Bobas Opublikowano 25 Listopada 2016 Opublikowano 25 Listopada 2016 No, ale za to jaki wyszkolony przyjeżdża na Kujawy .
upiór Opublikowano 25 Listopada 2016 Opublikowano 25 Listopada 2016 13 minut temu, Bobas napisał: No, ale za to jaki wyszkolony przyjeżdża na Kujawy . Jak nasz Michu się tak szkolił jak ja myślę to proszę Państwa szacun jak powiada tez za autostrady .
michu Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Opublikowano 26 Listopada 2016 Oj chłopaki, wyszkolony jestem wzdłuż i w szerz mają tam ciekawe metody szkolenia jeszcze dwie godzinki i jestem. Podróż raptem 14 godzin, ale kto by to liczył Mamy taką fotele grupową. Pamiętacie? Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
upiór Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 6 godzin temu, michu napisał: Oj chłopaki, wyszkolony jestem wzdłuż i w szerz mają tam ciekawe metody szkolenia jeszcze dwie godzinki i jestem. Podróż raptem 14 godzin, ale kto by to liczył Mamy taką fotele grupową. Pamiętacie? Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Jak nie jak tak . A gdzie mi to czapka i narty albo sanki hi hi hi . Michał czy ty aby na pewno był z górach .
Bobas Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 Taki to pożyje. Pamiętam naszą fotę w tym miejscu.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 26 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Listopada 2016 I helowe rozmowy a raczej gadki z helem w płucach.
upiór Opublikowano 26 Listopada 2016 Opublikowano 26 Listopada 2016 Całe życie z wariatami . Jedno tylko powiem tego nigdy nie zapomnę , ale wtedy było nam maga zajebiście fantastyczie cudownie fajnie . No i jeszcze te rozpuszczone włosy naszych chlopaków o mamo widzę to przed oczami ten ruch po włosach bobasa ja nie mogłem . Spojrzenia turystów nie do zapomnienia , ile to już czasu mineło trzy czy cztery lata ile by nie było to i tak za szybko . Pamiętacie śmiganie od ŚP Jacka do Jolki i fruwające rękawiczki zasypjająca Jolka na ZACNEJ ech ale było super . No i jeszcze ten ser od Jacka weś Upiorek na drogę weś , zrobicie sobie po drodze przerwę na jedzonko hi hi hi . A ja do Czarnej Góry dowiozłem jakoś trudno to było nazwać Pizza czy Burger King nie mam bladego pojęcia co to bylo hi hi hi . Ech ale mnie wzieło na wspominki tyle lat z Wami a raczej z Nami się męczymy o czy wiście w 100 % pozytywnie ech wy popaparańcy . No to jeszcze z 50 gram % .
Bobas Opublikowano 27 Listopada 2016 Opublikowano 27 Listopada 2016 Te gadki po helu mieliśmy uwiecznione na filmie, nie ?
michu Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Opublikowano 28 Listopada 2016 Oj się działo, jak sobie wspomnę to papa się cieszy jak nie wiem co.:-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
szamot Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 https://lh3.googleusercontent.com/2YHcmmih5mSeHtJvuPZ-vgx9Sl8St2hoQ8pFgWvmECoNw_GbPh_N63NvELM23OhHZaag4todSZKx1Q=w1366-h768-rw-no P1160730.MOV
michu Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Opublikowano 28 Listopada 2016 O właśnie o to chodziło, super wspomnienia. W Bydgoszczy zima przyszła że śniegiem Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
upiór Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 No co mi tu pisze zima jaka zima troszku śniegu troszku mrozu i zima . Szaman zapodaje że to jeszcze nie zima tylko takie cos tam ble ble zima też mi coś . Narty narty jedziemy na narty . Ciekawi mnie też gość za ten teges twardziel , mam cynk że mają tam lotnisko dudować , to nam chłopina na F16 się przeżuci .
Bobas Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 Czy jesteście za przyjęciem euro ? Tak, przyjmiemy każdą ilość
upiór Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 1 godzinę temu, Bobas napisał: Czy jesteście za przyjęciem euro ? Tak, przyjmiemy każdą ilość Oj co ja czytam chyba bałwana ulepił i troszku zmarzł . A tak wszysko oki woda w kranie leci dym wali kominem hi hi hi . Bo czytam i się matrwię czy aby wycieraczka jest przed domem hi hi hi . P.S. Chłopak nam od tej pracy całkiem o czadział czy cuś hi hi hi . Załapałem z brunem po lesie szalał i dopiero do domku dotarł od rana hi hi hi . Uciekam myk myk bo jak się skrzykną z tym za autostrady to na bank ja sobie polatam F16 hi hi hi .
Klubowicze robson Opublikowano 29 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 29 Listopada 2016 Się Małi podśmiewaj, ale jak wracałem z fabryki w niedzielę, śnieg tak walił, że nie wiedziałem chwilami dokąd jadę. Normalnie jak w filmach Gwiezdne Wojny, wchodzę w nadprzestrzeń - mniej więcej taki widok.
krzys-68 Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Się nie dziw. W niedzielę z Helu wyjeżdżałem. Był sztorm i sypał gęsty snieg. Po 16-tej było ciemno ....
Burgerman Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 3 godziny temu, robson napisał: Się Małi podśmiewaj, ale jak wracałem z fabryki w niedzielę, śnieg tak walił, że nie wiedziałem chwilami dokąd jadę. Normalnie jak w filmach Gwiezdne Wojny, wchodzę w nadprzestrzeń - mniej więcej taki widok. Robson, pełen szacun.
michu Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Opublikowano 30 Listopada 2016 Robert NIECH MOC BĘDZIE Z TOBĄ Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
upiór Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 Proszę jak się obudzili . MILENIUM między galaktykami śmigałeś , ja tego nie ogarniam muszę koniecznie kolegę odwiedzić . Robercik czy aby na pewno przed tobą nie śmigał jakiś Król i przecierał szlak . Jutro zadzwonię . Musowo to sprawdzić . Robercik zaczynam się o ciebie mocno martwić .
Rekomendowane odpowiedzi