LWfilip Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Coś się porobiło i nie mogę edytować swoich postów. Ciekawe dlaczego?? A skoro nie mogę to piszę nowy, sorki, że jeden pod drugim. Kilka fotek w linku.A tak, dla potomności. https://goo.gl/photos/9KNnvUDqrj2fT5cb9
Bobas Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Fajne fotki. Od jakiegoś czasu swojego posta można edytować tylko przez jedną godzinę. Taka zmiana na Forum.
LWfilip Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Fajne fotki. Od jakiegoś czasu swojego posta można edytować tylko przez jedną godzinę. Taka zmiana na Forum. Tak też sobie pomyślałem, że jakieś zmiany się zrobiły, ale gdzieś mi ta informacja uciekła (a może jaj nie było??). Nie jest to wielki problem choć czasem chce się coś dodać a tu dupa blada. Zresztą dla mnie to co dzieje się na tym forum jest coraz mniejszym utrudnieniem. Normalna kolej rzeczy.
Bobas Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 Zaliczyłem dziś godzinne kulanko z kamerą na kasku. Filmik jest ok, ale ogólnie nudny. Musi być kilka skuterów przede mną. Wtedy wyszłoby coś ciekawego.
chudy112 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Ja również zaliczyłem dziś 2 godzinki w asyście Aerox 50cc
Sympatycy KriSSo Opublikowano 7 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 7 Marca 2016 Kris, wrzuć ten filmik, mimo wszystko, bom głodny jazdy i z chęcią sobie obejrzę (gdzie ta !$@#!$@$ wiosna ?!?! ). Ewentualnie przytnij go trochę i zrób z tej godzinki choćby 15-minutówkę. Z góry dzięki .
Bobas Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 Kurcze, waży prawie 4 GB. Na YouTube będzie się wgrywał chyba z kilkanaście godzin. Nie znam niestety innego szybszego sposobu przesłania tego pliku. Możecie coś podpowiedzieć w tej kwestii ?
Sympatycy KriSSo Opublikowano 7 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 7 Marca 2016 4 Giga ma w całości zapewne, więc jak przytniesz go na etapie edycji i zrobisz z niego filmik choćby 10 minutowy, albo nawet 5 minutowy, to będzie ważył z 600 MB do 1,0 GB i po sprawie. Jakim programem montujesz filmiki?
Bobas Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 To mój pierwszy film na kamerce, którą zwinąłem synowi. Nie mam żadnego programu do montażu filmików. Brakuje mi w tej kwestii doświadczenia. Nie mogę też ściągnąć żadnego programu na swój komputer, bo to służbowy sprzęt i jest zakodowany przed takimi sprawami .
Bartek_wwa Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 A do kamerki nie dostaliście jakiegoś programu? Ja polecam Sony Vegas, na YT można znaleźć tutoriale jak ustawić parametry kompresji na potrzeby You Tuba.
Baśka13 Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Mam sprzęcik Yamaha Majesty 250 do pracy super, ogarnąć go trochę trzeba i poczekać na cieplejsze dni Pozdrawiam.
upiór Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Basiu to super niech się km walą . Musowo w oponkę walnąć hi hi hi .
Jolka Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Basiu moje gratulacje ,niech wozi Cię bezpiecznie może teraz będzie więcej okazji do spotkań .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 8 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2016 Basiu wielkie gratki. Brawo TY Na dzień kobiet taki sprzęcik ho ho. Wszystkiego Dobrego wszystkim Panią w dniu ich święta
wuja69 Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Basiu ,szerokości i bezawaryjności życzę, w Dzień Kobiet i na co dzień.
Bobas Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Opublikowano 9 Marca 2016 Basiu, Super, ze masz sprzęta. Przyjedziesz kiedyś na jakieś nasze spotkanie?
FREDZIU Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Gratulacje Basiu zakupu i by cie wozil bez awaryjnie
Bobas Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Opublikowano 9 Marca 2016 Panie i Panowie, w niedzielę jak będzie dobra pogoda chcemy z Upiorem polatać na naszych rumakach. Czy ktoś dołączy do nas ? Szamocik, składaj Króla, bo już czas .
Klubowicze robson Opublikowano 9 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2016 W niedzielę muszę do fabryki niestety ...
FREDZIU Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Jak będzie pogoda to się przyłączam z wielką chęcią bobas
Bobas Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Opublikowano 10 Marca 2016 Jak będzie pogoda to się przyłączam z wielką chęcią bobas Fajnie. Śledź proszę temat. W sobotę wieczorem napiszę gdzie się spotykamy.
gaca Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Chętnie dołączę do Waszej bandy Pozostało 3mać kciuka za pogodę Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi