Marek Leśniak Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Wielkie Dzięki Kolegom Darkhem oraz Sobkowi Max i jego córce za fajniutki dzisiejszy wyjazd do Czech. Odnośnik do komentarza
ac3 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 az Wam zazdroszcze, lekko Postaram sie na nastepny wyjazd nie nawalic i byc obecny... Odnośnik do komentarza
stiv11 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Fajnie chłopaki. Fajny wypad i miałem na niego ochote. Ja jeszcze pare dni i dosiadam swojego burka. Reka już prawie ok ale jeszcze boli. Pozdrawiam. Staszek Odnośnik do komentarza
Sebek MAX Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dzięki Marek za super wyjazd. Szkoda że nie zdobyliśmy celu ale wszystko przed nami. Z wpisów wynika że jest nas trochę użytkowników skuterów w Opolu, panowie trzeba się zorganizować, i częściej robić takie wspólne wypady. Pozdrawiam Sebastian Odnośnik do komentarza
Darkhem Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dzięki chłopaki za wspólne kulanko. Może następnym razem wjedziemy i zdobędziemy szczyt. Ale i tak było fajnie. Wrzućcie tu zdjęcia z wyjazdu. Śląskie pozdrawia Opolskie Odnośnik do komentarza
Darkhem Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Witam ponownie. Korzystając z chwili wolnego załączam link do zdjęć z wyjazdu do Czech i Pokrzywnej z ostatniej soboty. Wycieczka może nie do końca udana ale i tak było warto. Na pewno ją w najbliższym czasie powtórzymy. Pozdrawiam i see you later: https://goo.gl/photos/6cF23ugqPPmgDSrX6 Odnośnik do komentarza
ac3 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Foty fajne, musze sciagnac poslady i sie jakos zmiescic na nastepny wyjazd. Intryguja mnie na zdjeciach te anteny cb???? Wyjasnijcie mi, ciemnemu co to i do czego pozdrawim Odnośnik do komentarza
Marek Leśniak Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Cb fbi audio video.wszystko co kto chce. Odnośnik do komentarza
ac3 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 i juz wszystko wiem Odnośnik do komentarza
Marek Leśniak Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Wybieramy się na zlot do Krupskiego Młyna w poniedziałek to jest 02.maja wyjazd o godzinie 11 z Kędzierzyna z Kauflandu,jak ktoś ma ochotę to zapraszamy. Odnośnik do komentarza
Sebek MAX Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Marek chętnie bym się przyłączył ale nasza firma to jak elektrownia atomowa której niemożna wyłaczyć ( chociaż produkuje spożywkę ) 1,2i3 maja pracuje. Atak z innej beczki nie wiesz czy ktoś by chciał kupić moją hondę? Pozdrawiam Sebastian Odnośnik do komentarza
Marek Leśniak Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 wystaw na otto i wystawią na 3 portalach ja wystawiłem mojego 400. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Darkhem Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Pozdrowienia dla kolegów z Opolszczyzny którzy dzisiaj nam towarzyszyli we wspólnym zjeździe w Chudowie. Poniżej link do zdjęć i see you later: https://goo.gl/photos/jjfwiUQzMotK78Jj7 Odnośnik do komentarza
Marek Leśniak Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Darek dzięki za super fotki . Do następnego Hejka Odnośnik do komentarza
Sebek MAX Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Super fotki szkoda że mnie tam nie było, może następnym razem, a przy okazji pozdrawiam wszystkich. Pozdrawiam Sebastian Marek napisz mi jeśli możesz plusy i minusy burgmana 650 a 400 bo waham się co kupić. Powiem ci że 400 K7 mi się lepiej podoba i na pewno mniej pali. Ja potrzebuję coś do pracy i jakieś wypady. Jeśli możesz mi coś doradzi to proszę o twoją opinie bo wiem masz dwa te motory. Pozdrawiam Sebastian Odnośnik do komentarza
stiv11 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Witajcie Panowie. Proponuje wspólne kulanko w niedziele tj.22 maja oczywiście jak pogoda pozwoli. Trasa ok 250-300km Korfantów,Nysa,Złoty Stok,Lądek Zdrój,Czarna Góra,Polanica Zdrój,Kłodzko i do domu. Można zawsze gdzieś odbić bo w tych rejonach jest dużo atrakcji. Wszystko do dogadania-miejsce wyjazdu,trasa,czas wyjazdu itd. Miło by było sie spotkać i razem pojeżdzić. Chetnych zapraszam. Pozdrowionka dla Rafała i Marka. Staszek. Odnośnik do komentarza
ac3 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Stiv , moze napisz gdzie mozna sie spotkac i o ktorej, jakis plan ? Zapytam jeszcze kumpla, moze...qrde nie moge sie pozbierac z czasem Odnośnik do komentarza
Sebek MAX Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Super propozycja jak będę mógł to się przyłącze, tylko że mam 125. Podaj szczegóły to się zgadamy. Odnośnik do komentarza
stiv11 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Możemy sie spotkać u mnie w Korfantowie albo np. w Nysie. Myślę że o 9 rano trzeba by było juz wyjechać. Jest toche kilometrów do zrobienia i w paru miejscach sie zatrzymamy by coś zobaczyć i zrobić choćby nawet fotki.Wypad na cała niedzielę.Proponuję Korfantów 9 rano pod biedronką a komu nie pasuje to może sie przyłączyć po drodze i jest jeszcze czas by sie dogadać. A tak po za tym to bylem dzisiaj na Biskupiej Kopie w Głuchołazach. Fajnie miło i przyjemnie. Sebek nie jedziemy na wyścigi tak że sie nie przejmuj zawsze możemy na Ciebie poczekać. Ale nawet jadąc nawet 70km/h zdążymy wszędzie i więcej będziemy widzieć. Pozdrawiam wszystkich. Staszek. tel 791639717 Odnośnik do komentarza
Sebek MAX Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Mam pytanie mój kolega ma ma yamahę fazer czy może się przyłączyć do kulanka.? Odnośnik do komentarza
ac3 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Musze jakos sie poukladac do tego czasu. Ostatnio mnie moja polowka zaczyna meczyc za duzo z maszyna, za malo z kobieta. Korci, korci... Odnośnik do komentarza
Sebek MAX Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 No to wez kobietę na porządną kolację z śniadaniem i na wszystko ci pozwoli. A to znaczy że się nie przyłączysz do ekipy na 22.05.2016. Ja mam zamiar jechać i może przyłączy się kolega z yamahą fazer jeśli może. Pozdrawiam Sebastian Odnośnik do komentarza
ac3 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Pracuje nad tematem Odnośnik do komentarza
Sebek MAX Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 No moja przeczytała twój wpis i też zaczyna marudzić. Odnośnik do komentarza
ac3 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 wiec sam widzisz , ze nie jest latwo Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi