Kamil Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Cześć, czy w tym roku wybieramy się jakoś na ww imprezę? Info za https://www.facebook.com/events/1025184830898443/ "Szczegółowe informacje Nadszedł już czas by poinformować Was o jednej z najważniejszych akcji w roku Zakładamy odblaski i świecimy nocą! Zapraszamy już w piątek, 17 czerwca. Start godzina 21.00 na Błoniach Stadionu Narodowego. Tym razem, z powodu Szczytu NATO spotykamy się przy ul. Sokola. . Nasza akcja rozpocznie Warszawski Tydzień Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego (BRD) Co potem?? Świecimy po trasie! Podczas tej edycji przejedziemy przez dwa warszawskie mosty. Objedziemy Rondo Zgrupowania Radosław, a stamtąd skierujemy paradę w stronę warszawskiej Pragi Południe. Gdzie zakończymy? Tego dowiedzie się śledząć nasze wydarzenie No cóż, po prostu musicie być z nami! " Jeśli już jest gdzieś to info to to do kosza. Odnośnik do komentarza
Długi 1973 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Długi się wybiera! Odnośnik do komentarza
Sympatycy Jaco Opublikowano 10 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Meldujemy się Odnośnik do komentarza
nat Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 To ja też chcę Kamil, zabierzesz mnie? Odnośnik do komentarza
GzymssS Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Miałem pisać, że coś mało chętnych, ale post wrzucony przed chwilą Piszę się. Odnośnik do komentarza
dejon Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Tez jestem za:) Napisane na Commodore C64.. Odnośnik do komentarza
Klubowicze pgizi Opublikowano 10 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Trza być! ( Pozwoliłem sobie nas zapowiedzieć ) Odnośnik do komentarza
kordziuk Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Bede Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
kazak Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 ja też się stawię... Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 12 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Oczywiście jestem,jak co roku Odnośnik do komentarza
Sympatycy irasko Opublikowano 12 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Planuję przybycie...jak w poprzednich latach. ? Odnośnik do komentarza
Tatko Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 To może i ja. Odnośnik do komentarza
Norton Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Czy oprócz kamizelki, zakładacie z okazji tego przejazdu dodatkowe świecidełka/odblaski na skutery? Do zobaczenia w piątek Odnośnik do komentarza
szyszczak Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Ja też się pokażę Odnośnik do komentarza
nat Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Ja też się pokażę Świetnie - tylko tym razem przywieź kamizelkę, bo znowu będzie Ci grozić zapasowa w stylu MPO / SITA Odnośnik do komentarza
Raven Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 To jak już zgłosiła sìę już pokaźna ekipa, to może przykładem lat poprzednich ustalimy wcześniejszą zbiórkę i wspólny przelot do punktu zbornego Odnośnik do komentarza
dejon Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Dobry pomysł :)chociaż na stadion mam rzut beretem:) Napisane na Commodore C64.. Odnośnik do komentarza
marcyś Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 melduje się razem z Meggy Odnośnik do komentarza
szyszczak Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Świetnie - tylko tym razem przywieź kamizelkę, bo znowu będzie Ci grozić zapasowa w stylu MPO / SITA Nati liczę na ciebie bo nie mam żądnych odblasków Odnośnik do komentarza
kazak Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Nati liczę na ciebie bo nie mam żądnych odblasków musisz zaczaić się pod jakąś podstawówką i wybłagać odblaski z dziecięcych plecaków ;-) Odnośnik do komentarza
Tatko Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Witali nie pękaj najwyżej rozpalisz ognisko na tylnej kanapie. Odnośnik do komentarza
marycha Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Gryla Andrzej Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Czy ruszacie wartką grupą pod Stadion? Kamil coś w planach, może jakieś szczegóły gdzie spot? Odnośnik do komentarza
Kamil Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 No dobra widzę, że zostałem wywołany do tablicy Nasze spotkanie proponuję na ul. Lubelskiej przed ul. Grochowską/Zamoyskiego patrząc od Wschodniego, godzina 20:45 z czekaniem ok 10 minutowym. Na Lubelskiej, na prawym pasie parkują samochody, czyli jest tam swego rodzaju parking a w razie, czego jest obszerny chodnik. Dlaczego tam? Dlatego, że biorąc pod uwagę, że jest to piątkowy wieczór i prawie w centrum to wydaje mi się, że dobrze by było też się spotkać prawie w centrum. Będziemy jechać z różnych części miasta a impreza zaplanowana jest na dość późną porę, tj. zbiórka o 21:00, a sam przejazd od 21:30. My planujemy wcześniej zjeść np. jakiś obiad, czy inne coś, dlatego więc umówmy się prawie na miejscu. Nam spotkanie np. pod C66 jest mocno nie na rękę, bo to za daleko na trasie: praca-dom-parada. PS Nat – ja bez Ciebie jak bez ręki, oczywiście, że zabiorę UWAGA OGÓLNA 1 – oczywiście nikt nie jeździ BUSpasami, ale jeśli trzeba będzie to uważajcie na tenże na moście Śląsko-Dąbrowskim. Fragmenty asfaltu przy szynach są w opłakanym stanie. Są tam obszerne (kilku-kilkunasto centymetrowe) wyrwy a w dodatku są one ostre i wzdłuż szyn. UWAGA OGÓLNA 2 – osoby chcące jechać Trasą WZ muszą pamiętać o zamkniętym odcinku od Sierakowskiego (Szpital Praski) do Targowej. Objazd jest Sierakowskiego i Okrzei, ale tu jest dość wąsko do jazdy pomiędzy. Dodatkowe info za http://motormania.com.pl/newsy/kraj/swiec-przykladem-noca-iv-edycja-juz-w-piatek/ : Zbiórka rozpoczyna się o godz. 21.00 na błoniach Stadionu Narodowego, tym razem jednak przy ul. Sokola, a nocna parada ruszy o godzinie 21:30 i prowadzić będzie przez centrum Warszawy. Tegorocznym współorganizatorem akcji jest Dealer BMW Auto Fus, mieszczący się przy ul. Ostrobramskiej 73 w Warszawie i tam właśnie, przejazd będzie miał swoje zakończenie. Odnośnik do komentarza
marcyś Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 My będziemy przy Lubelskiej, dla nas to dosłownie rzut beretem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi