Klubowicze Patryk Opublikowano 4 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2016 W Tychach rozjechały się nasze drogi czyli moja, Marka z Kasią i Trebora i od tego momentu zaczęło padać. Mimo że przemokłem dokładnie jadąc w ciękich ciuchach, to po dwóch tygodniach słońca i upałów można powiedzieć że była to przyjemna ulewa. Przy okazji deszcz zmył trochę kurz i muchy ze skutera. Dziękuję całej ekipie łomżinkowo - plażingowej za wspaniale spędzone dwa tygodnie w miłej, wesołej atmosferze. Znaczne ilości zdjęć ukażą się po pozbieraniu ich w jednym albumie i wybraniu (tylko które) z około 5 tyś. zdjęć które wszyscy zrobiliśmy.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 5 Września 2016 Sympatycy Opublikowano 5 Września 2016 No to czekamy z niecierpliwością
Sympatycy Grzech Opublikowano 5 Września 2016 Sympatycy Opublikowano 5 Września 2016 Cierpliwości, dajmy im trochę odpocząć po wypoczynku
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Września 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Września 2016 Jakim wypoczynku ? Przecież nie pojechaliśmy tam dla przyjemności Ale fakt odpocząć teraz trza
Sympatycy krys70 Opublikowano 5 Września 2016 Sympatycy Opublikowano 5 Września 2016 Nigdzie tak dobrze człowiek nie odpocznie jak .....w pracy Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi