Klubowicze Campto Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Arek filmik pierwyj sort.
marig Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Arek filmik super, tak jak cała impreza
kazak Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Oscara za ten film u mnie już masz ;-) Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Arecki Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Kazak, ja tylko zarejestrowałem obraz rzeczywistosci, sam zresztą dostarczyłeś mi sporo dobrego materiału;-). Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Jaco Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Arek bardzo ładny reportaż Dziękować Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Bunny Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Pierwszy ..... ale nie ostatni Leniwiec! Wielkie dzięki Organizatorom za super weekend. Ruda&Campto = bravo. Było super, dziękujemy za dach nad głową,Prezenty, imprezy, makaron i pogaduchy. Ps. Ruda, pomyślimy o wspólnych warsztatach? Świetnie Nam szło Wszystkim za miło spędzony czas. Wielkie dzięki Kisiel za pojenie, żywienie, suszenie,cierpliwość przy polowaniu na Kozioła ..... i nie strasz dziecka Zającem! Do zobaczenia!
Maruda Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Arecki filmik pierwsza klasa super
Sympatycy Kisiel Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Wielkie dzięki Kisiel za pojenie, żywienie, suszenie,cierpliwość przy polowaniu na Kozioła ..... Dzięki za umycie garów, niejednokrotne .. i nie strasz dziecka Zającem! królikiem, królikiem
kordziuk Opublikowano 20 Października 2016 Opublikowano 20 Października 2016 Wracam po pracy patrzę a tu na stole poradnik nauczyciela z ciekawym motywem. Ach ten leniwiec
Klubowicze Campto Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Listopada 2016 To teraz już o Leniwcu nawet uczą? No ładne rzeczy...;) 2
putek Opublikowano 28 Listopada 2016 Opublikowano 28 Listopada 2016 nauka o grawitacji każdemu się przyda:) ale co innego szkoła a co innego praktyka:)
Rekomendowane odpowiedzi