1912michał Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 I mnie nie zabraknie, a jak będzie miał wolne skołuję jeszcze jednego zawodnika. Odnośnik do komentarza
Tomjoz Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Tylko ta pogoda oby była... Odnośnik do komentarza
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 7 Marca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Jak pogoda dopisze to będę 100% Odnośnik do komentarza
djpj1 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Jeszcze np. 29 kwietnia - otwarcie sezonu w Licheniu Odnośnik do komentarza
1912michał Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 4 godziny temu, djpj1 napisał: Jeszcze np. 29 kwietnia - otwarcie sezonu w Licheniu Ja się chętnie wybrałbym się, Jestem ciekaw jak reszta PES-u? Kto nie był w Licheniu zachęcam, ja chętnie odwiedzę ponownie. Odnośnik do komentarza
Marko7 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Przemo jeśli 125-tka Cie nie spowolni to mogę się zabrać do Suliszewa razem z Toba, trasą Drawsko - Połczyn zdrój jechałem autem - Bajka;) Odnośnik do komentarza
Marko7 Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Niedaleko Drawna jeżdzę na zloty MIłośników Astronomii Bardzo ładne rejony:) Odnośnik do komentarza
Termi_N Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Jak zdrowie pozwoli to będę. Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Przemek do tego Suliszewa to bym z wami również pokulał. Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 A ja mam prośbę, bo już się pogubiłem... TERMI_N pojedzie, jak zdrowie pozwoli ale... Ja już wiem gdzie, ani na który zlot.??? Zróbmy porządek i załóżmy proszę nowe tematy: 1. Licheń 2. Suliszewo itd... Odnośnik do komentarza
1912michał Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Jadę do Gniezna. Dla porządku obrad Odnośnik do komentarza
1912michał Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 3 godziny temu, przemo honda napisał: 22 kwietnia z chętnymi lub sam jade do Suliszewa , w międzyczasie 10-11 Kwietnia jadę ale pociągami na wycieczkę kolejową a to opisalem w innym watku , ale skoro juz piszemy o wiosennych wyjazdach to idzmy pełną parą. Mozliwe też ze 28 kwietnia skuterem pojadę do Międzychodu na zlot junaka i w sumie tez powitanie wiosny Chetnych zapraszam Przemo utwórz nowe wątki z wyjazdami, podlinkuj do strony wydarzenia tak byśmy wiedzieli na którą godzinę mamy się stawić w danej miejscowości. Misiek zdaje się po naszemu napisał prawda? Odnośnik do komentarza
1912michał Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 56 minut temu, przemo honda napisał: Nie znam sie na tym , o czym ty do mnie piszesz , przykro mi w elektronice komputerach i dzialaniu na tych urzadzeniach sie nie znam , spytaj sie Miska ile lat mnie prosil o to bym sie zalogowal wogole na to forum ...... to trwalo conajmniej 18 miesiecy zanim sprobowalem i to przy pomocy drugiej osoby , niecierpie wszlkeij elektroniki , wybacz mi ale wole sam nic tu nie podlinkowywac . Ja tylko proponuje wyjazdy z moim uczestnictwem i podaje daty , kto cche ten sie zglosi kto nie to nie , sam pojade . Przemo z Tobą jak z dzieckiem, a skąd masz informacje o wydarzeniach znalazłeś w internecie jak rozumiem. Bierzesz zaznaczasz adres strony wybierasz lewy klawisz myszy jest opcja kopiuj, następnie przechodzisz do forum do wątku który utworzyłeś np jak ten o szlakach kolejowych i tam prawy przycisk myszy wklej, to cała filozofia podlinkowania. Wygląda to tak: Jak chcesz stać w miejscu to stój, a ja proponuję rozwój. Będzie nam tu wszystkim łatwiej. Możesz się tłumaczyć, że się nie znasz, ale w dobie komputerów musisz się podstaw nauczyć, chyba, że komputer ma Tobie służyć do smażenia jajek. Poza tym we wyszukiwarce google zadajesz pytanie i prawie na wszystko masz odpowiedź. Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Dnia 13.03.2017 o 12:15, 1912michał napisał: Jadę do Gniezna. Dla porządku obrad Jak pogoda dopisze to ja się piszę na to rozpoczęcie. Odnośnik do komentarza
1912michał Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Dokładnie ja również wyjazd uzależniam od pogody. Odnośnik do komentarza
Tomjoz Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Jadę do Gniezna jak pogoda dopisze. Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 16 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 A ja co, kijek od kaszanki ? Pewnie że jadę, chyba że będzie lać to odpuszczam. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 17 Marca 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Dnia 13.03.2017 o 08:49, Termi_N napisał: Jak zdrowie pozwoli to będę. A co Tomek coś ze zdrowiem? Odnośnik do komentarza
Termi_N Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 A to wiesz Marku czy jutro na pewno się obudzisz albo będziesz mógł wstać z łóżka.Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Tomcio wkleiłem Ci specyfikację tej marmelady na PW, Odnośnik do komentarza
przemas1965 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Wyjeżdżamy do Gniezna o 10 z pod stadionu ilu chętnych Proszę o potwierdzenie kto będzie pod stadionem jutro Odnośnik do komentarza
Sympatycy kris02 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Jade Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 A ja jutro mam wyjazd do rodziny, więc godnie beze mnie reprezentujcie PES i Burgmanię w Gnieźnie ! Życzę udanej pogody. ! Odnośnik do komentarza
1912michał Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Duchem będę z Wami Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi