Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Ja z Romkiem dziś spontanicznie wyruszyliśmy na małe kulanko. Przy okazji wypróbować pogodę przed wyjazdem do Poznania. Ja wypróbowałem jazdę z większą szybą i kompletem kufrów.

Po przejechaniu ponad 100 km w temperaturze 9 st C nie było wesoło ( a jeździliśmy po 16-tej) i prawdopodobnie jak się pogoda nie poprawi i z rana nie będzie ok 8-10 st C to puszka będzie ładnie przeproszona i do Poznania wyruszymy (niestety) na 4oo.

57ae0a1a2da53218.jpg

• Odpowiedzi 376
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KriSSo

35

• burgifan

30

• SlawoyAMD

29

• romeo1971

29

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dawaj dawaj Rysiu, przy okazji rozliczę się z Tobą za kufer :)

1. Burgifan

2. KriSSo

3. grota10

4. romeo + Semi

6. Minimi

7. Marek i Zosia

9. kunisz

10. .Qszysiek.......

• Klubowicze
Opublikowano

Mnie niestety nie będzie... Udaję się na tradycyjne codwutygodniowe trzydniowe wczasy na Golęcinie ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Dzisiaj brałem udział w szczytnej imprezie

http://www.moto-fana...386#post_132386

szkoda że my nie organizujemy takich akcji

348d780ada31a132med.jpg

Romku, chciałem tylko przypomnieć, że my jako Burgmania uczestniczymy w różnych akcjach charytatywnych i również pomagamy osobom potrzebującym, chociażby bierzemy już od trzech lat czynny udział w akcji "Szlachetna Paczka" - tu relacja z ostatniej edycji.

Co więcej, w tym roku, właśnie nam czyli Grupie Zachodniopomorskiej została przekazana pałeczka IV Edycji Szlachetnej Paczki - szczegóły w poście # 8 tego tematu.

Z wielką przyjemnością zapraszam Cię do wzięcia aktywnego udziału w tej akcji. Szczegóły oczywiście później, w osobnym temacie.

Opublikowano

Dzisiaj brałem udział w szczytnej imprezie

http://www.moto-fana...386#post_132386

szkoda że my nie organizujemy takich akcji

Romku, primo szkoda że nie dałeś znać że się wybierasz, bo ja czytałem dziś o tej imprezie, ale wahałem się patrząc za okno. Zwłaszcza że z towarzystwem z Wałów mam doświadczenia, hm, mieszane.

Secundo, IMHO na organizację takich imprez jest nas w GZ trochę za mało.

Opublikowano

Pod Pleciugę jednak nie dam rady podjechać.

Opublikowano

Pod pleciugą mnie nie będzie, jadę prosto do Maćka na ognisko tam będzie cieplej :fireman2:

Opublikowano

No niestety ... nie zdążę na ognicho ale ... i tak nikt nie będzie płakał z powodu mojej nieobecności ... :)

Smacznej kiełbaski wszystkim życzę ... i dużo ognia ...

Opublikowano

Elvis, zamiast strzykać żółcią możesz się sprężyć i zdążyć na gaszenie ogniska i grzebanie w popiele, aby oczarować wszystkich zebranych swym urokiem osobistym :)

Ja niestety do pracy.

• Klubowicze
Opublikowano

Też chciałbym dołączyć... Myślę, że już w lipcu będę wolny! :)

Minimi - dzięki za odwiedziny!

Opublikowano

Jam też pojeździł dzisiaj. Nawet 72km udało się zrobić. Forza ma juz 270km przebiegu - staruszka. Mimo, że również jak Robsson jeździłem po południu to przeciwnie nie zmarzłem, a nawet było mi za ciepło. Niestety podczas jazdy trafiłem na śmiertelny wypadek w Dargobądzu http://www.ikamien.pl/artykuly/17581/. Jutro też jeżdżę...........coraz dłuższe przeloty mi wychodzą. Frajda jest, Forza też sprawuje się jak najlepiej. Nie mogłem wybrać lepiej.

• Sympatycy
Opublikowano

Emil, cieszę się z Twojego szczęścia i zgadzam się z Tobą, że lepiej wybrać nie mogłeś. Forza 125 to najładniejszy i najlepszy skuter wsród 125-ek.

Opublikowano

Emil, cieszę się z Twojego szczęścia i zgadzam się z Tobą, że lepiej wybrać nie mogłeś. Forza 125 to najładniejszy i najlepszy skuter wsród 125-ek.

Chciałbym pochwalić się osobiście i jak tak dalej pójdzie i tylko pogoda pozwoli, pojawię się na spocie w Szczecinie.

Opublikowano

Brawo Ty !

A ja dziękuję gościom za odwiedziny, a szczególnie za musztardy (5 szt) i keczupy (też 5 szt), zapas wystarczy mi do wakacji :)

Acha, QKuKrzysiu, nie narób mi wstydu, mam nadzieję że burek dojedzie bez problemu do domu ;) Jak by nie patrzeć, masz najładniejszego K7 w regionie :)

Opublikowano

... Jak by nie patrzeć, masz najładniejszego K7 w regionie :) ...

Zapomniałeś o moim ... :) ... no ale go jeszcze nie widziałeś gołym okiem ...

Opublikowano

f5600f8d51a2bb3ff31212e3e4421a05.jpg

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

f5600f8d51a2bb3ff31212e3e4421a05.jpg

Maćku dzięki za wsio było fajowo

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuje szczególnie gospodarzą i oczywiście biesiadnikom ognicho jak zwykle było SUPER.

Opublikowano

Brawo Ty !

A ja dziękuję gościom za odwiedziny, a szczególnie za musztardy (5 szt) i keczupy (też 5 szt), zapas wystarczy mi do wakacji :)

Acha, QKuKrzysiu, nie narób mi wstydu, mam nadzieję że burek dojedzie bez problemu do domu ;) Jak by nie patrzeć, masz najładniejszego K7 w regionie :)

Dziękuję gospodarzom za ognisko.

Dojechałem do domu bez problemu.potem zmieniłem pojazd na BMW i odwiedziliśmy Rzela w pracy.Marku dziękuję za transport.

• Klubowicze
Opublikowano

Ale Wam zazdroszczę...

Opublikowano

fajnie było, dzięki Maciek za gościnę, dziękuję małżonce za pyszną kawę :)

Opublikowano

Ja na obu zdjęciach wrzuconych przez Romeo dostrzegłem 17 różnic. Bardzo pouczająca zabawa - polecam. :)

Opublikowano

Ja na obu zdjęciach wrzuconych przez Romeo dostrzegłem 17 różnic. Bardzo pouczająca zabawa - polecam. :)

ty mondralo tak to jest jak się nie umie korzystać z Tapaltaka i powiela wiadomości :msn-cry:

Opublikowano

Dzięki gospodarzom za pyszną kawę,ognisko i wszystkim obecnym na spotkaniu czwartkowym.

• Sympatycy
Opublikowano

Dzięki gospodarzom za pyszną kawę,ognisko i wszystkim obecnym na spotkaniu czwartkowym.

Ja również się przyłączę do w/w podziękowań. :clapping: