Klubowicze bilety Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Pozdrowienia dla całej GZ z okolic Drezna. Wreszcie jakieś info
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Dziś Świnoujście odwiedził Volvo z Marzenką (grupa Łódzka)... Trochę przeciągnęliśmy ich po Niemczech
Klubowicze ArtCho Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2016 No jest ładnie...
romano77 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 W tem Lódzkiem mają ciekawe Skuterki, szkoda ze dotarli z opóźnieniem pozdrawiamy GŁ.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Administrator Opublikowano 24 Sierpnia 2016 No jest ładnie... Widzę, że eksplorujecie Erzgebirge. Zamiaruję niebawem odwiedzić te tereny Udanej objazdówki
Sympatycy Robsson Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Wczorajszy dzień zakończyliśmy w Bawarii cały dzień w siodle, rewelacja.
dr.big Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Fajna wycieczka. Hofkirche widzę, Bastei raczej też ... Tak trzymać .
Sympatycy Robsson Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Dziś dzień upalny, więc nie dało się jeździć inaczej niż na "Włocha " Z Bawarii przyjechaliśmy do Turyngii.
Sympatycy Urbi Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Mega zajefajna wyprawa. Pogoda rewelacyjna. Nastroje świetne. Więc wszystko zgodnie z planem. Czekamy na Wasz szczęśliwy powrót.
czemil Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zastanawia mnie czy ta wasza Bawaria nie była czasem Brandenburgią? A może jechaliście naokoło?
Sympatycy Robsson Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Dobrze kombinujesz Emil. Tamtędy też jechaliśmy i będziemy wracać.
Sympatycy SlawoyAMD Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Ile już nawinęliście kilosów?
Klubowicze bilety Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Dzisiaj czwartek jakieś pomysły ?
Rogierro Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Po skoszeniu działki przyjadę pod Pleciugę. Jakiś spontan.
Gregor998 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Jestem za :-) pomysłów brak Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
bodzio61 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 a jak że Pleciuga i już na piwko......
Klubowicze bilety Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Polecam 4,19 min. wątek skuterowy. Ja myślałem że wydziwiam z lusterkami ale..
Klubowicze bilety Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Chyba linki coś pomyliłem 4,19 min
Sympatycy Urbi Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Dzisiejszy spot GZ w Szczecinie za nami. Pogoda dopisała, frekwencja rownież. Pojawiły się nowe twarze a nawet legendarne maxiskutery - witamy w końcu, w realu nowych kolegów. Standardowo zaczęliśmy od pogaduszek pod Pleciugą a skończyliśmy na lodach, w ogródku przy Sterze. Dzięki wszystkim za spotkanie i do zobaczenia w sobotę :-)
Klubowicze ArtCho Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Dziś w nocy wróciliśmy. Z przygodami, ale jesteśmy cali, zdrowi i szczęśliwi. Ja ponadto błogosławię pomysł, który pojawił się wieczorem przed wyjazdem: kupiłem na tydzień assistsnce. To było najlepiej wydane 46zl w ostatnich kilku latach. 3,5 km od zjazdu z autostrady przed Penkun pękł w Malagucie pasek napędowy. I jeszcze wczoraj:
dr.big Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Swietnie zainwestowane pieniądze ... Na tej "dziurawce"?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Nie byłem pewien czy można dokupić u dowolnego ubezpieczyciela i nie dość, ze okazało się iż można, to jeszcze w dodatku online. Kupiłem w niedzielę przed wyjazdem o 22.00. Niestety obowiązywała od wtorku, ale trwa do jutra A "dziurawka" ma teraz jakieś dwa kilometry i dalej ją remontują. Kawałek za zjazdem z dziurawki jest nowy asfalt, ale wcześniej dłuższy podjazd pod górę. No i wyrwałem pod górę, jadę, jadę i... nagły wzrost obrotów i spadek ciągu. Dokulałem się na rozpędzie, ale 3,5 km do zjazdu zostało... Rysiu z Krzysiem już na mnie czekali na zjeździe i zdecydowali, żeby zawrócić (oczywiście nie pod prąd, ale przeciwnym pasem do kolejnego zjazdu, który jest remontowany, więc jeszcze dalej). W tym czasie ja przepchnalem ok 1 km i przygotowałem hol. Chłopaki mnie ściągnęli z autostrady, porzuciłem pojazd pod miejscowym PGR-em i dziś rano assistance mi sholował.
Rekomendowane odpowiedzi