Sympatycy krys70 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 1 Grudnia 2016 A miało być tak pięknie...Niestety czasami planowanie tak się kończy....Miłego spota Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2016 A my imprezujemy A to zdjęcie pokazuje czego nie pijemy gdy prowadzimy Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Darkhem Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Dziękuje za wspólnie spędzony czas i serdecznie tych co byli i nieobecnych pozdrawiam. Do następnego .......
Marcin 78 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Już w domu .Dziękujemy za fajnego spota i miłe pogaduchy , Adaś jeszcze raz Wszystkiego naj... ,dzięki za pysznie słodkości . Arku dzięki za drogę powrotną Pozdrawiam i do następnego
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 1 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2016 I my w domu. Dzięki za wszystko. Było jak zwykle śmiesznie i smacznie. Do zobaczenia (chyba na wigilii )
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2016 I ja dziękuję za spotkanie wspólne pogaduchy, jedzenie z jednej miski Karton jeszcze raz najlepszego ciacho pycha Ewuś dziękuję za prezencik do następnego
Klubowicze karton Opublikowano 1 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2016 dzięki za życzenia miłe spotkanie do następnego
Klubowicze MarP Opublikowano 2 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia 2016 Dziękujemy za kolejne udane spotkanie Adamowi jeszcze raz życzymy wszystkiego najlepszego PS Adam, ciacho upiekłeś bardzo dobre. Nie dość, że masz wszystkie możliwe narzędzia ze sobą (nawet do robót precyzyjnych) to jeszcze niezły z Ciebie cukiernik
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 2 Grudnia 2016 My również dziekujemy za wspólne spotkanie . Do zobaczenia za tydzień.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 2 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia 2016 Dzięki za spotkanie Ciacho pyszne było - jeszcze raz Adaś - najlepszego Chłopaki dzięki za śrubkę w okularach Pozdrawiam również Tych co nie było..... a chcieli Asia - cała przyjemność po mojej stronie
Klubowicze kenobi Opublikowano 2 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia 2016 22 godziny temu, arturo-bb napisał: U nas biało ale nie przeszkodzi nam to aby przyjechać U mnie też biało i to mi przeszkodziło . Mróz przewalczę, ale białe g... na drodze nie. Pozdrowionka i może zaś się uda...
Klubowicze AREQ Opublikowano 2 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia 2016 Dzieki na spot-kanie było jak zawsze super Adamowii jeszcze raz najlepszego Darkowi WIELKIE dzieki za tajle do Burka Marcinowi i Basi za droge powrotną która mineła ......expresowo pozdro i do zaś
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia 2016 Dziękuje za miłe spotkanie w licznym gronie, a na kolejne tak strasznie długo trzeba czekać. Adaśko, dzięki za pyszne ciacha. Ziemniakożercy, następnym razem obowiązkowo ziemniaczki z kefirem.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2016 Ciasto upieczone. Zapraszam wszystkich na urodzinowe ciacho na spotkaniu w czwartek. 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2016 Kurka Wodna a nie zostanie troszkę do niedzieli? W czwartek nie dam rady
Marcin 78 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Artur kto nie przychodzi ,ten sam sobie szkodzi , Sebastian dzięki za zaproszenie ,oczywiście przyjadę ,a ciacha urodzinowego nie odmówie 2
Ania Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Seba dziękujemy za zaproszenie Ja będę tylko nie wiem czy w 3paku czy solo
Sympatycy pawel883 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2016 W tym tygodniu jestem na bank.
GadekW Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Ciacho??? No jasne, że będę.... Ha, do niedzieli... Masz człowieku fantazje...
Sympatycy krys70 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 7 Grudnia 2016 W tym tygodniu jestem na bank. No chyba , że napada tego białego g.... Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Grudnia 2016 mnie też niestety nie będzie ..... Seba wszystkiego najlepszego jeszcze raz i do zobaczenia w niedzielę
Ania Opublikowano 7 Grudnia 2016 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Czyli więcej ciacha dla tych co przyjadą Oj Olivier się ucieszy
Marcin 78 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 22 godziny temu, arturo-bb napisał: Kurka Wodna a nie zostanie troszkę do niedzieli? W czwartek nie dam rady Arturku jest grubo, ale do niedzieli napewno nie starczy 1
Moni82 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Kurde ale ciacha, aż żałuję, że mnie nie ma. Sebastian jeszcze raz wszystkiego dobrego Pozdrowienia dla wszystkich
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Grudnia 2016 ale super ciacha
Rekomendowane odpowiedzi