michu Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Wszystkiego najlepszego w nowym roku Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Jolka Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Tak wesoło weszliśmy w Nowy Rok 2017 Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Widać, że się działo . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Rolnik na swoich włościach Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Czy to jakieś noworoczne wędzenie się szykuje ? Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Nie tylko relaksik :-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ciekawy filmik. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Łał niesamowity tor, aż ciarki przechodzą Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 A reszta Kujawiaków to żyje ? Nowy rok, nowe emocje, wiosna za pasem , a tu posucha skuterowa. Pany, pobudka !!!!!!!!! Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Chiba wszystkim paluszki przemarzły ......dali ogrzać mi się i niech siadają do klawiatury. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Ale lipa mój sharanik nie chce ze mną gadać. Zimno mu i nie będzie jeździć Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 To prawda, że sporo aut w tych mrozach odmówiło posłuszeństwa. Ania w Daihatsu wijarała sprzęgło. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 My wczoraj z Szamocikiem odcholowalismy sharana do doktora :-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
zbys.ko Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Dnia 5.01.2017 o 15:52, michu napisał: Chiba wszystkim paluszki przemarzły ......dali ogrzać mi się i niech siadają do klawiatury. Jakoś się zagląda od czasu do czasu Ale mnie dopadła choroba ostatnio 31 grudnia dostałem decyzję że mogę wyciąć drzewo na podwórku ( suchy kasztanowiec 248 cm w obwodzie) 02 styczeń zacząłem pracowicie z kolegą od rana, bo wziąłem się za ścięcie gościa. Pomału ścinanie, cięcie, rąbanie i w sobotę kończyłem te robotę i chyba mnie przefiukało trochę przy tym mrozie, zgrzałem się i od poniedziałku jestem rozłożony ( można powiedzieć, że chyba za mało się konserwowałem w święta i Nowy Rok ) gardło, nos mi odpada od kataru, ale pomału chyba dobrzeje ale tak bywa że przychodzi Zima to my przeważnie chorujemy i tak jak Kolega wyżej napisał, samochody też Odnośnik do komentarza
Sympatycy spinka Opublikowano 12 Stycznia 2017 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autka nie lubią zimy. W mojej Pandzi /tydzień temu/wszystkie drzwi zamarzły taka poranna niespodzianka. Lechu przez bagażnik się włamywał :-) :-) :-) szkoda że tego nie widziałam. Mrozy odeszły będzie lepiej. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Witajcie . Michale specjalnie dla ciebie , i trzymam cie za słowo . Słowo się rzekło czas płynie ja o tobie u Joli nie zapomne , trzymaj się . Oj oj napływowa nie ładnie oj oj , mrozoski ma być i dużo śniegu , w marcu wtedy wiosna smakuje jak czekolada Milka hi hi hi . Pozdro dla włamywacza , swoją drogą jak on do pandy dał rade warte wszelkiej kasy aby to zobaczyć mam nadzieję że sie nie zablokował sory ale nie mogę . Leszek w razie czego to spinka kazała mi to napisać . Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Ja wczoraj próbowałem odpalic mojego XM-a 2x zakręciłem i dałem spokój bo ciężko miał a dzisiaj odpalił bez problemu a stał 6 tygodni na parkingu,nie ma to jak stary diesel. Michał na pewno uruchomią srebrną strzałę . A może było coś cennego w bagażniku,a tak na serio to szkoda że nie udało Ci się tego udokumentować Odnośnik do komentarza
FREDZIU Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Witam wszystkich dokładnie auta nie lubią mrozu dziś mam plan posiedzieć przy żacnej brakuje mi już jazdy na niej Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Ja przy moim bokserze siedzę codziennie. Idź pogłaskać Hondzię, bo jeszcze zimowej depresji dostanie. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Jolka z zimowym Michem, sama sobie ulepiła Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 15 Stycznia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Dnia 14.01.2017 o 14:29, michu napisał: Jolka z zimowym Michem, sama sobie ulepiła Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Ale super fota, brawo Jola za wytrwałość w ulepieniu micha zimowa wersja. Odnośnik do komentarza
Bogdan68 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Michał , znajdź ten pstryczek i wyłącz tą zimę . Szukałem u siebie i ja go nie mam .Tylko nie mów że został w Bieszczadach. Widzę że Joli podoba się Twoja zimowa wersja ale ile można . Litości , wyłączaj !!!! Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 19 Stycznia 2017 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Co tu dużo pisać - ponad dwa tygodnie bez jazdy, deprecha murowana. Idę czasami do garażu posiedzieć na niej i pogadać do niej, chociaż jedna mnie posłucha, ale nic nie gada ;). Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Bogdan znalazłem pstryczek, tylko wiesz kto go pilnował... Kurde ten sam niedźwiedź Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Bogdan68 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 To hultaj. Zamiast smacznie spać to pstryczka pilnuje. Trzeba tam wrócić i pogadać z jego ojcem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi