Elvis Opublikowano 1 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Minęło pół roku, sześć miesięcy i ileś tam tygodni ... Wszystkie znaki wskazują że nastał nowy miesiąc ... Tym samym otwieram nowy temat i nowy miesiąc ... Lipiec uważam za otwarty ... lwg ... ... ot i tyle ... Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Lipca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 I bardzo słusznie! Ja mam ostatnią wizytę w Matrixie, pół roku zmarnowałem (w sensie jazdy na skuterze), więc dla mnie zaczyna się sezon! Nareszcie! Jego otwarciem będzie Rugia. Mam nadzieję, że włoski czujnik cisńienia oleju, stuningowany przez domorosłego mechanika za pomocą taśmy izolacyjnej będzie działał i sobie trochę pojeżdżę. Tylko, kurna, dni są coraz krótsze... Idzie zima... Odnośnik do komentarza
Elvis Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Uwaga. stop. uwaga. stop. jestem w pracy. stop.pierwszy dzień. stop. jest ciężko. stop. pozdrawiam. stop. Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Lipca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Uwaga. stop. uwaga. stop.jestem w pracy. stop.pierwszy dzień. stop. jest ciężko. stop. pozdrawiam. stop. Pracuj, pracuj. Dość się nawoziłeś za nasze! Odnośnik do komentarza
Elvis Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Pracuj, pracuj. Dość się nawoziłeś za nasze! Hmmm ... a ile jeszcze się nawożę ... "za Wasze" ... Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Lipca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Pracuj, pracuj. Dość się nawoziłeś za nasze! Artur znaczy za nasze? Ale nie piszesz o sobie? Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Ok 13 może 14 jadę na chwilę do Świnoujścia ktoś chętny się przejechać ? Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 2 Lipca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 To chyba nie jest dobry pomysł - padać przestanie około 22:00. Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Krzyś nie jesteś z cukru poleciałbym ale niestety tramwaje to moje drugie życie :msn-cry: Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 2 Lipca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Krzyś nie jesteś z cukru poleciałbym ale niestety tramwaje to moje drugie życie :msn-cry: I tu mnie przekonałeś ..... . Jeśli o 13:00 mnie będzie jeszcze lało, to być może się skuszę. Póki co, robótki domowe Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Deszcz nie deszcz jeździć trzeba. Zima idzie Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Deszcz nie deszcz jeździć trzeba. Zima idzie Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Krisso módl się żeby nie było wojny bo rozstrzelają Cię pierwszego - za defetyzm. Ja myślę o Myśliborzu, ale raczej po południu, najpierw pranie, sprzątanie itd. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 2 Lipca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 To chyba nie jest dobry pomysł - padać przestanie około 22:00. Krzysiu miał rację :-( Zaczęło padać Odnośnik do komentarza
KOT66 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 potwierdzam w wolyniu silny wiatr i ulewa a scie w deszczu...pogoda paskudna ... Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 I już po deszczu Odnośnik do komentarza
romeo1971 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 od 14;00 nie będzie padało Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 A film o którym wczoraj opowiadałem nosi tytuł 'Mężowie i żona" (ang. "Multiplicity"). Fajna komedia. Odnośnik do komentarza
Joshua_77 Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 od 14;00 nie będzie padało Optymista Odnośnik do komentarza
marekb9t Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 A ja już w Świnoujściu i prawie nie padało Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 2 Lipca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Szkoda że ja dziś w pracy, bo można byłoby się spotkać A jak reszta tubylców? Odnośnik do komentarza
czemil Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Ja mam zamknięte oczy, więc widzę tylko to co chcę Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Dzisiejszą sytuację meteorologiczną określiłbym rosyjskim słowem хуйня. A specjalnie po SN postawiłem skuter pod blokiem. Odnośnik do komentarza
Rogierro Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Rzelu, trafnie określiłeś dzisiejszą aurę. Ja dzisiaj na rowerze zmokłem jak cholera. Na skuta bym się nie pchał. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi