Sympatycy Ania 77 Opublikowano 24 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 24 Listopada 2016 Dziękujemy za spotkanie i pogaduchy. Marcin dziękujemy za wspólną przejażdżkę. PS. Pierwsza przejażdżka razem na naszej Panci super.
Klubowicze Patryk Opublikowano 24 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 24 Listopada 2016 Wychodziłem w ostatniej grupie a chyba pierwszy dojechałem albo już śpicie ..... Dziękuję na spotkanie wszystkim obecnym. Miło było zobaczyć się z podkieleckimi Ślązakami, którym bardzo dziękuję za souvenir. Jeszcze trochę a będziemy zajmować całą "knajpkę". Do następnego. Ps. Ania, a Wy to przez Koluszki wracaliście że zajęło Wam to tyle czasu? Czy tak fajnie się jechało, że na okręźne?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Listopada 2016 No i lista obecności podpisana i znów było nas dużo
Moni82 Opublikowano 25 Listopada 2016 Opublikowano 25 Listopada 2016 Pięknie dziękujemy wszystkim za spotkanie. Jak zwykle było bardzo miło, co widać na załączonych obrazkach. Pozdrawiamy
Klubowicze maroch75 Opublikowano 25 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2016 Dziękuję wszystkim za spotkanie....Fajnie was było znowu zobaczyć i szkoda tylko że musiałem tak szybko uciekać... Pozdrawiam
Klubowicze Trebor Opublikowano 25 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2016 Dziękuję za miły wieczór mam nadzieję że uda mi się częściej was odwiedzać Dziękuję Anecie i Pawłowi za miejsce w ich "kołdrobusie" 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 25 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Listopada 2016 Dziękujemy za gorące pierwsze nasze czwartkowe przywitanie i poczęstunek. Było super. Patryk jeszcze raz dziękuję za naklejkę. Wróciliśmy na 23.00 zmęczeni ale uśmiechnięci. Trebor chciał mi urwać drzwi podczas wyprzedzania haha. Pozdrawiamy i do zobaczenia.Wysłane z mojego LG-H818 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego LG-H818 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego LG-H818 przy użyciu Tapatalka
Ania Opublikowano 25 Listopada 2016 Opublikowano 25 Listopada 2016 My również dziękujemy za spotkanie i pogaduchy. Jak zawsze było miło tylko szkoda że twn czas z Wami spędzony tak szybko leci Pozdrawiamy i do następnego :-) Ps. Jacek dzięki za trasę powrotną
Sympatycy krys70 Opublikowano 25 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Listopada 2016 Muszę jeszcze dodac ,że poza gośćmi ze "szkieletczyzny" mieliśmy także gościa z za granicy (nie chodzi o Sosnowiec ) Wirtualnie,ale serduchem przy nas był również Miro71. Mirek kolego czekamy na Ciebie "na żywo".... Pozdrawiamy 1
Klubowicze MarP Opublikowano 25 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2016 Dziękujemy wszystkim za miłe spotkanie. Miło było zobaczyć Ślązaków z Jędrzejowa No i do zobaczenia znów
Sympatycy pawel883 Opublikowano 25 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Listopada 2016 Dzięki za spotkanko..Fajnie że nas importowane ziomale odwiedzili (Robuś co go Paulek zabrał i Anetka co zgodziła się z nimi jechać ). Mam nadzieje że wiecie CZWARTEK jest co tydzień. Niespodziankę zrobił jeden facio co wydzwaniał z komóry bo mu necik padł.Miruś tego spota masz zaliczonego. do czwartku pa.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 25 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Listopada 2016 Ja również dzieki za spotkanie (mini spotkanie ) w innym miejscu i okolicznosciach Ale wzruszenia i pogaduch nie brakowało Jeszcze raz wielkie dzieki szczególnie dla Oliwiera że rodzice go ciągną w takie miejsca i Szymka za prace i serce które włożył (on już wie o co chodzi) Do zobaczenia za tydzień ale to ja przyjade. 1
Ania Opublikowano 25 Listopada 2016 Opublikowano 25 Listopada 2016 Godzinę temu, subaru gtb320 napisał: Jeszcze raz wielkie dzieki szczególnie dla Oliwiera że rodzice go ciągną w takie miejsca.. Krzysiu zabrał go ze sobą tylko dlatego, że leżałeś sam na sali i to na chirurgi.. Jeszcze raz szybkiego powrotu do zdrowia :-)
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 25 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Listopada 2016 Witejcie roztomili, Krysu jo ci dam Sosnowiec, Seba szybkiego powrotu do zdrowia, ewentualnie namów jakiegoś doktora do kupna Burgmana i wstąpienia do klubu . 1
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 25 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Listopada 2016 21 godzin temu, Patryk napisał: Ps. Ania, a Wy to przez Koluszki wracaliście że zajęło Wam to tyle czasu? Czy tak fajnie się jechało, że na okręźne? Dokładnie tak, Krzysiowi nawet deszczyk nie przeszkadzał. Andrju a czujny jesteś jak ważka z tym sosnowcem. pozdr
Klubowicze Patryk Opublikowano 25 Listopada 2016 Klubowicze Opublikowano 25 Listopada 2016 Bardzo się cieszę że nas, jak to Paweł powiedział, importowane ziomale odwiedzili. 2
Sympatycy pawel883 Opublikowano 25 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 25 Listopada 2016 A ten co za Ewą siedzi to jakiś pysk znajomy.
Marcin 78 Opublikowano 25 Listopada 2016 Opublikowano 25 Listopada 2016 22 godziny temu, Patryk napisał: .....a Wy to przez Koluszki wracaliście że zajęło Wam to tyle czasu? Czy tak fajnie się jechało, że na okręźne? No to w końcu też dotarłem , nie wiem czy przez Koluszki czy inne wiochy ,ale było super. Ania dzięki za drogę powrotną i odciążenie tyłu ,choć i tak stara guma nie trzymała na winklach Dziękuję za miłe i liczne spotkanie , fajne pogaduchy i przyjemnie spędzony czas ,akumulatory znowu naładowane na następny tydzień .Szczególne podziękowania dla mojego najmłodszego kumpla Oliviera za poprawę humoru , odskocznię od codzienności i wspomnienia Sebastian , wracaj do zdrowia ,a przestań łazić po szpitalach co by sobie pielęgniarki pooglądać Pozdrawiam i do następnego 1
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 26 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 26 Listopada 2016 12 godzin temu, Marcin 78 napisał: Sebastian , wracaj do zdrowia ,a przestań łazić po szpitalach co by sobie pielęgniarki pooglądać Własnie mnie do domciu wypisali ,a takie fajne pielęgniareczki na zmianie były a tu taki zonk. Pozdrowienia i do czwartku 1
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Listopada 2016 Dnia 24.11.2016 o 12:28, karton napisał: ...... za tydzień wjadę z kołaczami Adaś to zrobiłam Ci reklamę
Sympatycy krys70 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 1 Grudnia 2016 Jedzie ktos dzisiaj,czy Was zasypalo? Bo cisza tu taka jakby lawina zeszła i wifi wywaliło 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 1 Grudnia 2016 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2016 U nas biało ale nie przeszkodzi nam to aby przyjechać
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2016 Krzysiu jak widać wszyscy chcą zachować to w tajemnicy
Sympatycy pawel883 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Sympatycy Opublikowano 1 Grudnia 2016 Ja dziś odpadam.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2016 Paweł będzie Ci to zapamiętane
Rekomendowane odpowiedzi