Użytkownicy sławek1 Opublikowano 26 Lipca Użytkownicy Opublikowano 26 Lipca Wow , to ile na nim zrobiłeś ? W 400 to leci tylko pasek , więc tylko wymiana i wyczyszczenie komory. I dalej hulaj dusza 🛵🛵🛵 2
mussum Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca 49tys jest na liczniku, ale ile na pasku to Ci nie powiem bo jestem kolejnym właścicielem. Może być tak, że to oryginał, ja na nim zrobiłem 26tys. Więc pewnie poprzednicy go nie wymieniali, bo miał niewiele przejechane. 1
Klubowicze ziga Opublikowano 27 Lipca Klubowicze Opublikowano 27 Lipca To się nie dziw że strzelił bo tyś przejechałeś więcej niż serwisówka mówi
Użytkownicy tommac Opublikowano 27 Lipca Użytkownicy Opublikowano 27 Lipca To jak nic nie było robione, to może wariator z rolkami i przeciwtależ teź być do wymiany.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 27 Lipca Użytkownicy+ Opublikowano 27 Lipca 11 godzin temu, mussum napisał(a): 49tys jest na liczniku, ale ile na pasku to Ci nie powiem bo jestem kolejnym właścicielem. Może być tak, że to oryginał, ja na nim zrobiłem 26tys. Więc pewnie poprzednicy go nie wymieniali, bo miał niewiele przejechane. To ci powiem Piotruś że chyba szedłeś na rekord 🤔 jeszcze trochę i pękło by 50 tysi na pasku 😜 No ale jak się "wycieczka" skończyła ? Ściągnąłeś sprzęt do domu czy naprawiony na wyjeździe ? Bo po torbach bocznych wnoszę że w planie był jakiś dłuższy wyjazd. Serpentyna na zdjęciu jakaś znajoma, albo bardzo podobna, ale te Wilkowyje mi tu nie pasują 🤔
falco Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca Oj tam, oj tam... Laweciarz się ucieszył, sklep zarobi, może nawet mechanikowi grosz wpadnie... Trzeba szukać pozytywów w negatywach. Można...? Można! ;)
mussum Opublikowano 28 Lipca Opublikowano 28 Lipca 23 godziny temu, EndriuBis napisał(a): Serpentyna na zdjęciu jakaś znajoma, albo bardzo podobna, ale te Wilkowyje mi tu nie pasują Cześć Endriu, udało mi się sturlać ze szczytu (gdzie urwał się pasek)do Wołkowyji. Naszsz punkt docelowy to Bukowiec, więc braklo mi tylko 3km. Urlop pełen pozytywów dzisiaj Tarnica,a po drodze Dołżyca i lesniczówika🤗 12 godzin temu, falco napisał(a): Laweciarz się ucieszył, sklep zarobi, może nawet mechanikowi grosz wpadnie Laweciarz podrzucił nas na domek i chwała mu za dobre serce, a mechanik musi poczekać na innych bo pasek ogarnę sam🫡
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 28 Lipca Użytkownicy+ Opublikowano 28 Lipca 28 minut temu, mussum napisał(a): ....Laweciarz podrzucił nas na domek i chwała mu za dobre serce, a mechanik musi poczekać na innych bo pasek ogarnę sam🫡 zaglądnij na PRIV 🙂
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 5 Sierpnia Użytkownicy Opublikowano 5 Sierpnia Na ja to dzisiaj nie wytrzymałem ( pogoda jak malowana ) a że syn wracał dzisiaj do Warszawy to potowarzyszyłem mu do Sandomierza a później odbiłem na St. Wolę - Nisko - Rudnik nad Sanem z tamtąd na Górno i do domku do Rzeszowa ( 198 km ) w sumie więc można powiedzieć że się zaspokoiłem nieco 🤣 A po drodze na liczniku wyskoczyło 😀 no chyba się już dotarł 🤔 Grzesiu ( Saper ) ciebie to mało kto dogoni 🤣🛵 1
Rekomendowane odpowiedzi