Skocz do zawartości
Forum Burgmania

IV Leniwiec nad Niegocinem 12-14.08.2016

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Widzę że kropka już weszła na odpowiednią fazę :) co to będzie jutro?

• Użytkownicy+
Opublikowano

Dla mnie Leniwiec tegoroczny zakończony, pogoda w drodze powrotnej nie była dla mnie łaskawa, dopiero w podkarpackim zaświeciło słońce, ale jakoś poszło, dotarłem do MSD jakiś czas temu (7h7'-544km), ale dopiero teraz jestem "odrobiony", rozpakowane "bambetle" skuter umyty, zatankowany i odpoczywa.

Dzięki wielkie dla Campto i Rudej za ogarnięcie "niezorganizowanej imprezy", a także wszystkim obecnym za całokształt. Szkoda, że musiałem zakończyć. Ale nie można mieć wszystkiego. Do zobaczenia "następną razą".

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję za miło spędzony weekend na leniwcu.

Szczególne podziękowania dla Basi i Janka za ogarnięcie noclegu, Dla Długiego i Andrzeja.S.za przygarnięcie do pokoju.

Kordziuk twój skromy śmiech w kebabie zapamiętają do przyszłego roku.

Sławku i Laura, dziękuję za przygotowanie tak zacnej imprezy.

PS.

Szkoda tylko że poszliście do Giżycka w swoim towarzystwie.

Pozdrawiam Maniek.

• Sympatycy
Opublikowano

Witejcie roztomili, dzięki wszystkim obecnym na leniwcu za wspólnie spędzony czas, organizatorom za ogarniecie tematu. Myślę że ta impreza się utrwala w kalendarzu Burgmanii.

• Użytkownicy
Opublikowano

Witajcie.

Dzięki wszystkim za super spotkanie i miłą atmosferę. Szczególne podziękowania dla Laury i Sławka, bo mimo nazwy Leniwiec jednak nic się samo nie robi. Noo, może z wyjątkiem jednego paska co się sam zepsuł. Tym samym Kazak chyba wygrał w konkurencji największego pechowca a zarazem także w kategorii największego szczęściarza tej imprezy. Specjalne podziękowania także dla Sapera za chęć podzielenia się wiedzą historyczną.

I kilka fotek:

W piątek dogoniliśmy i złapaliśmy po drodze Sapera. To na dowód że 125-tki także dają radę :) Ale żeby było uczciwie dodam, że dopadliśmy go w mieście, konkretnie w Kolnie. Potem już większą grupą do Giżycka

aae7cbdc9846b8b9109baa217c19196a.jpg

Kilka fotek z samego Giżycka po rozpakowaniu:

df69caf2e4b802bd20d3dc59bb23bf9b.jpg

05aad6c7186c9c2fcd87679efe9203be.jpg

5c75586918f80690659cfbd291e70bb6.jpg

Sobota i zwiedzanie śluzy w miejscowości Guja. Oczywiście w deszczu. Saper i jego wiedza- niezastąpieni.

93e581380101900186bfe2557e11925f.jpg

4a6f118c5a65381b1bc69dcc2b07714b.jpg

e692f2846cb37ab7886a80e2c36f9f04.jpg

Potem Mamerki, gdzie wreszcie przestało padać:

4dad8c8db978ca954161db2253901198.jpg

Niestety z powodu lęku wysokości u niektórych, w tym piszącego tą relację zdjęcia z góry brak..

Następnie powrót do Giżycka, obowiązkowy kebab a później inscenizacja bitwy na terenie twierdzy Boyen:

1becfa4fa47dae0bf28cdac08ef4e2de.jpg

cd268b0ca873bd2847bacb2feac3d747.jpg

A skoro było też karmienie w wykonaniu Laury to i ja coś podrzucę. Flaczki w Ostrowii Mazowieckiej

e4eab660ad2ca4790633d86486c4e257.jpg

Raz jeszcze dzięki i do zobaczenia.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Administrator
Opublikowano

A my wciąż Leniwcujemy :)

ef84ecbc51093f292afe72f103b3490e.jpg

5f427a9b326f417276114e2bf0f1eeb3.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Mariusz jak leniwcujesz jak jesteś na zakupach w drodzę do Warszawy?

Opublikowano

Dotarłem do domu

Po drodze zahaczyłem jeszcze o Nowe Guty gdzie nawiedziłem kolegę który też leniuchował z rodziną nad Śniardwami

Jeszcze jeden obowiązkowy postój na obiad u mamy (miałem po trasie) :)

Pogoda mnie nie rozpieszczała lało prawie do końca (całe szczęście że nie jestem z cukru :) )

Ogromne podziękowania i "szacun" za dosłownie wszystko dla Sławka i Laury (Kropka i o tobie pamiętam słodka istotko)

Bardzo się cieszę że mogłem poznać tylu wspaniałych ludzi których łączy wspólna pasja podróżowania na jednośladach

Mam nadzieję że nikomu w niczym nie uchybiłem ani głupot po alko nie plotłem :)

Tych którzy spali w promieniu rażenia mojego chrapania "przepraszam"

Pozdrawiam wszystkich uczestników Leniwca 2016 :) :) :)

Opublikowano

Wszystkim Leniwcom bardzo dziękuję za przybycie. Było super , no i do zobaczenia , mam nadzieje, że już niedługo

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

• Klubowicze
Opublikowano

Wreszcie w domu. Co piękne szybko się kończy. Dziękujemy wszystkim za przybycie i wspólne leniuchowanie. Dusza się cieszy, że z roku na rok spontan, jakim na początku był LENIWIEC, zwiększa swój zasięg i frekwencję. Oczywiście to zasługa WAS WSZYSTKICH.

No i do zobaczenia na kolejnych spotkaniach. :)

• Administrator
Opublikowano

Z głównego miejsca Leniwcowania wyjechaliśmy jako ostatni, w towarzystwie Xmarcina oraz Ani, jadąc urokliwymi drogami bocznymi, zahaczając o Rozogi.

Do domu zjechaliśmy ok 17 ... bez przeciwdeszczówek!

Dużo pozytywnych emocji + mega pakiet śmiechu- tak można w skrócie opisać Leniwca nad Niegocinem sezon 2016 :laughing:

Podziękowania dla wszystkich przybyłych, którym się chciało przyjechać do Giżycka i wspólnie poleniwić.

Oczywiście specjalne DZIĘKI dla Campta oraz rudej. za serdeczność, zaangażowanie i za przemiły bonusowy gift z imprezy. Teraz każda kąpiel będzie wspomnieniem tegorocznego Leniwca :clapping:

Do następnego :thumbs_up:

• Klubowicze
Opublikowano

Dorzucam kilka wspominkowych foci...

Przyjazd i od razu wyjazd na objazd jez. Niegocin i pamiatkowe foto

cb2b14a5ec521455e0f6cb9c340926ae.jpg

e0b1ba815c7df8ca6848b87dc10eea14.jpg

My lapiemy szybki posilek, a Kazak zwalcza niedogodnosci losu - ZUCH!

12fa0ed30e40ea32bb4865ee4f48f48c.jpg

Wycieczka do Giżycka

cf618a9efdbd3693ca2c5bb03771e652.jpg

I wesoły autobusik

f6595bb7c004246824d208a8aaef44aa.jpg

Coroczna inscenizacja bitwy w Twierdzy Boyen

28453fb108c2aa7b540f7a196e6b41c6.jpg

dc7f3a1a801cffc6b4459aed6a536efc.jpg

b1ea6a0d9318cbf3642fa6280b779d10.jpg

Się działo.. oj

0a58bd0a638bad74617fcd9bfdb25558.jpg

Kazak walczył do późna, do ostatniej śrubki

20656452e961bcf581961ff4a9e6c9f5.jpg

Pozne rodakow rozmowy

08e71c0aec230c0fd6ef5013200004c6.jpg

A Biedronke zdobywają Rosjanie

ea20c99837da716c269ac0e9f8eca9b7.jpg

Nasz obóz wyglądał niczym ten w Twierdzy

10edffaae5271fe093e5713aaeb89bb9.jpg

Niestety dobre sie kiedyś kończy

e3ffc7f2c7b0a422f7bb161e4fae4433.jpg

I pozostaną wspomnienia (dzięki Sławek i Laura)

2c9948453a776929d2aa4156cf268d47.jpg

5e2c3fef44d688ba394aeca410baa1cd.jpg

6d603999e00d12ff81bbba10154f45f8.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Przyłączając się do podziękowań mogę tylko powiedzieć, że było super i nawet zmienna i niezbyt łaskawa pogoda nie była w stanie tego zepsuć. Laura i Sławek dzięki za ogarnięcie całości, poczęstunek i super niespodziankę. Wszystkim za świetne towarzystwo i atmoswerę, dzięki i do następnego spotkania:-) .

• Klubowicze
Opublikowano

Przepraszam, że dopiero teraz piszę o moim pobycie na Leniwcu, jak zwykle nasze spotkanie miło wspominam, nie uczestniczyłem cały czas podczas tego spotkania z Wami, było to spowodowane moją kondycją, pobolewała mnie szyja i nogi, musiałem często odpoczywać w mojej przyczepie, w drodze powrotnej spotkałem się na chwilę z koleżanką z Giżycka, do domu wróciłem ok. godziny 18. Dziękuję Laurze i Sławkowi za organizację tego Leniwego spotkania, miło mi było spotkać się z obecnymi, będę miał co wspominać, chyba na zakończeniu sezonu w Skowronkach nie będę ale jeszcze jest trochę czasu na podjęcie decyzji,. Pozdrawiam Was kochani :) Przemek

Opublikowano

Oj Przemek nie przesadzaj ja dopiero się ogarnąłem aby podziękować Laurze i Sławkowi za ogarnięcie wszystkich "leni":) Suma sumarum wszystko jak w najlepszym porządku, ale żeby nie było tak słodko to (mam o czym myśleć do następnego spotkania)

-Basiu wgrałem tego tapatajka czy coś podobnego ale ze mną nie ma tak łatwo,będę szukał Was i kiedyś się nauczę:)

-Gienia ma nauczkę na przyszłość aby swoje klamoty chować w aucie:) żart dobrze że podobno do środka nie wpadłem było by spotkanie 3-ciego stopnia z Orłem:) i teraz snią mi się po nocach jakieś okulary mam nadzieję że więcej nic tam nie było na mojej ścieżce powrotnej do wigwamu:)...poproszę o linka co to za oczka były a jak nie będzie to i tak masz u mnie jakiś gadzet z baryku przy najblizszej okazji

-i tutaj najwazniejszy problem z reguły spędzam wakacje o tej porze trochę w innym kierunku i powoli się zastanawiam co tu zrobić aby można było się zameldować w temacie "Leniwiec 2017"

Opublikowano

Dziękujemy za wspaniałą imprezę, zresztą jak zwykle :)

Lauro, Sławku wielki szacunek za dogranie wszystkich szczegółów, super niespodziankę i co najważniejsze przygarnięcie pod dach :)

Całej reszcie za pogaduch, śmiechy i w ogóle za super atmosferę, z Wami nie można się nudzić.

Jeszcze chciałam wraz z Karmelem podziękować Saperowi, Vince'owi i Andrzejowi za sobotnią wycieczkę, mimo pewnych przygód było rewelacyjnie :)

Po Leniwcu były jeszcze odwiedziny w Augustowie i powrót do szarej rzeczywistości. Szkoda, że co dobre szybko się kończy, ale za rok kolejny Leniwiec :)

Tak więc do następnego

• Klubowicze
Opublikowano

Również podziękowania Sławkowi i Laurze za przyjęcie i organizację kolejnego 3 Leniuchowania. Krótko w tym roku się leniłem ,bo tylko z piątku na sobotę, ale wiem że warto było (widząc po fotkach z kolejnych dni). Za rok, obiecuję sobie że przybędę na wszystkie dni (choć 15.08.2017 wypada we wtorek ).

Pozdrawiam i do następnego !

• Sympatycy
Opublikowano

Pogoda taka sobie, korki w obie strony ale za to towarzystwo doborowe, napitki mocne i zdrowe więc opuszczaliśmy teren w ostatniej grupie. Znaczy nie mogło być źle.

Dziękuje nieorganizatorom za nietrud nieorganizacji i gadżet którego nie sprawdzałem albowiemgdyż .... nie miałem ojro na pryche.

Witek skarżył się na jakiegoś gryzonia co mu nie dawał chodzić boso :o

• Administrator
Opublikowano

Dołączam się wraz z Anią do podziękowań. Krótko się widzieliśmy ale było bardzo przyjemnie i już się cieszę na "za rok".

Mariuszowi dziękuję za wspólną drogę powrotną i wyśmienite prowadzenie.

Opublikowano

Dzięki Laura Dzięki Sławek i dzięki wszystkim leniuchom za wszystko. Jestem mega happy że byłem i mogłem z Wami się pobyczyć:)

Opublikowano

Dzięki dla leniuchów którym się chciało cykać i wklejać fotki dla tych co nie leniuchują :)

• Sympatycy
Opublikowano

Zapraszam do obejrzenia mojej, jak zwykle subiektywnej relacji, tym razem z Leniwca :) :

• Sympatycy
Opublikowano

Film Super przez duże "S"

• Sympatycy
Opublikowano

A jaka obsada !OKK :) .