Grześ Opublikowano 14 Listopada 2016 Opublikowano 14 Listopada 2016 Przecież z tekstu widać wyraźnie ze to wy ze mnie drwicie Marcin rzuca miesiącami by mnie ośmieszyć Paweł jawnie ze mnie kpi datami proszę o normalne odpowiedzi. Bardzo konstruktywna ta dyskusja miło wam się ze mnie kpi
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2016 Godzinę temu, arturo-bb napisał: Grzesiu ale wcześniej to znaczy kiedy ? Konkretnie. Napisałem już że cały Wrzesień (mam na myśli niedziele ) był zawalony różnymi zlotami więc odpadał. ( większość z nas jak ma do wyboru wyjazd na drugi koniec Polski i zabawę przez trzy dni to woli to niż ognisko na cztery godziny ) Cały październik lało .W każdą Niedzielę ! Więc pytam kiedy ? Część z naszego grona była na urlopie od połowy Sierpnia do 4 Września. Skoro ma to być "zakończenie" sezonu to nawet nie dopuszczam możliwości aby "kończyć sezon" 10 Sierpnia. No litości. Chcesz konkretów ale sam na konkretne pytania nie raczyłeś odpowiedzieć.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 14 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 14 Listopada 2016 A w Czwartek zabierz Maria chętnie posłuchamy jego propozycji .
Użytkownicy Chop Opublikowano 14 Listopada 2016 Użytkownicy Opublikowano 14 Listopada 2016 no, coście tak zacichli
Klubowicze kenobi Opublikowano 15 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2016 18 godzin temu, Chop napisał: no, coście tak zacichli Bez "kibicowania" ! Zapraszamy na czwartkowe pot-kania.
mario3101 Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 22 godziny temu, pawel883 napisał: A w Czwartek zabierz Maria chętnie posłuchamy jego propozycji . Dziekuje za zaproszenie ale praca ważniejsza .itp.
Pan rypak Opublikowano 15 Listopada 2016 Opublikowano 15 Listopada 2016 Gorąca atmosfera u was.Szkoda,że na Dolnosląskim nuda:) Ps,mam nadzieję,że Wy wszyscy spotkacie się ,napijecie się i zapomnicie o czym pisali .Tego Wam życzę i może przyjadę?na Wasze spotkanie:))))) Fajnie by było zobaczyć Wasze mordki.. Ups,po spotkaniu. Ale jak będzie następne to chętnie odwiedzę Wasze grono.Może jeszcze w tym roku ''czwartek'' jak urlop dopisze.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 15 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 15 Listopada 2016 Panie Rypa(cz)ku przyjeżdżaj gdybyś zaniemógł na Śląskiej Ziemi przygarniemy Cię ciepły kącik z kordełką znajdzie się a i Pancia na dworze stać nie będzie... przybywaj na wiosenne rozpoczęcie... choćby od soboty
Sympatycy Volvo Opublikowano 15 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 15 Listopada 2016 Od soboty powiadasz to i może ja przyjadę.
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 15 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 15 Listopada 2016 A jeszcze spotkanie opłatkowe 11 grudnia, zapraszamy
Miro71 Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 dawno tu nie byłem, ale widzę że nic się nie zmieniło :-) POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH co mnie jeszcze pamiętają
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Listopada 2016 Mireczku pamiętamy i tęsknimy i zapraszamy
Sympatycy pawel883 Opublikowano 16 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Listopada 2016 Mamlasie odezwał byś się czasami!!!!!!!!
Jarek_PL Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 5 godzin temu, Miro71 napisał: POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH co mnie jeszcze pamiętają Dziękujemy za pozdrowienia. Ale coś ty za jeden? Nie pamiętam.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 16 Listopada 2016 Administrator Opublikowano 16 Listopada 2016 6 godzin temu, Miro71 napisał: POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH co mnie jeszcze pamiętają Pamiętają, pamiętają... i mają nadzieję, że najpóźniej 06.2017 się spotkamy Pozdrowienia dla grupy
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Listopada 2016 Grupa pozdrawia Szefostwo
Rekomendowane odpowiedzi