Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Opolskie wyjazdy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dopiero wróciłem z pracy. Widzę że zainteresowanie jest wyjazdem-to mnie cieszy. Każdy kto posiada dwa kółka jest mile widziany. A na temat kobiet to można długo gadać. Z nimi nie wygrasz ale zawsze można je udobruchać. A do wyjazdu jeszcze dwa tygodnie to jest czas na wszystko. No chyba że ktoś mocno nabroił to bedzie problem.

Opublikowano

Ja się piszę i na 99 procent będę tylko w Polanicy Zdrój będę musiał już zawrócić do domu bo 16.00 mam bardzo ważną sprawę do załatwienia.

Opublikowano

Ok to poprostu wrócimy wszyscy. Na miejscu wszystko dogadamy.

Opublikowano

Witam

Staszek dzięki za pozdrowienia odnośnie wyjazdu to zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.

A odnośnie kobiet to po prostu zabierać ze sobą i jest OK , a w ich kierunku - :notworthy:

Opublikowano

Marku, zeby to bylo takie latwe. One maja inny punkt widzenia. Staram sie wypracowac kompromis do wyjazdu :)

Opublikowano

No Marek jakoś ostatnio nie pisałeś, myślałem że się nie przyłączysz, ale teraz po wpisach widzę że wszystko w porządeczku.

I mam rozumieć że jedziesz.

Pozdrawiam

Sebastian

Opublikowano

Cześć ? Seba z tym wyjazdem duży znak zapytania to jest 3 weekend maja, mamy mieć wnuki na weekend opowiadałem jaka jest sytuacja,zobaczymy jak to będzie.Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka wczas z rana na wieczor o 22:53. A co do tygo wyjazdu 22-05-2016 to akurat stwierdzilismy ze smigamy tzn. ja i mój "plecaczek"(kobitka) . pozdro dla wszyskich

Opublikowano

Ale wam zazdroszczę tego wyjazdu, chciałbym was poinformować że kupiłem wczoraj skutera yamahę majesty 400 z 2010 r.

U tego gościa SOKÓŁ teraz tylko prawko i się do was przyłącze.

Pozdrawiam i życzę dobrej pogody.

Sebastain

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

OPOLSZCZYZNA   POBUDKA    KONIEC LENIUCHOWANIA

o

Opublikowano

Marek tylko my zostaliśmy. Może się gdzieś pokulamy?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wyjazd w czwartek (15.06.2017r.) do Czech do elektrowni Dlouhe Strane. Jest ktoś chętny??? Wyjazd z Ligoty Prószkowskiej