Kaiser Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Witajcie szukam kogos bo moze jest kto ma Yamahe Majesty 125/150/180 na czesci przegladalem i fora i gieldy strony ale nie moge znalesc to czego szukam Odnośnik do komentarza
0 tex00 Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 a czego właśnie szukasz? Odnośnik do komentarza
0 Siwy Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Witaj Kaiser! Być może zainteresuje cię oferta motokomisu ze strony motoperfect,pl.Firma znajduje się w Radomiu, i mają kilka sztuk Majki.Niestety nie sprzedają części , trzeba kupić całe moto w takim stanie jak na zdjęciach.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
0 tomek1980 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Witam, mam bardzo dużo części w niezłym stanie od mojej majesty, obecnie jestem na etapie budowy czegoś na jej bazie więc sprzedaję niepotrzebne części . Odnośnik do komentarza
0 sylwek5392 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Ja mam 2 silniki w obydwu do wymiany wały. Odnośnik do komentarza
0 Kaiser Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Dnia 21.11.2016 o 13:41, tomek1980 napisał: Witam, mam bardzo dużo części w niezłym stanie od mojej majesty, obecnie jestem na etapie budowy czegoś na jej bazie więc sprzedaję niepotrzebne części . Takiej kanapy szukam Odnośnik do komentarza
0 Nibiru Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 A co to za problem wyszukać na pewnym serwisie "kanapa majesty 125", kupić i oddać do tapicera, który za odpowiednią opłatę obszyje zakup według życzenia miłościwego klienta? Odnośnik do komentarza
0 Kaiser Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Pany na juz mi potrzebny ten element sprawny co jest na zalaczniku mile widziany na Warszawie podajcie cene i gdzie ewentualnie jechac po to licze na szybka odpowiedz Odnośnik do komentarza
Pytanie
Kaiser
Witajcie szukam kogos bo moze jest kto ma Yamahe Majesty 125/150/180 na czesci przegladalem i fora i gieldy strony ale nie moge znalesc to czego szukam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi