Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Nie wiem jak u innych, ale od wczoraj znów mi wchodzi na przeglądarce ostrzeżenie, że Burgmania.net "może oszukiwać". Znów jakiś "życzliwy" podał stronę? Odnośnik do komentarza
Administrator Tetsuo Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Niestety Google znowu nas zablokował. Najprawdopodobniej na podstawie zgłoszeń. Zasadniczo dobrze jest kliknąć zignoruj , a potem "to nie jest oszustwo". Zgłosiłem prośbę o weryfikację. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Właśnie przed chwilą miałem to samo , nawet na telefonie blokują dostęp . Odnośnik do komentarza
slawek10 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Dlaczego tak jest? Odnośnik do komentarza
tycjana Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 U mnie(tak jak poprzednim razem)również blokada. Odnośnik do komentarza
wojtek_pl Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 A moze jednak coś się przyczepiło do kodu ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze pgizi Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Motyla noga! Mam oczywiście to samo. Nawet umieszczenie adresu URL w wyjątkach avasta nie działa i mi blokuje na 4 przeglądarkach Też wysłałem raport ale na razie bez skutku. Jak żyć Ojcze Dyrektorze? Odnośnik do komentarza
franekbp Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 U mnie na Google Chrome wyskoczyło właśnie Phishing - ta strona próbuje wyłudzić informacje. Kliknąłem wchodzisz na własne ryzyko Odnośnik do komentarza
Klubowicze pgizi Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Usunąłem poprzedni wpis z wyjątków, zrestartowałem kompa, zamieściłem adres forum w wyjątkach jeszcze raz i pomogło, działa Oby skutecznie. Odnośnik do komentarza
dan75 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 a ja uzywam opery. jak tylko klika sie na nasze forum wyskakuje alert -wyłudzania danych. Czy tylko ja tak mam i skad to się bierze?? Odnośnik do komentarza
Nurider Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Też używam Opery i też mam alert - próba wyłudzenia danych. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Jak żyć Ojcze Dyrektorze? Uzbroić się w cierpliwość a "na teraz" chwilowo zastosować się do sugestii Tetsuo. Damy radę Odnośnik do komentarza
mowso Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Gdata odblokowała na moją prośbę niedawno i nie trzeba do wyjątków już dodawać, ale opera i ff dalej informują o podejrzeniu oszustwa Odnośnik do komentarza
Tomjoz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ja nie mam możliwości wejścia na forum Dopiero tylko jak wyłączę antywirusa Jest to bardzo denerwujące. Nawet jeśli ignoruję ostrzeżenie to i tak nie chce otworzyć forum. Odnośnik do komentarza
toMMasz Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 U mnie w kompie odblokowało się po odptaszkowaniu w ustawieniach zaawansowanych Chrome opcji "chroń siebie i urządzenie, bla bla bla" Odnośnik do komentarza
KOT66 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 mam to samo....alert ale odinstalowalem antywirusa i pomoglo...ale co dalej...??...cierpliwie czekamy .. Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Ale ja nie mogę wysyłać postów, bo jak chcę zatwierdzić to, to g-wno wyskakuje, o teraz się udało, masakra jakaś Odnośnik do komentarza
Administrator Tetsuo Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Najbardziej mi się podobają posty, że nie mogę wejść na forum. Ciekawe jak tego posta napisałeś??? Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 W urządzeniach z Androidem wszystko działa bez zakłuceń. Odnośnik do komentarza
Saper Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Dzisiaj przez chwilę na tablecie z androidem forum otwierane w przeglądarce działało, teraz mam znowu blokadę, w tapatalku bez problemu. Wysłane z mojego IdeaTab A2107A-H przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Czyli wiemy już, że forum można bez problemu przeglądać na urządzeniach mobilnych poprzez TAPATALK. Problemy występują w przypadku przeglądarek internetowych. Ciekawe, kiedy uda się problem rozwiązać Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Ja bez Taplatalka spokojnie przeglądam forum na tablecie i telfonie Samsung z Androidem. U małżonki w urządzeniu z jabłuszkiem trzeba rylko "nadusić" ignoruj ostrzeżenie i też śmiga. Odnośnik do komentarza
toMMasz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 W urządzeniach z Androidem wszystko działa bez zakłuceń. Właśnie nie działa - o ile w kompie można świadomie zrezygnować z dmuchania na zimne, to hiperpraworządne apki w tablecie i fonie blokują mi stronę forum. Przez chwilę działała strona główna, ale też ostatnio jest niedostępna. Przeżyjemy! Odnośnik do komentarza
dziadzia Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 witam teraz jest wszystko OK. ale piszę z kompa w pracy, rano na tablecie po prostu zgroza tablet z systemem IOS, chciałem napisać post właśnie tu i co chciałem zatwierdzić posta to ciągle wyskakiwała mi ta gówniana blokada i trzeba było pisć od nowa kasowało post, normalnie mi lejce k-rwa pękły po piątym pisaniu i wyłączyłem w cholerę, jestem ciekaw kiedy to ustrojstwo zacznie działać. Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Właśnie nie działa - o ile w kompie można świadomie zrezygnować z dmuchania na zimne, to hiperpraworządne apki w tablecie i fonie blokują mi stronę forum. Przez chwilę działała strona główna, ale też ostatnio jest niedostępna. Przeżyjemy! Taa a ja puszczam sygnały dumne które lądują na forum... Mam trzy urządzenia z Androidem i od zaistnienia tej sytuacji nie mam najmniejszych problemów. Na urządzeniu IOS tak jak pisałem, trzeba zignorować ostrzeżenie i wszystko chodzi. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi