Marvit Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 witam, może ktoś wie w piaggio x9 125 rok 2001 po wyjęciu kluczyka miga dioda imo, ale po 2-3dniach nie korzystania ze skutera już nie miga czy to tak jest czy coś u mnie jest popsute. Odnośnik do komentarza
0 Klubowicze kenobi Opublikowano 15 Lutego 2016 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Możesz spać spokojnie. W Burgmanach 400,650 też tak jest. Miganie ustępuje po 24h od wyjęcia kluczyka. Jest to opisane w każdym manualu (instr.obsługi). Czasami warto poczytać... Odnośnik do komentarza
0 mariuszadam Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 W piaggio x9 dokladnie to samo☺ Odnośnik do komentarza
0 kazak Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Dokładnie, u mnie w Xevo dodatkowo jeszcze odłącza centralkę od pilota i uaktywnia ją dopiero po przekręceniu stacyjki. więc po dłuższym postoju nie otworzę z pilota - ale za to aku ma się dobrze ;-) Odnośnik do komentarza
Pytanie
Marvit
witam, może ktoś wie
w piaggio x9 125 rok 2001 po wyjęciu kluczyka miga dioda imo, ale po 2-3dniach nie korzystania ze skutera już nie miga czy to tak jest czy coś u mnie jest popsute.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi