upiór Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Witam w Zimie . Ten koleszka za autostrady pewnie zadowolony . Z lekka zima nam uciekła ale ona do jedzie hi hi hi . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 U nas pada, ale deszcz Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
FREDZIU Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Doładowanie i ciepło jest jak na tą porę co zima chyba zjazd z autostrady pomyliła Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Ja wisiaduje pod Warszawką. Tu śniegu to nie widzieli. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zaprawdę powiadam Ci jeszcze ciut a się wypełni . . Odnośnik do komentarza
maciejsr50 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Ty Upiorek prorok czy co . Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Mały jest poprostu cały czas na łączach z Szamanem Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ma jakiś układ, bo dziś śniegu od cholery. Odnośnik do komentarza
FREDZIU Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Dokładnie umnie czarno Ale pogoda ogólnie do....... Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Dnia 2.12.2016 o 19:59, FREDZIU napisał: Dokładnie umnie czarno Ale pogoda ogólnie do....... Fredziu jutro będzie biało . Pozdrowionka . Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 3 Grudnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Niech konkrety jakieś poda, bo odkładam odstawienie Zacnej na zimowanie, ale jakoś przeciągam to z dnia na dzień, i dalej śmigam obok autostrady :). Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Witaj Ty za autostrady już myślałem że ty na wyspach chula chula . Szamanisko z lekka się spisało tylko ciut tego białego . Robert do połowy miesiąca może dasz radę ale nie szkoda zdrówka . Wiem dobrze w czym jest temat , tylko czy warto tak się poświęcać . Szczerze nie wiem czy warto masz dosyć problemów innych a zdrówko ma się tylko jedno i trzeba je cenić . Tak mnie z rana naszło na wyznanie , tylko niech mi się tam nie stresuje . P.S. Odnośnik do komentarza
zbys.ko Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 U mnie dzisiejszy poranek biało się zrobiło na Mazurach i na drodze lodowisko Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 4 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 No to super a Szamanowi grosik zapodałeś . Odnośnik do komentarza
jac555 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Witam no niestety w Olsztynie też biało i zaczyna się rozmrażać to będzie nie wesoło Widziałem wczoraj zdjęcia ze Szczecina z Motomikołajów tam słońce i i w miarę ciepło to ludzie wyjechali na motkach i polatali po mieście i na ognicho Ale jak to mówią za chwilę Nowy Rok i dzień dłuższy o barani skok Odnośnik do komentarza
zbys.ko Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Godzinę temu, upiór napisał: No to super a Szamanowi grosik zapodałeś Nie, ale u nas na Mazurach nie trzeba dawać SZAMANOWI bo zawsze piździ i jest zimno a to też z dzisiejszego poranka -9 na ogrodzie ale cóż poradzić taki region co innego u WAS na zachodzie PL jest cieplej i w innych częściach PL 44 minuty temu, jac555 napisał: Ale jak to mówią za chwilę Nowy Rok i dzień dłuższy o barani skok Dokładnie, dzień będzie już coraz dłuższy się robił i będzie lepiej, i jak mówią : ABY DO WIOSNY Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 A u nas lekki poranny szronik Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
zbys.ko Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 He, he można dziś powiedzieć że: Zima odchodzi jak na razie, chlapa chyba wszędzie się zrobiła Odnośnik do komentarza
FREDZIU Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 No u nas nie ma chlapy bo śniegu niet ale teraz czyta padać deszczyk i jeszcze gęsi słyszałem Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 No coś tam na minusie ale nie jest to zima . Fredziu gęsi powiadasz , chłopaku to Rudolf mikołaja miał loty nad naszymi głowami hi hi hi . Prubował nawet lądować w Bydzi ale lipa . Lewy garnek licho ciągnie mam cynk od Szamana bo z Mikołajem rozmawjał na ten temat . Jeszcze wczoraj około 17 .00 miał bidula loty próbne i nic , coś tam silnik HONDY słabo gada . Trzymaj się chłopaku i miłego dnia dla wszystkich . Odnośnik do komentarza
FREDZIU Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Upiór jak by mal motor zacnej to już by tu był i to nie sam Rudolf by zabrał a u mnie nadal bez śniegu ale mrozie troszkę pozdrowienia dla wszystkich Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Upiorne Rudolf tutaj się ukrywał, więc nigdzie nie latał Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 7 godzin temu, michu napisał: Upiorne Rudolf tutaj się ukrywał, więc nigdzie nie latał Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka No nie tu jest bardzo przystojny . Odnośnik do komentarza
FREDZIU Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Dobre Rudolf niczego sobie Odnośnik do komentarza
zbys.ko Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Ach, czego to nie wymyślą w dzisiejszych czasach SUPEROWY ten RUDOLF Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi