MopsX Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Co myślicie o tym ??? mam możliwość zrobić coś takiego ze swoim piaggio ale zastanawiam się czy nie jest to za bardzo festyniarskie ??? Odnośnik do komentarza
0 Marcus Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Ja ujmę to tak: To ma się podobać Tobie czy innym ? Wiesz, "agrotuning" aut też ma swoich zwolenników którzy się nie przejmują reakcjami innych Odnośnik do komentarza
0 MopsX Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 XD ok agrotuning mówi sam za siebie Odnośnik do komentarza
0 marekyp Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 W sumie oklejenie nie jest złe, tylko ten przykład jest może niezbyt fortunny. Odnośnik do komentarza
0 MopsX Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 okleję w czarną perłę prawdopodobnie no chyba że coś jeszcze wpadnie mi do głowy XD albo np carbon w połysku ale ze srebrnymi wstawkami Odnośnik do komentarza
0 Sqad Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Ma się tobie podobać, wszystko jest kwestią gustu. Odnośnik do komentarza
0 Geni Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Uuuuuu "carbonix", "taśmex" i "siatex" - full opcja. Brakuje tylko podświetlenia chińskimi ledami. Fakt zawsze to łatwiej niż porządnie polakierować, albo kupić nowe plastiki. Odnośnik do komentarza
0 MopsX Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Z tym łatwiej nie był bym taki pewien a plastiki są ok po prostu nudno jakoś Odnośnik do komentarza
0 sylwek5392 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Miej to głęboko w d....pie. To Twój skuter i rób z nim co chcesz. Podoba Ci się coś takiego to poprostu to zrób i tyle. Na swoim podwórku rządzisz Ty. Odnośnik do komentarza
0 Marcus Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Może mniej na wprost ale to właśnie powiedziałem w poprzednim poście Odnośnik do komentarza
0 Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 10 Maja 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Jako były posiadacz Piaggio X8 powiem, że karbonik wygląda fajnie na przekroku i kuferku, a czerwone dodatki dobrze go uzupełniają... Jednak odraczam zabawę z kolorem oświetlenia, bo Polskie prawo zezwala w zasadzie tylko na jedną barwę... białą, ale w odcieniu żółtego. Pisze to, bo pan w stacji diagnostycznej stawiał już pod ścianą moje LEDowe obrysówki, bo jego zdaniem świeciły zbyt "niebiesko"... Inne kolory odradzam. Odnośnik do komentarza
0 vizo Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 mi się zdaje że takie oklejanie carbonową folią wyszło już z mody i jest pase.. Odnośnik do komentarza
0 Rogierro Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Wczoraj byłem na tak zwanym pasku Chociwelskim, tam chłopaki i dziewczyny trenują technikę jazdy i gymkhanę, i był gościu na biegowcu całym w karbonie, u niego nieźle to wyglądało, wiadomo nie tyle powierzchni co przy skucie to i efekt inny. Odnośnik do komentarza
0 GzymssS Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Skoro pytasz co myślimy, to dla mnie wygląda to słabo. Zalatuje mi odpustem. Ale tak jak inni już pisali, to Tobie ma się podobać. Odnośnik do komentarza
Pytanie
MopsX
Co myślicie o tym ??? mam możliwość zrobić coś takiego ze swoim piaggio ale zastanawiam się czy nie jest to za bardzo festyniarskie ???
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi