michu Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 No to mamy nowy miesiąc :-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 No tak zima idzie . Ale wczoraj lało zmokłem jak pieron . Mam nadzieję że wszyscy dotarli do domku cali i zdrowi . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Ja to se palucha upaliłem od znicza A tak ogólnie to codziennie uprawiam jazdę terenową samochodem, bo kładą u mnie na ulicy kostkę brukową. Ciężarówki w połączeniu z pieruńskim deszczem zrobiły prawdziwe bagno na ulicy. Auta z napędem na tylną oś nie mają szans na przeżycie. Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Dzien Dobry!!! Pozdrawiam Wszystkich Goraco!!! Uff troche mnie nie bylo. Ale myslalem o Was!!!! Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 O po święcie zmarłych chyba wstał i wrócił do żywych No faktycznie długo Cie tu nie było ,jak zaczynasz myśleć o nas to już coś Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Arek, wreszcie jesteś !!! Właź na skutera i dawaj do nas. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Mam nadzieje że nabędzie 2,00 odpowiednie hi hi hi . Trzym się chłpaku i pozdro dla rodziny . Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 5 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Jak miło się czyta jak ktoś myśli o nas. Arku my też myślimy o Was i gorąco pozdrawiamy w ten zgniły deszczowy czas. Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Mysle o 2oo mysle, nawet mlody tez mysli!! A myslenie to Zacna rzecz!!! Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 5 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Tak trzymać zacna to zacna - brak problemów Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Ale pogoda do bani nic się nie chce . Jak widać ludzie nawet piszą dziwnie hi hi hi . Arek w Duninowie mieszkają tylko ZACNI ludzie i wszystko w temacie . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Siema Arek, teraz tylko czekać na Zacny sprzęt :-) Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Niech kupuje- niech dołącza Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 7 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Dnia 5.11.2016 o 12:33, Arkadiusz napisał: Mysle o 2oo mysle, nawet mlody tez mysli!! A myslenie to Zacna rzecz!!! No wreszcie, i to od razu Zacna marka w przemyśleniach. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Chalo chalo zima idzie . niech mi tam płyny posprawdzają . A białe rakiety zazimowały czy co ani widu ani słychu . A gdzie nasze CSW na pan coś tam coś tam . P>S> Pewnie sprzedał i nabył koze . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 U mnie w nocy spadł pierwszy śnieżek. Brrrrrrr !!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 U nas tak nieśmiało zima idzie, lekkie poranne przymrozki Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 France chyba wykrakałem mam namyśli zimę . Rano jadąc do Torunia miałem pierwsze spotkanie z zimą na wiadukcie nad autostradą było wesoło . Dwa razy leciałem jak u Joli w Górach foxtrota hi hi hi bym walną w blachy ale jakoś sie udało a miałem tylko około 70 ,80 km . Remodisy czy jakoś tak zaspały czy co ? . P.S. Robercik ty chłopaku ostrożnie mi tam na drodze . Niech wszyscy na drogach śmigają ostrożnie . Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 10 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Zaraz jadę do fabryki kozą - jest tylko -5*, szkoda że nie pada jeszcze to białe g....o. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Robert szacun, zimno jak diabli, rano u mnie w firmie było - 6 Uważaj bo miejscami jest ślisko Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Robsonek, twardziel jesteś, ale uważaj na siebie, bo już na trasie robi się momentami ślisko. Masz zimówki ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 10 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Robson bez zimówek się nie rusza z domu. Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 11 Listopada 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Zimówki są od roku założone, ale trzeba troszku zwolnić i w zakrętach na "kwadratowo" trzeba wchodzić, inaczej gleba zaliczona ;/ Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 25 minut temu, robson napisał: Zimówki są od roku założone, ale trzeba troszku zwolnić i w zakrętach na "kwadratowo" trzeba wchodzić, inaczej gleba zaliczona ;/ No no od roku chłopak śmiga na zimówkach , ale nad wielką wodą jakoś nie pomogły hi hi hi . Sory Robercik ale nie mogę , Na zakrętach musowo zwalniać no i kwadratowo wchodzimy bo jak nic spadachron się nam nie otworzy . P.S. No i to chłopaczyna ZACNĄ pomyka hi hi hi , Dobrze że plastiki cale hi hi hi . Normalnie nie mogę . Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Witayta ludziki CSW chwilowo wolne od zimy choć zimno. Śmigamy dalej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi