublikowano
  W dniu 19.03.2017 o 19:03, SlawoyAMD napisał(a):

Saper kurcza, ja nawet braciszku nie chcę słyszeć, że Cię nie będzie... Znów będziesz miał najbliżej, gwarantuję :P

Rozwiń  

Przez momenty myślałem że tym razem ja będę miał najbliżej :) ale po przeliczeniu km Saper wygrywa o dwie wiorsty 

Opublikowano
  W dniu 20.03.2017 o 22:06, irasko napisał(a):

U mnie widzę, że Majówka rozpocznie się już 20.09.  na Rugii...!OK

Powrót oczywiście przez Świnoujście. Do zobaczenia 22.09.

Rozwiń  

Hotele już zarezerwowane. :D

Gość Bartheez5
Opublikowano

Byłem 2 razy i  było MEGA  ;)

Może za trzecim  uda mi się zwiedzić te forty

• Użytkownicy+
Opublikowano

Forty warto zwiedzić, jest co pooglądać, ale trzeba wziąć poprawkę na to, że są trzy i czasu potrzeba więcej. Ja w tym roku planuję zwiedzić podziemne miasto i latarnię morską, bo w ubiegłym roku zabrakło mi czasu. Jest więc powód do kolejnej wizyty na północno zachodnich krańcach Najjaśniejszej Rzeczypospolitej, tym bardziej, że Lud tam żyje gościnny.

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 27.03.2017 o 07:38, Saper napisał(a):

planuję zwiedzić podziemne miasto i

Rozwiń  

Narobiłeś mi smaka.

Może i ja się załapię ?

Jak nie pogonisz mnie kijem :whistling:

• Użytkownicy+
Opublikowano

Artur skąd ja kija wezmę to nie wiem, ale gonić Cię też nie zamierzam;). Siły trzeba oszczędzać.

Żeby nie było niedomówień i rozczarowania pisząc „podziemne miasto” miałem na myśli: http://www.podziemne-miasto.pl/

• Klubowicze
Opublikowano

Aaaaaaaaa to byłem

Warto !

Jeśli jeszcze takiego przewodnika dostaniesz to będziesz mega zadowolony

DSC_56592.1.jpg

Gościu ma takie gadane że szok

A i w Forcie Gerharda też się udziela.

Opublikowano
  W dniu 27.03.2017 o 07:38, Saper napisał(a):

Forty warto zwiedzić, jest co pooglądać, ale trzeba wziąć poprawkę na to, że są trzy i czasu potrzeba więcej. Ja w tym roku planuję zwiedzić podziemne miasto i latarnię morską, bo w ubiegłym roku zabrakło mi czasu. Jest więc powód do kolejnej wizyty na północno zachodnich krańcach Najjaśniejszej Rzeczypospolitej, tym bardziej, że Lud tam żyje gościnny.

Rozwiń  

W zeszłym roku padło jeszcze hasło Peenemünde, jednak z tego co chłopaki z ZP mówili to taka wycieczka byłaby na cały dzień. Samo pojechanie i wrócenie to troszkę mało... majówka może być za krótka na wszystkie atrakcje a i chętni mogą nie dopisać. Oczywiście nikogo, na nic nie podpuszczam :P

W dniu 27.03.2017 o 16:51, Saper napisał(a):

Żeby nie było niedomówień i rozczarowania pisząc „podziemne miasto” miałem na myśli: http://www.podziemne-miasto.pl/

Rozwiń  

A, takie podziemne... ;) 

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 27.03.2017 o 19:10, Kamil napisał(a):

W zeszłym roku padło jeszcze hasło Peenemünde, jednak z tego co chłopaki z ZP mówili to taka wycieczka byłaby na cały dzień. Samo pojechanie i wrócenie to troszkę mało... majówka może być za krótka na wszystkie atrakcje a i chętni mogą nie dopisać. Oczywiście nikogo, na nic nie podpuszczam :P

Rozwiń  

Kamilu...faktycznie na taką wycieczkę potrzeba cały dzień... na miejscu kilka godzin się straci. Jest co oglądać...Opisywaliśmy to podczas "Krótkiego wypadu do NRD"

Opublikowano

Ja ze swojej strony gorąco polecam Fort Gerharda - miejsce w którym można dotknąć historii i obejrzeć Pantherturm pochodzącą ze Szczecina. broniła ona zachodniego brzegu Odry. 

Pantherturm_IMG_0174.jpg

wwiezyPanzerturm.jpg

300969_4517385530672_1091474496_n.jpg

http://eksploratorzy.com.pl/viewtopic.php?f=352&t=16963

• Sympatycy
Opublikowano

Zdjęcia z cyklu: "Nie dotykamy eksponatów"... :lol:

Opublikowano

Sławku oj tam oj tam jak pokusa jest wielka ;)

a Ciebie Rzelu żeby z ostatniej fotki nie wzięli Cię za terrorystę hi hi :D

Opublikowano

Jego dziadek taki sprzęt używał ech na pewno coś po dziadku na strychu się znajdzie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Takiej imprezy nie można odpuścić, z resztą, z racji miejsca zamieszkania wstyd by było nie być ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z opowieści kolegów z poprzednich edycji i mnie nie zabraknie - proszę o dopisanie na listę i do zobaczenia :P

• Klubowicze
Opublikowano

Kiedy jakieś listy i wpłaty ? Zresztą niedługo będę miał okazję wpłacić do "rąk własnych" organizatora ;-)

Pozdrawiam Piootr