Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe miejsce spotkań Burgmanii w Warszawie... Niezmiennie od 2009 roku w C66/Amcia Pub

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Janek, dzięki za łakocie ! Najlepsze życzonka :drunk: Uściskaj Basię ! Miło zobaczyć coraz liczniejszą grupę. Dzisiejsza ''akrobacja'' przy wyjeżdzie zakończyła się jedynie zarysowaniem sprzętu, ale daje do myślenia na początku sezonu.

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki za spota. Wyjechałem na 2oo ostatni, ale warto było. Do następnego.

• Sympatycy
Opublikowano

Pierwszy spot w tym roku na 2oo :)

WP_20160407_18_30_14_Pro__highres.jpg

Zapomniałem podziękować za słodkości ;). 100 lat !!! Janek.

Opublikowano

Janek, dzięki za łakocie ! Najlepsze życzonka :drunk: Uściskaj Basię ! Miło zobaczyć coraz liczniejszą grupę. Dzisiejsza ''akrobacja'' przy wyjeżdzie zakończyła się jedynie zarysowaniem sprzętu, ale daje do myślenia na początku sezonu.

z wartości artystyczne masz i tak u mnie 10! ;-) był telemark i prawie jaskółka - więc nie masz sie co przejmować.

dzięki wszystkim za miłego spota w licznym gronie a T-Maxom i Pgizi za dodatkową wycieczkę na Narodowy i oglądanie Discowozów. fakt - nie było praktycznie na co popatrzeć ;-) poza nowymi modelami adidasa na 2016/17 ;-)

A właśnie - najważniejsze - Janek, jeszcze raz 100wa i dziękuję uprzejmie za ptasie ;-) (mleczko, a nie niespodzianki jakich doznał Marycha) ;-)

Opublikowano

aj tam, na szczęście mam nadzieję ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Kazak , z tego wynika , że ujawnił się we mnie jakiś ukryty talent. :msn-wink:

Opublikowano

Kazak , z tego wynika , że ujawnił się we mnie jakiś ukryty talent. :msn-wink:

Andrzej czego ja się dowiaduje podobno chciałeś mnie naśladować, ale cosik Ci nie wyszło... Pozdrawiam ( lepiej więcej nie próbuj )

Opublikowano

Dzięki wszystkim za fajnego spota.

Janku jeszcze raz najlepszego.

Andrzej więcej nie naśladuj Basi :-)

• Klubowicze
Opublikowano

Ponoć ''jaskółka'' całkiem dobrze wyszła , a i noty niezłe (pewnie za wartości artystyczne) Próbować ponownie nie zamierzam. Pozdrawiam - do zobaczyska !

Opublikowano

Cześć pytanko takie mam, bo wybieram się jutro do was na spot, do której wy tam jesteście przeważnie? Ja będę troszkę mniejszym litrażem zaledwie 50.

Opublikowano

Monia od 19 do 20 zawsze ktoś jest

Opublikowano

czemu tak krótko?

Opublikowano

Bywa że i dłużej to zależy

Opublikowano

Dobra. spróbuje sie wyrobić. A potem się rozjeżdzacie gdzies czy przenosicie

Opublikowano

Monia różnie jest. Latem gdzieś wszyscy ruszamy, a zimą raczej stacjonarnie na miejscu jesteśmy. Niestety nie zawsze jest tak samo i nic się nie da przewidzieć.

Opublikowano

Przyjedź i się przekonaj....

Opublikowano

Dobra. spróbuje sie wyrobić. A potem się rozjeżdzacie gdzies czy przenosicie

Opublikowano

Bo później ekipa siada na koń i jedzie gdzieś polansować się :-)

Opublikowano

I gdzie tak jeździcie się lansować?

Opublikowano

Różnie w zależności od rzuconego hasła. Czasami odwiedzamy Zygmunta, czasami pozdrawiamy lecących pasażerów, czasami jedziemy na rybkę nad Zegrze, lody na Puławskiej ......etc. Nowe miejscówki mile widziane...

Opublikowano

Mhm. No dobra. To LwG i do prawdopodobnego zobaczyska.

Opublikowano

Też bym wpadł, ale tak jak w zeszłym roku byłem kilka razy to o tej godzinie co ja mogę to praktycznie nikogo już nie ma.

Opublikowano

a ja moze w koncu zawitam na spontan bo wybieram sie od 2014 :) nie latam ogromnym ale 150 jest

Opublikowano

Jako, że mój Blue już jest uzdrowiony przyjeżdżam dzisiaj na 2oo ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Już na bazie :)

Chociaż na spota przyjechałem obolały jak cholera to przy Was mi wszystko przeszło :)

Dzięki wiara!