PINKI Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Rozumiem że tak jak się umawialiśmy w czwartkowe spotkanie - zbiórka jest jutro o 10:00 pod "12-stką" Ja deklaruję że będę - kto jeszcze ?
Sympatycy kris02 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Jak napisałem wcześniej - LETE
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Chętnie bym z Wami poleciał nawet syna 50tka:D ,ale ma jutro mecz i muszę isc kibicować.... Bawcie się dobrze i wrzuccie fotki jakies.....
1912michał Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Przemo fajna relacja z rozpoczęcia sezonu. Czy tylko mi się tak wydaje czy Przemo ostatnio zrzędliwy się zrobił?
1912michał Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 25 minut temu, przemo honda napisał: ...ja to proponuje i nie chce uczestniczyc w chaosie, Mam na działce książkę z kursu na kat. A. Jest tam rozdział jak komunikować się w grupie gestami. Jak tylko ją będę miał w ręku to wrzucę zdjęcia z opisem. Przyda się wszystkim i łatwiejsza będzie komunikacja.
dziadzia Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Przemek jak zwykle to wszystko świetnie opisał, no i fotki super. 3 minuty temu, przemo honda napisał: ja jade i pilotuje grupe a co chwila widze ze w lusterku mi ubywa współtowarzyszy wycieczki ( i kazdy uwaza ze wszytko jest w porzadku) ...to na cholere sie razem spotyakac i wycieczki organizowac. Dokładnie i tu masz świętą racje.
Sympatycy kris02 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Przemo, nie potrzebnie znowu bijesz piane. Myślę, że na kawie sobie wszystko wyjaśniliśmy. Siwy jak i Przemas mieli swoje powody i odjechali. Wcześniej o swoim zamiarze poinformowali mnie i Grzegorza. Są dorośli i nie ma potrzeby nikogo trzymać za rączkę. Co do komunikacji podczas parady, to był jeden wielki bałagan i trudno o jakąś komunikacje. Tak, że wyluzuj bo może Ci żyłka pęknąć.
Sympatycy kris02 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Sympatycy Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Proponuję temat zakończyć. Uważam, że forum nie jest miejscem na wylewanie swoich żalów. Lepiej sobie wszystko osobiście wyjaśnić na spotkaniu. Jeśli chodzi o ojca Grzegorza, to w głowie mu się nie mieści , żeby czekać na "organizatora" bo musi zatankować, gdzie pozostali uczynili to wcześniej. Na tym koniec
dziadzia Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 20 minut temu, przemas1965 napisał: Gniezno 20170409_113406.mp4 Przemek za Chiny nie mogę tego otworzyć
dziadzia Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Szpaki koniec tematu, nie chcę czytać co, kto gdzie, było fajnie i tego się trzymajcie, koniec kropka.
Siwy Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Ja jednak pozwolę sobie na odpowiedź dla Przemka.Na skrzyżowaniu ,gdy czekaliśmy na zmianę świateł,WYDAJE MI SIĘ,że głośno i wyraźnie powiedziałem:jadę do domu. Tak samo WYDAJE MI SIĘ,ze głośno i wyraźnie potwierdziłem to na wylocie z Gniezna.Ale biję się w moje wątłe piersi: widocznie tylko mi się WYDAWAŁO! Pozdrawiam,i do zobaczenia!!!
MISIEK Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Panowie: STOP.! Uważam, że dalsza nerwowa dyskusja jest niepotrzebna. Nie mogłem być dziś z Wami ale tak czytam i przyznam, że nie widzę powodów by się aż tak denerwować na forum. Proszę wszystkich o wyluzowanie i nie dolewanie oliwy do ognia a tym bardziej wylewane kwasu do Warty - więcej ta rzeka już nie przyjmie. Jedno jest pewne trzeba spokojnie usiąść na spotkaniu i razem omówić wszystkie niedomówienia i problemy związane z wyjazdami, aby nie było w przyszłości problemów. I jestem za tym aby ten punkt był obowiązkowo omówiony na najbliższym spotkaniu. Temat problemów musi być dogadany i musi zostać zamknięty na spotkaniu a poniżej proszę tylko o wpisy dotyczące Imprezy w Gnieźnie.!!! Proszę moją prośbę wziąć do serca... Bo... inaczej...
PINKI Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Dzięki Panowie za miłe spędzony czas - wiem że każdy z Was robił fotki więc może czas je przesłać Może gdzieś będę
Kaktus Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Co za wyjazd, co za emocje - a mnie tam zabrakło
Siwy Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Grzegorz! Z opóźnieniem,ale przesyłam dowód ,że dieta jest dla Ciebie ważna:
PINKI Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Siwy wszystko się zgadza tylko nie data 5/04/2018 Acha doszły mnie słuchy że podczas niedzielnego wypadu było Wam za głośno wobec czego informuje szanownych kolegów że wróciłem do oryginalnego wydechu - jest cisza
Siwy Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 44 minuty temu, Grzegorz.Michalak napisał: Siwy wszystko się zgadza tylko nie data 5/04/2018 Będziesz miał moje lata ,to też 5 od 9 nie odróżnisz...
Rekomendowane odpowiedzi