Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

marekb9t dzieki za przyjazd i wspolny powrot,razem fajnie sie jechalo.Kolegom co chcieli a nie mogli lapka za checi.Marek chyba masz racje z tym paliwem,duzo wiecej mi zostalo w zbiorniku na powrocie.Musze to zbadac dokladniej

• Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ArtCho

31

• Urbi

19

• marekb9t

18

• Rzelu

15

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję za wspólną wizytę w Nowym Wstępnie i za polatankę.

64466ea67989e396bace289c180f51d1.jpg

c81317fb7a4bcdba43c6f691f5454374.jpg

3002f8799a529c127d428143b05c1b5f.jpg

Opublikowano

A cóż to za lasencja z wami latała? Pozdrówki z Krakowa ekipo.

• Sympatycy
Opublikowano

Ja również bardzo dziękuje za wspólną przejażdżkę oraz spędzone popołudnie i szczególnie cieszę się, z wyjątkowego i atrakcyjnego towarzystwa w postaci żony KriSSa. Bardzo dobrze Krzysiu, że zabrałeś z sobą Jolę.

Adam i Grzegorz, fajnie że udało nam się umówić na ten wspólny wypad do Nowego Warpna.

Artur, dzięki za ciekawą jak zawsze pod Twoim przewodnictwem drogę powrotną.

Opublikowano

A i u mnie dzisiejszy dzień był bardzo udany prawie 400km nawinięte. Grota poł dnia na Brudstooku było tak jak powinno być. No i Szczecin Nocą więcej gadania jak jazdy czyli też było jak powinno być :) super że mamy nową krew w postaci kolegów na 125cc. Teraz kolej na następny krok Panowie kat A

Opublikowano

Tak tak

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Tak tak

Trzymam za slowo

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dawaj foty bo widziałem że robiłeś :)

Opublikowano

Okolo 15,30 jedziemy do Rewala, ktoś chętny?

Opublikowano
:) chyba sie pokalapulkam z wami :)...
Opublikowano

Będziemy czekać pod domem.

• Sympatycy
Opublikowano

Buuu :msn-cry: Burek ma już nowego właściciela... Poleciał aż na Kaszuby :msn-cry: Jeździłem nim non stop przez ostatni tydzień i znów poczułem to Coś, co ma tylko Burek 650... Mega komfort i kulturę jazdy. Gość tylko przejechał się po podwórku, zapłacił i pojechał z bananem na twarzy :msn-cry:

38b7765e66a205c5.jpg

6eb2b3d8567d3f12.jpg

Opublikowano

No Sławek gratuluje sprzedaży. :clapping: Szkoda Burka ale nie ma co trzymać, niech wozi nowego nabywcę bezawaryjnie i bezpiecznie.

Opublikowano

Super. Jeden problem z głowy. Pamiętaj, że Gośce kuchnię obiecałeś jak sprzedasz Burka :blush:

Opublikowano

Wróciliśmy z krótkiej polatanki, byliśmy w Niechorzu. KOT 45 odpuścił a my wracaliśmy w deszczyku, w tamta strone jechalismy przez Miedzywodzie a z powrotem przez Kamien Pom. Teraz pijemy herbatkę z prądem. Wyszło 110 km.

Opublikowano

Wobec braku odzewu za moją ewentualną nadwagę jesteście moralnie odpowiedzialni. c2c07fdcc9b26cc549a936cff52011f1.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Wróciliśmy z krótkiej polatanki, byliśmy w Niechorzu. KOT 45 odpuścił a my wracaliśmy w deszczyku, w tamta strone jechalismy przez Miedzywodzie a z powrotem przez Kamien Pom. Teraz pijemy herbatkę z prądem. Wyszło 110 km.

Ja też dzisiaj w Berlinie, 3 razy zlany deszczykiem

Opublikowano

A ja 8 h w kanale bez deszczyku :lol:

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Mała polatanka Trzebiez, Nowe Warpno

f90b77092bd47c0c2413879efb6300e7.jpg

461d685f130fb0df84e4c6125260fbec.jpg

Opublikowano

Wszystkich, a zwłaszcza zainteresowanych, informuję że ...

1. w dniu wczorajszym rozpoczął się Festival OLD TOWN ...

2. w dniu 24.07.2016 odbędzie się XIV Festyn Św. Krzysztofa ...

.

Tak, tak ... te wszystkie atrakcje u mnie na wsi ... a dokładniej na Lotnisku ...

Zapraszam ... :)

• Klubowicze
Opublikowano

Jutro, w środę, o 17.00-17.30 zapraszam do przyłączenia się do dłuższej polatanki. NRD, w kierunku na jeziora Brandenburg i okolice. Powrót po zmierzchu. Jakieś 4-5 godzin. Jutro szczegóły, bo muszę obmyślić trasę. Na razie wiem, że jestem wolny jak trampek po meczu :)

Opublikowano

Jutro, w środę, o 17.00-17.30 zapraszam do przyłączenia się do dłuższej polatanki. NRD, w kierunku na jeziora Brandenburg i okolice. Powrót po zmierzchu. Jakieś 4-5 godzin. Jutro szczegóły, bo muszę obmyślić trasę. Na razie wiem, że jestem wolny jak trampek po meczu :)

Artur, czy nie za późny wyjazd ? czy Ty lubisz polować na zwierzaki ?

• Klubowicze
Opublikowano

Rysiu, chętnie bym wyjechał wcześniej...

Nie jest tak źle: jasno jest jeszcze do 21.00, a więc mamy ci najmniej 3,5 godz za dnia :)

Opublikowano

23-24 lipiec w poznaniu odbywa sie impreza masowa triathlon.Potrzebuja do obslugi kilkadziesiat motocykli,moga byc skutery.Nocleg,wyzywienie i zwrot za paliwo zapewnione.Ktos cos

Opublikowano

Arturo, ale tam gdzie planujesz wyjazd to w jedną stronę jest ok 220 km, nie trudno przewidzieć powrót :question: