michu Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Spoko Bobasek, ważne żeby mieć dwa koła i jakieś tam silniczek. A jaki to bez znaczenia jest. Choć zgodzę się z tobą że ZACNA to JEDYNY SŁUSZNY WYBÓR Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
maciejsr50 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Michał dobrze prawisz ZACNA to ZACNA .
FREDZIU Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Bobas to dobra decyzja zacna to jest to a co do pieska co masz na myśli Nie inaczej zacna to zacna A na rozpoczęcie to też się pisze jak najbardziej
Bogdan68 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Kochani , wszystkiego najlepszego , radosnych świąt i podróży poza widnokrąg !!!
upiór Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2016 Co ja czytam . Niech mnie olej zaleje hi hi hi bobasku każdy ma czasem zły okres ale głowa do góry . Z wiosną nowe pomysły i słoneczko wysoko nam świeci , ogrodzenie po co ci te ogrodzenie sliczne drzewa w koło a ty jakieś płoty wywalisz hi hi hi . Dobrze że tatulek sprawy ogarnia , nie daj się co to ZACNA hi hi hi . Jak pisał ten Gość z Gołębiewa hi hi hi . Nie ma to znaczenia czym tylko z kim . Ekstra pozdrowienia dla tego za autostrady .Robert szacun .Ja bym chyba nie dał rady w tym amoku .
Klubowicze robson Opublikowano 24 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 24 Grudnia 2016 W amoku, masz rację Upiorek. Przy okazji spokojnych, zdrowych Świąt wszystkim Państwu życzę.
Bobas Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 19 godzin temu, FREDZIU napisał: Bobas to dobra decyzja zacna to jest to a co do pieska co masz na myśli Jakiś zły człowiek kilka tygodni temu otruł mojego psiego przyjaciela. Chcę na wiosnę kupić nowego czworonoga.
FREDZIU Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Krzysiu jakąś konkretną rasę masz upatrzona
Bobas Opublikowano 24 Grudnia 2016 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Tak. Polski pies gończy. Fajny charakter i waga ok. 30 kg. To zupełnie coś podobnego do mojego Bruna, którego już nie ma.
upiór Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2016 Bobasku rozmawialiśmy na ten temat . Piesek jest jak członek rodziny nie da się tego zostawić na potem schować do garażu itp . Zły człowiek mam nadzieję że sumienie będzie go gryzło bardzo długo . Jeśli miał z tym problem to mógł po prostu porozmawiać albo chociaż i naczej temat załatwić . Dziękuje tylko że nie trafiło to na Tatusia bo temat by był inaczej załatwiony . Szukaj przyjaciela a na pewno wszystko się zakończy szczęśliwie da ci ogrom radości i szczęśliwych chwił . Pozdrawiam i trzymaj się .
Bobas Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Dzięki Upiorek za dobre słowo. Powiem Wam, że bardzo mocno chce mi się jeździć na 2oo. Szkoda, że pada za oknem, bo bym się chyba wypuścił na krótką przejażdżkę
upiór Opublikowano 25 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2016 E tam po prostu tak myślę skoro bruno komuś nie pasował albo zrobił coś nie tak to sprawy tak się nie ogarnia . Po prostu myślę że gość powinien temat załatwic z wami a nie w ten sposób . Raz jeszcze wspomnę niech gościa sumienie gryzie .
antek771 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Ach tam szkoda psa co za ludzie , mentalność sąsiedzka masakra . A co do Zacnej to faktycznie jedyna słuszna droga . Myślę teraz nad zmianą koloru w mojej królowej , pięknie wygląda w białej szacie tak jak kolegi Robsona biała strzała . Wszystkiego dobrego na Święta dla wszystkich
FREDZIU Opublikowano 25 Grudnia 2016 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Bobas upiorek ma rację i zgadzam się z nim w 100% to nie ludzkie a tylko taka rasa w chodzi w rachubę
upiór Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2016 Kto rano wstaje hi hi hi , witaj Włodziu jak można tyle spać mi by chyba oczy wypadły hi hi hi . My to ranne ptaki . ZACNA i KRÓL jakby to razem wymerdać ale by był maxi . Antek biały to tylko ładnie wygląda stok w górach wusowo coś tu odwalić bo pachne mi tu zaspaniem Bożego Narodzenia . Wstawać mi tu szybciutko i chwalić się co tam gwiazdor za paczki zostawił , a nie tylko jeść te sałatki ryby ciasta o makowcu nawet nie wspomnę . Niech mi tu klawiatury dają popis tylko nic mi tu nie ukrywać , wstawać wstawać śpiochy . Włodek to nawet już SMS y wysyła brawo niech inni też już się podnoszą ile można spać . Pierwszy wpis pewnie trzaśnie Bobasek .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Grudnia 2016 Jedyny słuszny kolor Zacnej to srebrny. Jeśli chodzi o mnie to Bobik może kupić sobie nawet koze byle mógł normalnie na tym jeździć ,a nie tłuc kolanami o coś tam. Witek prezentami to ja chwalić się nie będę bo nie umiem.
Sympatycy spinka Opublikowano 26 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 26 Grudnia 2016 Dzień dobry deszczowo :-) i jeszcze świątecznie. Zameldowana mogę iść jeść śniadanie :-) :-)
Bobas Opublikowano 26 Grudnia 2016 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Ja dopiero wstałem. Patrzę, a tu się masa wpisów pojawiła. A może se prawdziwą żywą kozę kupić. Wczoraj słyszałem, że jest bardzo dobra w pilnowaniu domowego ogrodzenia. Podobno pogoni każdego złodzieja. Przy okazji wpitoli oczywiście wszystkie rośliny . Ma ktoś jakieś doświadczenie z kozami ?
FREDZIU Opublikowano 26 Grudnia 2016 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Bobas koze powiadasz ja bym się zastanowił bo koza nie tylko rośliny wpitoli to zwierzę jest wszytko zerknę
upiór Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2016 6 godzin temu, fundi600 napisał: Jedyny słuszny kolor Zacnej to srebrny. Jeśli chodzi o mnie to Bobik może kupić sobie nawet koze byle mógł normalnie na tym jeździć ,a nie tłuc kolanami o coś tam. Witek prezentami to ja chwalić się nie będę bo nie umiem. Myślałem że gróbe skarpety i czekoladę znalazłeś dla siebie pod choinką szkoda .
michu Opublikowano 27 Grudnia 2016 Opublikowano 27 Grudnia 2016 No i szara rzeczywistość, już w fabryce , ale jeszcze 4 dni..... la,la laWysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
FREDZIU Opublikowano 27 Grudnia 2016 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Dokładnie jeszcze 4dni i impreza jedyna w roku
krzys-68 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Dnia 27.12.2016 o 05:55, michu napisał: No i szara rzeczywistość, już w fabryce , ale jeszcze 4 dni..... la,la la Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka i remanenty...a potem szybko znowu w góry...
Bobas Opublikowano 28 Grudnia 2016 Opublikowano 28 Grudnia 2016 TANIO SPRZEDAM NOWIUTKI INTERCOM. CZY JEST KTOŚ ZAINTERESOWANY ? WIADOMOŚĆ NA PRIV
michu Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 BOBAS TRochę się spóźniłeś , Ja już wywierciłem w kaskach otwory ....będę wstawiał rurki
Rekomendowane odpowiedzi