Klubowicze ArtCho Opublikowano 17 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Panie i Panowie, Zgodnie z nową świecką tradycją zapraszamy nas wszystkich na spotkanie tzw. wigilijne 15 grudnia o 18.30, podobnie jak w ubiegłym roku w Nowym Browarze na ul. Partyzantów. Wkrótce spytamy Was o Wasze preferencje co do żarcia (moja żona spytała: Golonkę? Na wigilię? ) i oczywiście kto jest chętny. Tym razem zarezerwowaliśmy miejsce w górnej sali. Za tym wyborem stoi dobre doświadczenie z ubiegłego roku, dobry stosunek jakości do ceny (dobre żarcie i niezbyt drogie), no i położenie w centrum (dogodny dojazd). To lista, jak zwykle: 1. ArtCho 2. Minimi 3. Bilety + Zosia 4. Melmacie 5. Gregor 6. Adaś 7. .... Odnośnik do komentarza
minimi1 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Sala górna została zaklepana co oznacza, że nikt nie będzie chodził po nas do kibla i żeby zapalić. Ponadto brak jest zamówionego menu a zatem i składki wpisowej na jakieś smalce, chleby etc. Każdy weżmie sobie co chce, za ile chce i na co będzie miał ochotę bez żadnej kwoty na wejściu. Będzie fajnie. Załączam menu http://nowybrowar.pl/menu/ z prośbą, aby przy zgłoszeniu podać, co się będzie jadło. Chodzi o to, aby kuchnia wydała nam żarcie w miarę równo, a nie pierwszy skończył a ostatni się oblizuje. Ostateczne zgłoszenie wraz z menu (nie chodzi o drobiazgi w postaci piwo) proszę tak do 5 grudnia. Proszę również szczególnie naszą wspaniałą grupę z pięknego Świnoujścia (aczkolwiek po ostatniej bytności mam pewne zastrzeżenia do pracy filtrów miejskich -:) o dogadanie się co do godziny przyjazdu (kuchnia nie musi wydawać o 18.30 od razu) Ja jak zwykle walnę sobie golonkę i proszę mnie tam dopisać Arturze na golonkę na chrupiąco. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Wprawdzie napisałem to w wątku listopadowym, ale żeby nie było wątpliwości: to NASZA impreza, więc zapraszamy WSZYSTKICH, czy ze Szczecina, czy z Polic, czy ze Stargardu, czy ze Świnoujścia, czy ze Zboczeńca... Złocieńca czy z Czaplinka. Odnośnik do komentarza
Gregor998 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Gregor +Dorota Wysłane z mojego Lenovo TB3-730X przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Kurcze, albo się nie da, albo nie umiem edytować... Prośba więc do tych co się dopisują o podawanie listy dalej (czyli skopiować i wkleić do swojego posta ze swoim nickiem). 1. ArtCho, golonka na chrupiąco 2. Minimi, golonka na chrupiąco 3. Bilety + Zosia 4. Melmacie 5. Gregor + Dorota 6. Adaś 7. .... Odnośnik do komentarza
kunisz Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 19 minut temu, ArtCho napisał: Kurcze, albo się nie da, albo nie umiem edytować... Prośba więc do tych co się dopisują o podawanie listy dalej (czyli skopiować i wkleić do swojego posta ze swoim nickiem). 1. ArtCho, golonka na chrupiąco 2. Minimi, golonka na chrupiąco 3. Bilety + Zosia 4. Melmacie 5. Gregor + Dorota 6. Adaś 7.kunisz. + Ela.. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 18 Listopada 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Spotkanie wigilijne GZ - Świetna informacja - oczywiście wchodzę w to :-) 1. ArtCho, golonka na chrupiąco 2. Minimi, golonka na chrupiąco 3. Bilety + Zosia 4. Melmacie 5. Gregor + Dorota 6. Adaś 7. kunisz + Ela 8. Urbi 9. Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 1. ArtCho, golonka na chrupiąco 2. Minimi, golonka na chrupiąco 3. Bilety + Zosia 4. Melmacie 5. Gregor + Dorota 6. Adaś 7. kunisz + Ela 8. Urbi 9. Burgifan, golonka na chrupiąco 10. Odnośnik do komentarza
Joshua_77 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 1. ArtCho, golonka na chrupiąco 2. Minimi, golonka na chrupiąco 3. Bilety + Zosia 4. Melmacie 5. Gregor + Dorota 6. Adaś 7. kunisz + Ela 8. Urbi 9. Burgifan, golonka na chrupiąco 10. Joshua_77 Wysłane z Samsung SM-A500FU za pomocą Tapatalka Odnośnik do komentarza
wd40 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 1 godzinę temu, Joshua_77 napisał: 1. ArtCho, golonka na chrupiąco 2. Minimi, golonka na chrupiąco 3. Bilety + Zosia 4. Melmacie 5. Gregor + Dorota 6. Adaś 7. kunisz + Ela 8. Urbi 9. Burgifan, golonka na chrupiąco 10. Joshua_77 11. Merida i wd 40 - żeberko Odnośnik do komentarza
minimi1 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 uprzejmie proszę pamiętać o linku do menu i dodawanie swoich typów jedzeniowych. Ze swojej strony polecam wszystkiego rodzaje golonki chodż i pozostałe rzeczy w postaci kotlet schabowy (ryb nie jadłem) są bardzo dobre. Golonki są duże i cudowne Odnośnik do komentarza
Bob Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Tym bardziej że raczej golonki na Wigilijnej kolacji w domu nie będzie. Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 18 Listopada 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 1. ArtCho, golonka na chrupiąco 2. Minimi, golonka na chrupiąco 3. Bilety + Zosia 4. Melmacie 5. Gregor + Dorota 6. Adaś 7. kunisz + Ela 8. Urbi 9. Burgifan, golonka na chrupiąco 10. Joshua_77 11. Merida i wd 40 - żeberko 12. KriSSo - golonka na chrupiąco Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 18 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 6 godzin temu, minimi1 napisał: polecam wszystkiego rodzaje golonki chodż ....są bardzo dobre. Golonki są duże i cudowne Sorry za OT ale jak to czytam to już mam smaka a ślina kapie mi na podłogę. Nie da się wysłać DHL-em takiej golonki ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 18 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 O tak Arturo, żarcie tam jest przednie, a porcje obfite... Jeszcze nie znam grafiku na grudzień, więc określę się z Gosią później... Pożarte golonki zeszłoroczne... Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 1. ArtCho, golonka na chrupiąco 2. Minimi, golonka na chrupiąco 3. Bilety + Zosia 4. Melmacie 5. Gregor + Dorota 6. Adaś 7. kunisz + Ela 8. Urbi 9. Burgifan, golonka na chrupiąco 10. Joshua_77 11. Merida i wd 40 - żeberko 12. KriSSo - golonka na chrupiąco 13. romeo + Ewa - golonka na chrupiąco i żebro pieczone z masłem i orzechami Odnośnik do komentarza
Rogierro Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 1. ArtCho, golonka na chrupiąco 2. Minimi, golonka na chrupiąco 3. Bilety + Zosia 4. Melmacie 5. Gregor + Dorota 6. Adaś 7. kunisz + Ela 8. Urbi 9. Burgifan, golonka na chrupiąco 10. Joshua_77 11. Merida i wd 40 - żeberko 12. KriSSo - golonka na chrupiąco 13. romeo + Ewa - golonka na chrupiąco i żebro pieczone z masłem i orzechami 14. Rogierro - żebro pieczone z sosem BBQ Odnośnik do komentarza
kowal Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 kowal + Golona ....... Odnośnik do komentarza
minimi1 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Przypominam o wigilii. Prosze uzupelniac wg menu. Kowal golonek jest kilka tak wiec jaka prosze Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 26 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 1. ArtCho, golonka na chrupiąco 2. Minimi, golonka na chrupiąco 3. Bilety + Zosia żebro pieczone z masłem i orzechami , Zosia się zastanowi na miejscu 5. Melmacie 6. Gregor + Dorota 8. Adaś 9. kunisz + Ela 11. Urbi 12. Burgifan, golonka na chrupiąco 13. Joshua_77 14. Merida i wd 40 - żeberko 16. KriSSo - golonka na chrupiąco 17. romeo + Ewa - golonka na chrupiąco i żebro pieczone z masłem i orzechami 19. Rogierro - żebro pieczone z sosem BBQ 20. Kowal golonka Pozwoliłem sobie pozmieniać L.p. Odnośnik do komentarza
romano77 Opublikowano 27 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Witam, mnie nie będzie niestety. Życzę wszystkim udanego spotkania. Odnośnik do komentarza
kunisz Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Karkówka grillowana + golonka chrupiąca. Poizdrawiam Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Niestety nie będzie mnie na wigilijnym spotkaniu Nie dostałem urlopu ( mam popołudniówkę) proszę o skreślenie z listy Odnośnik do komentarza
Gregor998 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Romeo przywiozę Ci golonke na zajezdnie Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 1. ArtCho, golonka na chrupiąco 2. Minimi, golonka na chrupiąco 3. Bilety + Zosia żebro pieczone z masłem i orzechami , Zosia się zastanowi na miejscu 5. Melmacie 6. Gregor + Dorota 8. Adaś 9. kunisz + Ela 11. Urbi 12. Burgifan, golonka na chrupiąco 13. Joshua_77 14. Merida i wd 40 - żeberko 16. KriSSo - golonka na chrupiąco 17. romeo + Ewa - golonka na chrupiąco i żebro pieczone z masłem i orzechami 19. Rogierro - żebro pieczone z sosem BBQ 20. Kowal golonka Pozwoliłem sobie pozmieniać L.p. Brawo!A ja dodaję jeszcze moją małżonkę Iwonkę! Weźmie coś z karty A co! Jak wszyscy, to babcia też! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi