Sympatycy Ziuta Opublikowano 6 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Wychodząc na przeciw prośbom kilku osób zainteresowanych posiadaniem koszulki z nickiem i logo Burgmanii otwieram listę chętnych. Poniżej podaje kilka informacji: * koszulki są w rozmiarówce męskiej * kolor czarny, litery ciemno żółte * cena za koszulkę - 35.00 zł. Wpisując się na listę proszę o podanie rozmiaru. Czas przyjmowania zamówienia - 2 tygodnie. Zamówienie uznaję za przyjęte do realizacji po dokonaniu wpłaty. Anna Betlińska 75 1020 1026 0000 1902 0100 5321 Koszulki będą wyglądały tak : przód tył Niestety syn stwierdził, że nasze koszulki były w serii limitowanej, więc następne będą różniły się tym, że litery nie będą drukowane tylko pisane Odnośnik do komentarza
Semen Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 To ja pierwszy: 1 Semen XXXX itd. L (największa) 2 Renita M Przelew poszedł. Odnośnik do komentarza
ruda. Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 My oczywiście też zapisujemy się na listę chętnych : Campto rozmiar XL ruda. rozmiar M Zaraz robię przelew. Odnośnik do komentarza
Maruda Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 My też grzecznie poprosimy jeśli można dla Basi M i dla Janka XL Odnośnik do komentarza
kazak Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Ja też poproszę XL ;-) i od razu serdecznie dziękuję - kasa już leci. Odnośnik do komentarza
nat Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 To my również poprosimy nat M Kamil XL Odnośnik do komentarza
Klubowicze .maniek Opublikowano 7 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Aniu Ja też bardzo proszę o koszulkę. Męska xl. Z góry dziękuję. Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
adamndg Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Czy te koszulki trzeba będzie odebrać osobiście, czy przesyłka też jest możliwa ? Odnośnik do komentarza
Maruda Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 My też grzecznie poprosimy jeśli można dla Basi L i dla Janka XL Odnośnik do komentarza
Sympatycy Jaco Opublikowano 7 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 W założeniu koszulki miały być dla Grupy Mazowieckiej, odbiór osobisty na spocie. Ale ewentualnie możemy coś pomyśleć. Odnośnik do komentarza
Maruda Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 No i nie wiem czy M czy L Odnośnik do komentarza
Sympatycy Jaco Opublikowano 7 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Będziesz na spocie w czwartek to przymierzysz Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
nat Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 kaska poszła Odnośnik do komentarza
Klubowicze MAKI Opublikowano 7 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Ja również poproszę MAKI - L - Kasa leci ! Z odbiorem się zastanowię, może z grupy W-M i G-P będzie kilka osób to wtedy poprosimy o wysyłkę zbiorową? Odnośnik do komentarza
Kamil Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 W założeniu koszulki miały być dla Grupy Mazowieckiej, odbiór osobisty na spocie. Ale ewentualnie możemy coś pomyśleć. Domyślam się, że niezależnie od Grupy czy to Mazowieckiej, czy też innej (tu znaczek będzie dostosowany) wszystkie bedą z napisem wykonanym czcionką pisaną "ZIUTA"? Odnośnik do komentarza
Sympatycy Ziuta Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 "Niestety syn stwierdził, że nasze koszulki były w serii limitowanej, więc następne będą różniły się tym, że litery nie będą drukowane tylko pisane " Kamil chyba nie doczytałeś pierwszego postu do końca Poza tym wyraźnie widać na zdjęciach koszulek, że logo jest Burgmanii a nie grupy mazowieckiej. Odnośnik do komentarza
Kamil Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 "Niestety syn stwierdził, że nasze koszulki były w serii limitowanej, więc następne będą różniły się tym, że litery nie będą drukowane tylko pisane " Kamil chyba nie doczytałeś pierwszego postu do końca Poza tym wyraźnie widać na zdjęciach koszulek, że logo jest Burgmanii a nie grupy mazowieckiej. A, fakt, przepraszam. Jaco mnie zmylił... End OT Oczywiście w dalszym ciągu takie chcemy. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Jaco Opublikowano 7 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Ja Ci dam Jaco Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Maruda Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Będziesz na spocie w czwartek to przymierzyszWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka O.k będę dzięki. Odnośnik do komentarza
Kamil Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Coś nie mam możliwości edycji swojego posta, piszę nowy. Ziuta - napisałaś "posiadaniem koszulki z nickiem i logo". Pozwoliłem sobie na mały żarcik bo skoro jest tylko jedno logo to pomyślałem sobie, że jest też tylko jeden napis... oczywiście taki co na zdjęciu. Wiem, wiem, generalnie chodzi o koszulki z własnym nickiem. I takie też poprosimy. EDYT: A, tak. Jest edycja lecz z ograniczeniem czasowym. Odnośnik do komentarza
nat Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Ło matko, ale ten mój namieszał ? po powrocie ze zlotu tak mu się porobiło, a naprawa jeszcze trochę mi zajmie -eh ? zamówienie pozostaje bez zmian Odnośnik do komentarza
Sympatycy Jaco Opublikowano 7 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 spoko Natka damy radę Odnośnik do komentarza
kordziuk Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Konicznie L KORDZIK, M DORKA Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Sympatycy Baltona Opublikowano 7 Czerwca 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Poproszę koszulkę L Odnośnik do komentarza
Klubowicze GrzechoCnik Opublikowano 7 Czerwca 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 XL poproszę. Gdyby nie był to wielki kłopot to z napisem ze zmienną wielkością liter: GrzechoCnik A jak nie to biorę i tak. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi