Gość Bartheez5 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Mam nadzieję , że wiadomość którą wam przekażę ucieszy większą część Warmińsko-Mazurskiej Braci Maxi-skuterowej Pragę poinformować iż od dnia 24.04.2016r podczas obrad Kongresu Burgmania 2016r Nowym Opiekunem regionu Warm-Mazurskiego został kolega ,,MAKI,, Z tego miejsca życzę koledze wszystkiego dobrego wiele cierpliwości oraz chęci i dużo zapału do rozwijania regionu W-M Odnośnik do komentarza
Sympatycy KriSSo Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Gratulacje, brawo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Gratulacje Panie Krzyśku Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Gratuluję on line bo osobiście nie dałem rady. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 gratulacje Maki ... a teraz do roboty Odnośnik do komentarza
Roman Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 gratki Maki . Odnośnik do komentarza
Klubowicze maroch75 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Maki...Gratuluję Odnośnik do komentarza
Drek Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 No Krzysiu gratulacje Jako pierwsze zadanie proponuję lanie dla Jaro4setka za zabranie rosołu Szefowi Regionu WM w Ryni Odnośnik do komentarza
CZARO Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Gratki Odnośnik do komentarza
jaro_4setka Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Jako pierwsze zadanie proponuję lanie dla Jaro4setka za zabranie rosołu Szefowi Regionu WM w Ryni z tego co pamiętam to Ty siedziałeś obok i kiedy Maki nie widział podjadałeś mu... ;-) Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturas Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Gratki Maki ! To się teraz na płn będzie działo Odnośnik do komentarza
Wójek Biedak Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Gratulacje. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Doktorek Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Serdecznie gratuluję trafnego wyboru Twojej osoby Panie Prezesie naszej WM Grupy Dziękuję Czarkowi za dotych czasową skuteczną opiekę naszej grupy Odnośnik do komentarza
jac555 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Łubu bu du bu , łubu bu du bu niech nam żyje prezes naszego War- Maz. skuterowego klubu niech żyje nam MAKI !!!! To pisałem ja , wąchacz spalin 2 klasy JAC 555 Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Gratki Maki ! Odnośnik do komentarza
Klubowicze bargacz Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Gratuluję Odnośnik do komentarza
marig Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Maki gratulacje. Odnośnik do komentarza
jaro_4setka Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Maki tak się przejął funkcją, że nie odzywa się, chyba że myśli jak to opić ;-) Odnośnik do komentarza
Gość Bartheez5 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Widziałem gościa kilka minut wcześniej. Pomyka w Mistsubishi i zarabia $$ wszak weekend za pasem Odnośnik do komentarza
boochos Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Maki, już raz było, ale niechaj i tu będzie - gratulacje ? ... Jeśli spełnisz i zrealizujesz wszystkie swoje pomysły i plany,o których mi opowiadałes, to W-M będzie najbardziej sprężystym,tfu! Prężnym regionem na Burgmanii. Życzę Tobie i wszystkim nam, spełnienia Twoich marzeń! PS. Korzystając z okazji, i idąc za przykładem Doktorka, dziękuję w tym miejscu dotychczasowemu opiekunowi - Czaro69, za czasów jego "panowania" trzeba przyznać, że działo się wiele dobrego w regionalnych (w zasadzie to nie wiem, czemu tak wszystko przycichło ...?) . Czarek potrafił wiele zorganizować i równocześnie innych zmotywować do działania. Mam nadzieję, że znów wróci bardziej czynnie na forum... Umarł Król, niech żyje Król!! PS. Burgmanii na Mazurach to jeszcze nie było.... Odnośnik do komentarza
Klubowicze MAKI Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Dziękuję wszystkim za tak słodkie słowa, ale Król sam nad Królestwem nie zapanuje . Liczę na pomoc ,,ambasadorów i doradców '' w utrzymaniu oraz krzewieniu, propagowaniu naszego klubu i Grupy W-M i oczywiście GP , bo to po sąsiedzku. Odnośnik do komentarza
Jurek_mwo Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Gratulacje Krzysiu:) Odnośnik do komentarza
STALONE Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Krzychu ,gratuluję !!! Spotkanko by się przydało . Odnośnik do komentarza
Klubowicze MAKI Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 A no z ust mnie wyciągnąłeś . Odnośnik do komentarza
jac555 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Stalone za tydzień 8 maja jest rozpoczęcie sezonu w Ornecie czy u was nie można by się było spotkać i osobiście pogratulować Krzyśkowi awansu na na namiestnika POLSKI PÓŁNOCNO _ WSCHODNIEJ ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi