Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy
Opublikowano
Godzinę temu, EndriuBis napisał(a):

a jak nie to "oddaj zdjęcie" 🙃

👍

• Użytkownicy+
Opublikowano

Dobra oddam.

Sprawdź maila.

• 4 tygodnie później...
  • Użytkownicy
Opublikowano

Siemka 

Sobota Niedziela zapowiada się fajna🌞 pogoda może ktoś coś jakiś mały wyjazd 🛵

• Użytkownicy+
Opublikowano

Taa 🤔 moja pogodynka na sobotę pokazuje pogodę OK, ale już na niedzielę deszcz.  

W sobotę do roboty, a w niedzielę raczej przygotowania do Burgmanii. Czapkę czarodzieja trzeba zrobić 🤪

• Użytkownicy
Opublikowano

Robert ja chętnie w sobotę się bryknę. 🛵

Niedziela ma być ładna lecz obiecałem obiad w knajpie córce . Takie tam po maturalne obiecanki 🤣

Andrzejku zrób i dla mnie taką czapkę . tylko ja mam małą głowę (54) 🤣 a zdolności manualnych brak 😩

• Użytkownicy
Opublikowano

Gdyby pogoda się utrzymała to jutro ( sobota ) godzina 10,30 stacja BP w Stobiernej.
Wyjazd 10,40 w stronę Rudnika , takie tam wietrzenie sprzętu przed zlotem. 🛵

• Użytkownicy
Opublikowano

No to obserwujemy pogodę 🌤️🛵

• Użytkownicy
Opublikowano

Siemka 

Wyjazd odwołany 🛵

Do następnego 

Opublikowano

A ja już jestem pod żubrem na BP  😉. Chciałem wam zrobić niespodziankę a wyszło w drugą stronę . W takim razie ruszam dalej .

• Użytkownicy
Opublikowano

Siemka no to zrobiłeś nam  niespodziankę 

Ho Ho 😉🤔

Opublikowano

A jednak Sławek przyjechał więc spotkanie zaliczone pozytywnie choć o mały włos byśmy się minęli . Na szczęście widziałem fotki na forum i skojarzyłem jego "nowego" burka 😉 więc zawróciłem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś na spontanie, bez planu, zaliczona nowa wieża, dla nas nowa. Ale spora , widok ok, nawet nieźle buja. A gdzie , gdzieś po trasie7e9b90c9aa4208f9d2052354727f08ca.jpg6bd80aced7b44df2879e3584ea3ca2f1.jpg59b7da44a9767a38d94d611f12f037f1.jpg6b61fde5f410de56e409d05463aca1ef.jpg0bbdae3a92f1b06f9cc9f924aa551d7c.jpg

• Użytkownicy
Opublikowano

O i tak, podjechałem tylko na krótkie badanie z poborem krwi. A jakoś tak mnie skuter porwał na wycieczkę i bez pomysłu 150 km zrobiłem i w Kamionce się na nawodnienie zatrzymałem 😂🛵

Pozdrowionka 🛵

IMG_4587.jpeg

IMG_4586.jpeg

IMG_4588.jpeg

Opublikowano
Godzinę temu, sławek1 napisał(a):

O i tak, podjechałem tylko na krótkie badanie z poborem krwi. A jakoś tak mnie skuter porwał na wycieczkę i bez pomysłu 150 km zrobiłem i w Kamionce się na nawodnienie zatrzymałem 😂🛵

Pozdrowionka 🛵

A ja niedawno z Niwisk wróciłem ,a to rzut beretem od Kamionki . Jak bym wiedział że się wybierasz to bym podjechał posiedzieć chwilę nad wodą. 

• Użytkownicy+
Opublikowano
28 minut temu, ComoDo napisał(a):

A ja niedawno z Niwisk wróciłem .....

grzyby brały ?  😜 ale macie fajnie.  Ja chwilowo uziemiony.

Opublikowano
18 minut temu, EndriuBis napisał(a):

grzyby brały ?  😜 ale macie fajnie.  Ja chwilowo uziemiony.

Ze złamaną nogą trudno chodzić po lesie . Na szczęście na moto da się jechać bo bym zwariował w domu .