Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Jakim skuterem jezdzisz?

Jakim modelem skutera jezdzisz?  

102 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po ostatnich zakupach sonda, jak zawsze dla zabawy :) ...

Oczywiscie nie da sie w ankiecie zmiescic wszystkich typow skuterow, bo ma ona tylko 10 miejsc...

Opublikowano

Silver Wing ruLeZ :rolleyes:;)

Pozdroo

Kacza

Opublikowano

Oczywiscie nie da sie w ankiecie zmiescic wszystkich typow skuterow, bo ma ona tylko 10 miejsc...

to moze ostatnia pozycja : "inne"

Opublikowano

Musialbym "zdjac" jeden skuter... Zreszta tych "innych" byloby wtedy najwiecej :rolleyes: . Sam kliknalbym na "inne", a tak to tylko pusty glos ;) .

Opublikowano

Ja też chcę INNE !!! :rolleyes: No to sobie krzykn?łem, hehehe ;););)

Mój skuter mi się podoba i już!!! Chcę inne ( może jakie? głosowanie ). ;);)

• Sympatycy
Opublikowano

Hmmm... Bigu założył dwie sondy... Czyżby badał rynek? Ma zamiar zostać "dilerem'? ;) Hmmm... mój głos na "inne" :rolleyes:

Opublikowano

a ja sobie zaglosuje, a co :rolleyes:

Opublikowano
Ja też chcę INNE !!! :rolleyes: No to sobie krzykn?łem, hehehe ;););)

Mój skuter mi się podoba i już!!! Chcę inne ( może jakie? głosowanie ). ;);)

To skandal, że Bigu nie umie?cił w sondzie tak popularnego skutera jakim jest Magnus Aquila !!!! ;)

Głos oczywi?cie na Majesty - jednocze?nie mój pierwszy skuterek. ;)

Opublikowano

Jako posiadacz mniejszej pojemno?ci składam wszem i wobec protest przeciw dyskryminacji mniejszych pojemno?ci na forum poprzez umieszczenie w sondzie tylko samych "potworów" z ogromnymi silnikami ;)

Jednocze?nie wnioskuje o usunięcie jednego z tych "potworów" na rzecz skuterów z silnikem 125ccm ;)

Niech no tylko podłapi? ten temat "media" :rolleyes:;)

Opublikowano

Zagłosowałam na Majesty 250 .... ale raczej powinnam chyba zagłosować na inne gdyż moja Ypka to prawie 300 :rolleyes:

Ale innych też nie ma ... ;)

Opublikowano

Prosze napisac liste skarg i wyslac ja "do gazety", ja tez jezdze skuterem "innym" oraz "125ccm" i jakos nie narzekam na ankiete :rolleyes:;);) .

Jesli ktos chcial na sile "zaznaczyc krzyzyk", to mogl sie wyzyc na wyborach ;) .

Opublikowano

No a gdzie ATLANTA, do?ć popularna ?

Co to za sonda jak nie ma mojego maxika ;);)

Ps. Czekam na poparcie majona :rolleyes:

• Sympatycy
Opublikowano

Głosuję na Majesty 250. Mimo to, że jest prawie 300 jak Dacji. Ale prawie robi wielk? różnicę. Moja Yp-ka wraca do korzeni :rolleyes: Będzie miała nowy cylinderek i tłoczek 250 cm. Trochę ujmę jej werwy ale zobaczymy.

Pozdrawiam

Grzesiek

Opublikowano

No cóż... mój głos na inne :rolleyes:

W prawdzie ciekawe co wygra ;)

Opublikowano

Bez atlanty!!! ;);):rolleyes:;););););) Normalnie strajkuję!!! ;) Tak będę leżał!!!! ;) Jak listonosze!!! ;)

Pozdr.

APTO ;)

Opublikowano

Gilera Runner VX 125... czyli inne :):)

Opublikowano

Czytaj?c Wasze posty i patrz?c na wynik sondy, klub nie powinien nazywać się Burgmania tylko Innomania lub Majestomania... :) Halo Burgmaniaki... do dzieła...

• Administrator
Opublikowano

Dragon- pisałem to wielokrotnie ale napiszę raz jeszcze:

Klub nazywa się Burgmania bo duże skutery najszybciej kojarz? się wła?nie z Burgmanami... a przynajmniej tak było do tej pory.

Je?li mam być szczery ciesze się, że przybywa różnych nietypowych skuterów w naszym gronie a je?li chodzi o Majesty: Dobry skuter to i dużo ich jeĽdzi :)

• Administrator
Opublikowano

Ehh brakowalo tez BMW C1 byly by ze 4 glosy :) a tak musialem zaglosowac na Burgera ktorego w sumie tez posiadam

Opublikowano

ja inne prosze :)

Opublikowano
:) Jak by nie liczyć to i tak Burgmanow jest najwięcej :) !wolf !bicz :):):):):):):):) !scooter
Opublikowano
Ja też chcę INNE !!!  !scooter  No to sobie krzykn?łem, hehehe  !wolf  :)  :)

Mój skuter mi się podoba i już!!! Chcę inne ( może jakie? głosowanie ). :)  :)

To skandal, że Bigu nie umie?cił w sondzie tak popularnego skutera jakim jest Magnus Aquila !!!! :)

Głos oczywi?cie na Majesty - jednocze?nie mój pierwszy skuterek. :)

Chciałby? taki, co? !bicz

Nie każdy ma taki wynalazek, łatwiej tuzinkow? majk? jeĽdzić! :)

Opublikowano

na burgmanii...

BURGMAN RZˇDZI

pozdro

ultras - szczę?liwy użyszkodnik dużych pojemno?ci