Go艣膰 Ziemniok Opublikowano 9 Listopada 2006 Opublikowano 9 Listopada 2006 Witam Znalaz艂em na allesrogo tak? oferte: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M313023 Czy jest ona warta uwagi wg Was ? Dzi臋kuj臋 z g贸ry za spostrzezenia. Pozdrawiam
0 Slavequs Opublikowano 9 Listopada 2006 Opublikowano 9 Listopada 2006 Witam. Co do skutera, to zaraz wywr贸偶臋 z kart... EDIT A jednak widz臋, 偶e za艂o偶y艂e? stosowny w?tek w serdeczno?ciach. Trudno mi co? powiedzie膰 o skuterze z og艂oszenia. Wida膰, 偶e stoi przygotowany do sprzeda偶y - umyty, l?ni?cy. Pomog艂yby dok艂adne ogl臋dziny. Tak si臋 jeszcze zastanawiam patrz?c na zdj臋cia - co to za nier贸wnomiernie naklejone (?) "cia艂a obce" pod kierunkowskazami z przodu skutera? Odblaski? Ale je?li szukasz 125-tki to musz臋 przyzna膰, 偶e Burgman by艂by super wyborem.
0 Go艣膰 Ziemniok Opublikowano 9 Listopada 2006 Opublikowano 9 Listopada 2006 fakt - g艂upie pytanie teraz zadaj臋 - ale czy dla Was starych ju偶 skuterzyst贸w np cena nie jest za niska lub, co? nie jest podejrzanego - oczywiscie ze wszytsko wychodzi na miejscu. Pozdrawiam
0 Slavequs Opublikowano 9 Listopada 2006 Opublikowano 9 Listopada 2006 fakt - g艂upie pytanie teraz zadaj臋 - ale czy dla Was starych ju偶 skuterzyst贸w np cena nie jest za niska lub, co? nie jest podejrzanego - oczywiscie ze wszytsko wychodzi na miejscu.Pozdrawiam Cena jest atrakcyjna, ale jest ju偶 po sezonie wi臋c to te偶 ma du偶y wp艂yw. Z tym, 偶e je?li by艂 ?ci?gni臋ty, to wtedy handlarz zap艂aci艂 zbyt ma艂o.
0 Klubowicze kolce_de Opublikowano 10 Listopada 2006 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2006 Witaj, co prawda sama jeszcze jestem swiezutka ale moge poddac do Twoich przemyslen dwa tematy: 1. Ta cena wcale nie jest taka niska. Moja 125 z tego samego roku i przebiegiem 6800 km kosztowala jakies 400 euro mniej - to sporo kasy. 2. Z tego co widzialam bedziesz zdawal na A1. Nie wiem jak jest w Polsce ale np. w Niemczech posiadanie tej kategorii pozwala na prowadzenie motoru do 125 cm czyli faktycznie 124cm. Do prowadzenia takiego Burgmana 125 trzeba miec kat.A. We Francji mozna taki Skut prowadzic jesli jest sie posiadaczem kat.B bez koniecznosci posiadania czy A czy A1. Sam wiec widzisz, ze co kraj to obyczaj. Polecam stronke www.gery.prawko.pl i jakis telefonik do Osrodka Egzaminowania czy cos:) Pozdrawiam
Pytanie
Go艣膰 Ziemniok
Witam
Znalaz艂em na allesrogo tak? oferte:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M313023
Czy jest ona warta uwagi wg Was ?
Dzi臋kuj臋 z g贸ry za spostrzezenia.
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj si臋Zaloguj si臋
Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.
Zaloguj si臋