Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Lipca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Relacja z wyjazdu 125 z Bieszczad nad morze w jeden dzień. Info dla malkontentów że małą poj. się nie da ( zresztą wyjazd MIGA do Chorwacjimówi sam za siebie ) Fajnie obejrzeć. [media=] Odnośnik do komentarza
0 dziadzia Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Fajna wyprawa wielki szacun Odnośnik do komentarza
0 EndriuBis Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Ta żółta honda to mistrzostwo świata - a spać tylko 3 godz. przed taką trasą - głupota , ale pomysł ciekawy - rodem z top gear. Odnośnik do komentarza
0 Sqad Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Hardcore, ja zrobiłem 350 i miałem dość Odnośnik do komentarza
0 pawelneos Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Wynik wielki !!!!! Jak na 125 ccm Gratulacje Odnośnik do komentarza
Pytanie
arturo-bb
Relacja z wyjazdu 125 z Bieszczad nad morze w jeden dzień.
Info dla malkontentów że małą poj. się nie da ( zresztą wyjazd MIGA do Chorwacjimówi sam za siebie )
Fajnie obejrzeć.
[media=]
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi