ktm69 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Witam! Prosilbym o opinie o w/w skuterze.Mam na oku dokladnie ten-cena jest bardziej niz atrakcyjna.Sa jakies slabe punkty? No i czy nadaje sie dla niskiego osobnika-169 w kapeluszu Z gory dzieki Odnośnik do komentarza
0 ktm69 Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 No i po ptokach. Czyli kupiłem Odnośnik do komentarza
0 Bx19trd Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Czyli nawet doby nie wytrzymałeś. więc będzie dobrze. Gratulacje - będzie Pan zadowolony. :-) Odnośnik do komentarza
0 zbys.ko Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Pogratulować zakupu i zadowolenia z MASZYNY Odnośnik do komentarza
0 ktm69 Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 12 godzin temu, Bx19trd napisał: Czyli nawet doby nie wytrzymałeś. więc będzie dobrze. Gratulacje - będzie Pan zadowolony. :-) Gdy zakładałem temat to już wyslałem gościowi ofertę cenową.Wczoraj ją zaakceptował. Ale odbior dopiero w następną sobotę bo po prostu nie mam z kim zostawić dzieciaków w domu a wiadomo-na x city w trojkę nie da rady Już nie mogę się doczekać bo w garażu nic nie ma-tweeta 2 tygodnie temu sprzedałem. Odnośnik do komentarza
0 jaras661 Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 No i super ! Mala rzecz a cieszy he he. Milego weekendowego pucowania i czyszczenia, zadowolenia i satysfakcji, Odnośnik do komentarza
0 Tomii Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Zadowolenia z Yamaszki Odnośnik do komentarza
0 ktm69 Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Dzięki panowie Odnośnik do komentarza
Pytanie
ktm69
Witam!
Prosilbym o opinie o w/w skuterze.Mam na oku dokladnie ten-cena jest bardziej niz atrakcyjna.Sa jakies slabe punkty?
No i czy nadaje sie dla niskiego osobnika-169 w kapeluszu
Z gory dzieki
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi