Sympatycy Robsson Opublikowano 30 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2016 Ja z Romkiem dziś spontanicznie wyruszyliśmy na małe kulanko. Przy okazji wypróbować pogodę przed wyjazdem do Poznania. Ja wypróbowałem jazdę z większą szybą i kompletem kufrów. Po przejechaniu ponad 100 km w temperaturze 9 st C nie było wesoło ( a jeździliśmy po 16-tej) i prawdopodobnie jak się pogoda nie poprawi i z rana nie będzie ok 8-10 st C to puszka będzie ładnie przeproszona i do Poznania wyruszymy (niestety) na 4oo.
romeo1971 Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Dzisiaj brałem udział w szczytnej imprezie http://www.moto-fanatyk.pl/forum/viewthread.php?thread_id=5277&pid=132386#post_132386 szkoda że my nie organizujemy takich akcji
qszysiek Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Dawaj dawaj Rysiu, przy okazji rozliczę się z Tobą za kufer 1. Burgifan 2. KriSSo 3. grota10 4. romeo + Semi 6. Minimi 7. Marek i Zosia 9. kunisz 10. .Qszysiek.......
Klubowicze ArtCho Opublikowano 30 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2016 Mnie niestety nie będzie... Udaję się na tradycyjne codwutygodniowe trzydniowe wczasy na Golęcinie
Sympatycy Urbi Opublikowano 30 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 30 Marca 2016 Dzisiaj brałem udział w szczytnej imprezie http://www.moto-fana...386#post_132386 szkoda że my nie organizujemy takich akcji Romku, chciałem tylko przypomnieć, że my jako Burgmania uczestniczymy w różnych akcjach charytatywnych i również pomagamy osobom potrzebującym, chociażby bierzemy już od trzech lat czynny udział w akcji "Szlachetna Paczka" - tu relacja z ostatniej edycji. Co więcej, w tym roku, właśnie nam czyli Grupie Zachodniopomorskiej została przekazana pałeczka IV Edycji Szlachetnej Paczki - szczegóły w poście # 8 tego tematu. Z wielką przyjemnością zapraszam Cię do wzięcia aktywnego udziału w tej akcji. Szczegóły oczywiście później, w osobnym temacie.
Rzelu Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Dzisiaj brałem udział w szczytnej imprezie http://www.moto-fana...386#post_132386 szkoda że my nie organizujemy takich akcji Romku, primo szkoda że nie dałeś znać że się wybierasz, bo ja czytałem dziś o tej imprezie, ale wahałem się patrząc za okno. Zwłaszcza że z towarzystwem z Wałów mam doświadczenia, hm, mieszane. Secundo, IMHO na organizację takich imprez jest nas w GZ trochę za mało.
burgifan Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Pod Pleciugę jednak nie dam rady podjechać.
kunisz Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Pod pleciugą mnie nie będzie, jadę prosto do Maćka na ognisko tam będzie cieplej
Elvis Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Opublikowano 31 Marca 2016 No niestety ... nie zdążę na ognicho ale ... i tak nikt nie będzie płakał z powodu mojej nieobecności ... Smacznej kiełbaski wszystkim życzę ... i dużo ognia ...
Rzelu Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Elvis, zamiast strzykać żółcią możesz się sprężyć i zdążyć na gaszenie ogniska i grzebanie w popiele, aby oczarować wszystkich zebranych swym urokiem osobistym Ja niestety do pracy.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 31 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2016 Też chciałbym dołączyć... Myślę, że już w lipcu będę wolny! Minimi - dzięki za odwiedziny!
czemil Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Jam też pojeździł dzisiaj. Nawet 72km udało się zrobić. Forza ma juz 270km przebiegu - staruszka. Mimo, że również jak Robsson jeździłem po południu to przeciwnie nie zmarzłem, a nawet było mi za ciepło. Niestety podczas jazdy trafiłem na śmiertelny wypadek w Dargobądzu http://www.ikamien.pl/artykuly/17581/. Jutro też jeżdżę...........coraz dłuższe przeloty mi wychodzą. Frajda jest, Forza też sprawuje się jak najlepiej. Nie mogłem wybrać lepiej.
Sympatycy Urbi Opublikowano 31 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2016 Emil, cieszę się z Twojego szczęścia i zgadzam się z Tobą, że lepiej wybrać nie mogłeś. Forza 125 to najładniejszy i najlepszy skuter wsród 125-ek.
czemil Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Emil, cieszę się z Twojego szczęścia i zgadzam się z Tobą, że lepiej wybrać nie mogłeś. Forza 125 to najładniejszy i najlepszy skuter wsród 125-ek. Chciałbym pochwalić się osobiście i jak tak dalej pójdzie i tylko pogoda pozwoli, pojawię się na spocie w Szczecinie.
burgifan Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Brawo Ty ! A ja dziękuję gościom za odwiedziny, a szczególnie za musztardy (5 szt) i keczupy (też 5 szt), zapas wystarczy mi do wakacji Acha, QKuKrzysiu, nie narób mi wstydu, mam nadzieję że burek dojedzie bez problemu do domu Jak by nie patrzeć, masz najładniejszego K7 w regionie
Elvis Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Opublikowano 31 Marca 2016 ... Jak by nie patrzeć, masz najładniejszego K7 w regionie ... Zapomniałeś o moim ... ... no ale go jeszcze nie widziałeś gołym okiem ...
romeo1971 Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Maćku dzięki za wsio było fajowo Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Klubowicze bilety Opublikowano 31 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 31 Marca 2016 Dziękuje szczególnie gospodarzą i oczywiście biesiadnikom ognicho jak zwykle było SUPER.
qszysiek Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 Brawo Ty ! A ja dziękuję gościom za odwiedziny, a szczególnie za musztardy (5 szt) i keczupy (też 5 szt), zapas wystarczy mi do wakacji Acha, QKuKrzysiu, nie narób mi wstydu, mam nadzieję że burek dojedzie bez problemu do domu Jak by nie patrzeć, masz najładniejszego K7 w regionie Dziękuję gospodarzom za ognisko.Dojechałem do domu bez problemu.potem zmieniłem pojazd na BMW i odwiedziliśmy Rzela w pracy.Marku dziękuję za transport.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Klubowicze Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ale Wam zazdroszczę...
azjon Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 fajnie było, dzięki Maciek za gościnę, dziękuję małżonce za pyszną kawę
Rzelu Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ja na obu zdjęciach wrzuconych przez Romeo dostrzegłem 17 różnic. Bardzo pouczająca zabawa - polecam.
romeo1971 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Ja na obu zdjęciach wrzuconych przez Romeo dostrzegłem 17 różnic. Bardzo pouczająca zabawa - polecam. ty mondralo tak to jest jak się nie umie korzystać z Tapaltaka i powiela wiadomości
kunisz Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Dzięki gospodarzom za pyszną kawę,ognisko i wszystkim obecnym na spotkaniu czwartkowym.
Sympatycy KriSSo Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Dzięki gospodarzom za pyszną kawę,ognisko i wszystkim obecnym na spotkaniu czwartkowym. Ja również się przyłączę do w/w podziękowań.
Rekomendowane odpowiedzi