Sympatycy Jaco Opublikowano 4 Lipca 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Lipca 2016 Koszulki będą do odbioru w czwartek 07.07.2016 na spocie. Druga szansa to Blues Festival tylko dla KriSSo. Następnej daty odbioru nie podam ze względu na okres wakacyjny.
Sympatycy Ziuta Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Sympatycy Opublikowano 7 Lipca 2016 A moja dzisiaj będzie Jasne
Alien Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Odświeżę trochę temat, po ostatnim "otwarciu sezonu w Ryni" i spojrzeniu na forumowiczów z innych regionów PL naszła mnie chęć posiadania koszulek czy polarów z np. logo Burgmanii,grupy Mazowieckiej czy też nick z forum ,może ktoś ma czas , znajomości czy wiedzę jak takie rzeczy zorganizować ? czy w ogóle byłoby zainteresowanie jeśli chodzi o zakup ?
Klubowicze Piootr Opublikowano 6 Maja 2017 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2017 Za 3 tygodnie Burgmania. Oprócz koszulki w zestawie"startowym" można kupić specjalnie na tą okazje przygotowane wzory tzw. special edition.Pozdrawiam Piootr
Tatko Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Piotruś jakieś foto, cena i dla czego tak drogo? ?Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 7 Maja 2017 Administrator Opublikowano 7 Maja 2017 W tym roku, specjalnie na 13 zlot planujemy wykonanie limitowanej serii t-shirta w nowej wersji kolorystycznej sezon 2017 Dodatkowo będą także naklejki... Klubowe, okolicznościowa zlotu z grafiką 2017... oraz bonus... naklejki maxi skuterowe (idealne także na 4oo) z tzw. jajem Kiedy piszę te słowa biuro projektowe Burgmanii właśnie dociera finalny wygląd labeli
Alien Opublikowano 12 Maja 2017 Opublikowano 12 Maja 2017 Niestety za względu na pracę nie będę mógł być na zlocie ,czy będę miał szanse na zakup koszulek i naklejek ?
Rekomendowane odpowiedzi