Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 W tym roku postanowiliśmy że urlop będzie z odrobiną "plażingu ". Wybór padł na Czarnogórę. Część grupy wybrała opcję tylko jazdy i ich relację mogliście przeczytać ( Szybcy i Wściekli ☺) My nastawiliśmy się na dodatkowe kilka dni luzu na plaży i zwiedzania zabytków. Ekipa w składzie KasiaP i MarP, Ewa-BB i arturo-bb, Patryk oraz Trebor wyjechała w sobotę z Bielska Białej o 8.30 w kierunku Słowacji i bocznymi drogami przez góry dotarliśmy do granicy z Węgrami. Drogi jak i widoki suuuper. Na Węgrzech przywitała nas temperatura 31 C i tak aż do Mochacza gdzie mamy hotel. Na miejsce docieramy około 19 po kilku przystankach na kawę i redbule bo od gorąca wszyscy usypiają . Na miejscu niespodzianka : czekają na nas Halinka i Migu. Super, Halinka dostała urlop więc jedziemy wszyscy razem. Wieczorem skromna kolacyjka, parę piw przeciwko odwodnieniu organizmu i o 24 grzecznie do łóżka bo o 6 trzeba wstać. Przed nami jakieś 650 km do Sutomore. Odnośnik do komentarza
Yarorot Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zasiadam do czytania, udanego wypoczynku i szerokości! Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 ... Część grupy wybrała opcję tylko jazdy i ich relację mogliście przeczytać ( Szybcy i Wściekli ☺) sprostuję - Szybcy i NIE wściekli A ruszali tak: Zdjęcie grupowe: Grupa gotowa do wyjazdu na "łomżing-plażing" Udanego, słonecznego, pełnego pozytywnych wrażeń urlopowania Odnośnik do komentarza
Nibiru Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 To się nazywa pozytywne podejście do wszystkiego, wszędzie uśmiechy i dobry nastrój. Miałem okazję raz jeździć z tą grupą, więc wiem co to za gagatki Dobrego wypoczynku Odnośnik do komentarza
Grzech Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Oj ruszyłoby się tam znowu, choć dopiero stamtąd się wróciło... Szerokości, miłych wrażeń, udanego odpoczynku i szczęśliwego powrotu! Odnośnik do komentarza
Darkhem Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Arturo i wszyscy pozostali - szerokiej drogi, miłych wrażeń, pięknych widoków, wielu zakrętów, fajnej pogody, dobrej zabawy i szczęśliwego powrotu. No i oczywiście róbcie dużo zdjęć Odnośnik do komentarza
Sympatycy robert1973 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 My z Moni82 odprowadziliśmy do Turčianskich Teplic grupę "plażującą" (kliknij) udanego wypoczynku odjeżdżających na wypoczynek Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 SUPER! Pozazdrościć cholercia! Podróżnikom! Szerokości, wspaniałych doznań na trasie i trzaskajcie fanych foci, aby było co ogladac i wspominać Odnośnik do komentarza
Marcin 78 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Wszystkim uczestnikom życzę miłej zabawy,fajnych widoków,pieknej pogody,super winkielków i wymarzonego odpoczynku ?Bawcie się dobrze ? Oj ruszyłoby się tam znowu, choć dopiero stamtąd się wróciło... Widzę że nie tylko mi jest tęskno za pięknymi widokami i krętymi drogami ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze kenobi Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 I ja życzę Wam udanego wypoczynku i przyczepności Oj ruszyłoby się tam znowu, choć dopiero stamtąd się wróciło... Ja tak dodam ,wróciłem we wtorek (16) znad naszego morza (praca ) i...we wtorek (23) znowu tam jadę . Co prawda trasa d... nie urywa , ale plażing będzie udany,bo lato ponoć wraca... Odnośnik do komentarza
Klubowicze GrzechoCnik Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Plażing rozumiem, ale po co wieźć łomżing ze sobą? Nie ma tam żadnego piwa? Udanego wypoczynku! Odnośnik do komentarza
Jarek_PL Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Życzę wam wszystkim udanej pogody, moc wrażeń, szerokości i bezpiecznego powrotu HEJ! ps. foty foty foty !!! Odnośnik do komentarza
Sympatycy krys70 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Hej Podróżnicy proszę dajcie znać jak dojechaliscie Nic nie piszą może jeszcze jadą? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Dojechali i przy rakiji zasiedli nad basenem to nie mają czasu pisać Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Napiszemy napiszemy. Tylko teraz było śniadanie a rakija jeszcze nie wyparowała Edition Niedziela rano. Pobudka o 6 żeby jak najszybciej ruszyć. Temperatura 23C. Jest nieźle. Trasa przez BiH jest niezła a parę odcinków autostradowych skraca czas przejazdu. Jest coraz goręcej. Od 11 nie spada poniżej 30C. Do Montenegro wjeżdżamy o 17. Sam dojazd do granicy to 30-40 km drogi z dziurami i szutrem. Prędkość to max 30 na godz.Potem postój na granicy i jesteśmy. Droga kanionem Pivy jest bajeczna. Fajnie że będziemy jechać nią jeszcze raz z powrotem. Od Niksica korki i na miejsce docieramy o 8.30 . Czas na grilla i rakiję. Pensjonat fajny, na uboczu z małym basenem co by się schłodzić. Jutro plażing i byczenie się z winem i arbuzami. PS. Fotki wkrótce. Odnośnik do komentarza
Sympatycy krys70 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Nie zapomnijcie o figach (świeżych) bo są pyszne Bawcie się dobrze Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Jaropero Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Spragnieni ciepłych klimatów niecierpliwie czekamy na dalszą relację . U nas niestety chłodno i deszczowo... Odnośnik do komentarza
Szagal Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udanej zabawy i niezapomnianych widoków . Swoją drogą Czarnogóra jakoś modna w tym roku się zrobiła Odnośnik do komentarza
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Fajnie jak pomyśle o tym słodkim arbuzie mniam, to już się zbieram i lecę do sklepu chociaż wiem że taki słodki jak wasz nie będzie. Bawcie się dobrze ). Odnośnik do komentarza
Klubowicze Patryk Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 A teraz kilka zdjęć. Z pożegnania, za które bardzo dziękujemy Pierwsze 250 km odprowadziła nas Monia z Robertem Przerwy w jeździe wymuszało tankowanie Pierwszy dzień zakończony zasłużoną kolacją Drugiego dnia jedzie z nami Migu z Halinką Po przejechaniu pięknymi trasami z wieloma zakrętami dojechaliśmy na miejsce gdzie przywitała nas gospodyni z przygotowaną kolacją. Poranek powitał nas piękną pogodą i widokami których wieczorem nie można było podziwiać. Pierwszy dzień poświęciliśmy na rekonesans po okolicy, kąpiel w morzu i zakupy na wieczorne rozmowy i planowanie wycieczek (już zaplanowanych) Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka Jacy podróżnicy takie palmy Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Grzech Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Też kąpaliśmy się w tej zatoczce, przy cyplu po prawej stronie, tam gdzie opalały się golasy. Są tam jeszcze? Skutery dadzą radę udźwignąć Was do domu po takiej wyżerce? Odnośnik do komentarza
Sympatycy robert1973 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Ładnie miłego wypoczywania i winklów pokonywania, widoków podziwiania i planów realizowania Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Robert to wie jak się ustawić A co Wy tacy niewyraźni ??? za dużo rakiji ?? Odnośnik do komentarza
Jarek_PL Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Wciąż nienasycony takich widoków i jazdy na 2oo jestem. Jeszcze dobrze nie ostygłem po powrocie, a już jak oglądam wasze zdjęcia to to mi skrzydła rosną, i tak mnie coś do garażu ciągnie uffff ! Bawcie się dobrze !!! Odnośnik do komentarza
mowso Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Kiedy wyruszaliście bo jak wyjeżdżałem na urlop 08-08 to w Cieszynie rano widziałem 3 Burgmany i jedna FJR Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi